Pajero Montero vm 2008 3.2 DI-D aut 170hv takaiskarit, jarrut ja -satula MISTÄ?

Sessan

New Member
Liittynyt
4 Heinäkuu 2017
Nyt tartteis apua. Ostin alle kk sitten liikkeestä Pajeron vm 2008 ja nyt siinä ilmeni, että siinä on mennyt osia rikki. Autoliike yrittää pestä käsiään ja kun lähdin selvittelemään, niin jostain syystä tähän pirssiin kun ei millään meinaa saada osia?? Tai jos saa, niin ne on orkkisosia tehtaalta, jotka maksaa hujanaa. Mitä hemmettiä? Auto pitää saada anyway kuntoon, joten pyydän teiltä viisaammilta nyt apua osin etsimiseen.
* takalevyt
* palat eteen ja taakse
* vasen jarrusatula
* taakse molemmat iskunvaimentimet

Suurin ongelma nyt tuppaa olemaan nuo iskarit. Merkkiliike tyrkyttää tilaustyönä orkkisosia hinnat iskareilla 361-500e/kpl ( ???) , satula 539e, palat 109e/sarja ja levyt 250e/kpl. Ei tuu kesää.
 
Vs: Pajero Montero vm 2008 3.2 DI-D aut 170hv takaiskarit, jarrut ja -satula MISTÄ?

Kattele löytyskö ebaysta?

Nuilla hinnoilla alkaa S-mersuilukin tuntumaan lähes ilimaseltA :-X

Rockauto.com kannattaa kans tsekata
 
Vs: Pajero Montero vm 2008 3.2 DI-D aut 170hv takaiskarit, jarrut ja -satula MISTÄ?

Ebaystä en oo kattonut, kun oma korjaamo sanoi että sillä on parikin casea jossa sieltä ostettuna on tullut loppupelissä väärät osat. Ja niiden palauttaminen on ollut sitten enemmän kuin hankalaa. Tsekkaan Rockauton, kiitos vinkistä.
 
Vs: Pajero Montero vm 2008 3.2 DI-D aut 170hv takaiskarit, jarrut ja -satula

Onhan tuohon tarvikeosia saatavilla maailmalta hyvinkin. Motonet ja kotimaiset tukkurit kohtelee näköjään marginaalituotteena...

Et maininnut oliko autosi pitkä vai lyhyt malli, pitkässä on isommat jarrut, mutta:

Esimerkiksi Tallinnasta Suomen Postin toimittamana varaosa24.fi (älä sekoita "varaosat24.fi :n, sillä on tapana vaihtaa tilatut osat halvempiin tuotteisiin..) saa valita aika monen hintaisesta ja laatuisesta tarvikeosasta ja useimmiten ilmainen toimitus. Ja siis tämä on vain esimerkki, tarkoitus ei ole mainostaa jotain tiettyä firmaa... :-X

Lyhyen mallin jarrusatula maksaa tuolla Tallinnassa 75+ pantti 50 euroa, pitkän mallin satulaa näyttää olevan briteissä Milnerillä (luotettava toimija) 108 punnalla.

http://www.milneroffroad.com/mitsubishi-uk-europe/shogun/v98s-3-2did-92006-lwb-0/v98s-brakes-0/v98s-brake-caliper-rear-lh
 

Liitetiedostot

  • pajero.jpg
    pajero.jpg
    96.9 KB · Lukukerrat 217
Vs: Pajero Montero vm 2008 3.2 DI-D aut 170hv takaiskarit, jarrut ja -satula MISTÄ?

Itselle tuli nuo iskarit autodoc:in kautta.
Kybbiläiset oli.
Palat ihan paikallisesta liikkeestä samoin kuin jarrusatulat.
Joku budweg tms. oli tuolleen helppo kun sai osat seuraavaksi päiväksi ja palautella tuohon sitten nuo entiset.
Hinnat oli vaan hieman korkeemmat kuin tuolla netissä, sai kuitenkin varmuuden tavarasta ja takuut sun muut helpompi hoidella mielestäni nuin.
Jarrupaloista senverran että niissä on sitten uskomattoman paljon eroa orkkiksiin, nuilla tarvikepaloilla saa polkea ihan eri tavalla kuin orkkiksilla, 2 tarvikesarjat on kokeiltu....
 
Vs: Pajero Montero vm 2008 3.2 DI-D aut 170hv takaiskarit, jarrut ja -satula MISTÄ?

Myös www.nimark.fi kannattaa tsekata. Tähän asti on itsellä toiminut hyvin, asiakaspalvelukin vastaa (suomeksi) ja osat saapuvat ripeästi. Yli 100€ tilauksille ilmainen toimitus.

Esim. takaiskarit (Bilstein) näkyy olevan 60€/kpl, KYBit pari euroa enemmän.
 
Vs: Pajero Montero vm 2008 3.2 DI-D aut 170hv takaiskarit, jarrut ja -satula MISTÄ?

Itse olen viimeaikoina tilannut lähinnä tuolta autoihin varaosia. Paketit on tullut yleensä viikossa.

https://www.autonvaraosat24.fi/

Joo, sama kuin autodoc, tällä tuntuu olevan joku 5 eri suomenkielistä sivustoa, mutta tuolta on saanut halvimmalla. Varmaan koittavat luoda näennäistä kilpailua kun on monta eri hintaa palikoille. Joku on tosiaan sanonut että ovat vaihtaneet kysymättä tuotteita toisen merkkisiin (omaan tuotantoonsa), mutta itsellä on ainakin tullut sitä mitä on tilattukin.

Toinen mistä mitsuihmiset on ilmeisesti tilannut jokin verran varaosia on

http://alvadi.ee/fi/
 
Takaisin
Ylös Bottom