pajeron pätkiminen kylmänä?

pena

pajero 2.5tdic 1993
Liittynyt
20 Marraskuu 2009
Sijainti
hämeenlinna
Pajero -93 2.5 td on ruvennut kylmäkäynnistyksen jälkeen pätkimään tasasin välein kun paikallaan lämmittää pikkusen isommillä kierroksilla ja aina pätkäsyn jälkeen pakokaasu haisee ihmeelliselle. Käynnistyy siis aina enempiä starttailematta mutta mistä mahtais johtua? Ilmaako vetää jostain vai mikä vaivaa. Kertokaa viisaammat. Niin autossa nappihehku ja kaikki hehkut kunnossa. Ja oire katoaa kun kone lämpenee.
 
Vs: pajeron pätkiminen kylmänä?

tuntus normaalille.ei sytytä joka iskulla.normihehkuissa jää hetken ajaks päälle jälkihehku.se ku loppuu,ni alkaa kakominen kylmällä koneella.oikein kylmällä koneella,se jälkihehkukaan ei meinaa riittää,ja senjälkee alkaa kunnon kakominen.
käytä moottorilämmitintä talvisin.
 
Vs: pajeron pätkiminen kylmänä?

paa ne hehkut toimiin nikun kuuluuki,iliman mitää nappivirityksiä.ilimavaivat ei katoo lämpösenä.
 
Vs: pajeron pätkiminen kylmänä?

Eipä se aiempina talvina ole tota tehnyt nyt vaiva ilmaantunut. Lohkolämppäriä käytän kyllä.
 
Vs: pajeron pätkiminen kylmänä?

perinteinen "kirkas letku suodattimen ja pumpun väliin"-kikka auttaa ilmavaibojen metsästykseen. Ilmakuplat kyllä näkee jos niitä on.

Ainakin 1.G Pajerot tahtoo olla miltei kaikki enemmän ja vähemmän huonoja käymään kylmänä ja niin mahtaa olla suurimmassa osassa vanhoja diisseleitä muissakin merkeissä. Toki poikkeuksiakin on..

Ja suosittelen myös hommaamaan oikeat hehkut ja laittaan alkuperäisen hehkusysteemin kuntoon. Jos noissa on sama hehkusysteemi kun 1.G pajeroissa, niin on aika tarkka oikeista hehkuista, sinne ei käy mitkä tahansa tarvikeliikkeen myymät "oikeat" hehkut
 
Vs: pajeron pätkiminen kylmänä?

Sen takia tässä on päädytty nappihehkuun ja boschin duratermeihin kun orkkis hehkut olis maksanu 60e kpl duratermit sai kaikki 60e. Niin ja alkuperäinen hehkujärjestelmä kenkkuili olisko ollu sitten vikaa lämpötila anturissa. Onko hehkuille oma lämpötila anturi vai onko sama kun lämpömittarille?
 
Vs: pajeron pätkiminen kylmänä?

mulla noita hehkuja kaupattii 48e. pari vuotta sitte,mutta se riitti kun vaihroon anturin joka ei maksanu montaa euroo.ei vaikuttanu lämpömittariin. jos vanhat oli orikinellit nii älä hukkaa niitä.
 
Takaisin
Ylös Bottom