Pajero -07 Rengaskotelo

Liittynyt
29 Toukokuu 2020
Tykkäykset
0
#1
Moi.
Tuossa taannoin ostin -07 Pajeron ja aivan suunnattomasti olen nauttinut auton monipuolisuudesta. Mutta. Sitten on se perkeleen rengaskotelo. Onko tosiaan näin, ettei kukaan, koskaan ikinä, ole tuunannut sitä koteloa pois siittä auton persiistä? Ei minkäänlaista tietoa netti tarjoa vaikka rauman murteesta espanjaks kirjottelee interwebsiin hakusanoja. Ei mitään. Onko täällä joku kohtalontoveri, joka on asiaa pohtinu? Olis niin maan mahtavan näkönen auto kun sais sen mötikän poijes sieltä pienellä, tai miksei vähän isommallakin vaivalla. Cheers.
 

hanski-58

Pajero 3.2D-ID Intense -07
Club Member
Liittynyt
10 Marraskuu 2005
Tykkäykset
15
#2
MIkäs siinä, pikkuluukut auki sieltä takaoven verhoilusta ja pultit pois, rengas näkösällä, heivaa mäkeen jos häiritsee, toki sulla pitää olla renkaankorjaussarja mukana siitä eteenpäin..
 
Liittynyt
29 Toukokuu 2020
Tykkäykset
0
#4
Joo ymmärrän kyllä miten sen Renkaan sais pois, mutta oli kysymys siitä miten sen kotelon sais pois siittä. Eli se koko perä tasaseksi, ilman koteloa. En tarvii sitä vararengasta mihinkään. Sillonhan pitäis modata siihen kilpi, valot etc... Lukitusmekanismit viilata pois, paikata, tasottaa, maalata jne... Taitaa olla helpompi ostaa vaikka Range Rover.
 
Ylös Bottom