pajero 3gen kysymyksiä.

jukeli

New Member
Liittynyt
10 Tammikuu 2006
Sijainti
Kotka
Haulla ei löytynyt niin tein uuden... valorautaa olen tuohon omaan pajerooni etsinyt pari kuukautta.Joten tuli mieleen, että onko 2 koppaisen valorauta kiinnityksessä eroa tuohon 3 koppaiseen? Niitä kun tuntuu olevan enemmin myynnissä. Osaako kukaan neuvoa hyvää pajero huoltoa kymenlaaksossa?
 
Vs: pajero 3gen kysymyksiä.

Noh, mitens tämmönen kymysys vanteista... olis tarjolla jonkun nissanin 17" vanteet ET25. Käykö 3 koppaseen?
Keskireiästä ei tietoa...
 
Vs: pajero 3gen kysymyksiä.

Osaako kukaan sanoa paljon kolmoskoppaisen verot tulisi olemaan jos katsastaisi henkilöautoksi? Penkitkin löytyisi... nyt pakuna n.400 €
 
Vs: pajero 3gen kysymyksiä.

Tuolla pystyy laskemaan: http://www.viastar.fi/laskurit/ajoneuvovero/
 
Vs: pajero 3gen kysymyksiä.

Valorautaa ei taida löytyä kun uutena... Kun ovat vissiin niin kysyttyjä ja purkuun tulee tosi harvo.. Ja kakkos korisen on kuitenki niin erimallinen että voi tulla tökerön näköne.. ;)
Kyllä nismon vanteet pitäis sopia...
Tarkoitat varmaan käyttö ja diesel veroa? Siinä vähän alle tonnin ne on vuodessa... Meillä on delica ja siinä on 940€ vuosi..
Huolloista osaa sen suunnan jäsenet kertoo paremmin..
 
Vs: pajero 3gen kysymyksiä.

Joo, tänään soitin trafiin niin 928,92 € vuodessa kaikkinensa. Niin ja ne vanteet... oli kyllä ihme jako. 5x139, 7 luki vanteessa vaikka oli 6 "Reikää". Alle kun sovitin niin ei mennyt sinne päinkään. Oli romuroopella myynnissä ja veikkasi, että jostain nissanista ovat.
Löytyyköhän tuosta minun pajerosta mistä raitisilmasuodatin? Vai onko ollenkaan? Edellinen omistaja ollut varmaan joku villakoira.... kauhee märänkoiran haju tunkee sisään kun ajelee.
 
Vs: pajero 3gen kysymyksiä.

En ole ihan varman gen3 mutta eikös se yleensä ole hanskalokeron takana. koiran hajua et välttämättä sillä saa pois, vaan joudut puunaamaan auton lattiasta kattoon ja ehkä päälle vielä otsoni puhdistus. Tollanen märänkoiran haju on kyllä karmea, mutta märän karhun haju pahempi mutta onnes niitä ei tartte autossa kuljettaa, joskus vain väitellä metsällä.
 
Takaisin
Ylös Bottom