Pajeron veto loppui

M

Miza

Guest
Pajerosta hävisi veto yhtäkkiä. Moottori käy siis aivan hyvin. Vaihteet saa laitettua hyvin päälle, mutta veto ei vaan kytkeydy. Vaihteet menee myös hyvin päälle vaikka kytkintä ei painaisikaan. Miten pystyisi selvittään missä vika?
 
Emännän pajerossa oli samanlainen vika syksyllä, kytkinlevyn keskiö oli pettänyt. Ajettuja kilometrejä oli tällöin autolla takana 135 000 km.
 
Kyllä oon kokeillut joka pykälällä(2H,4H ja 4L) eikä oo mitään vaikutusta.
 
Joo,

Kävin katsomassa kyseistä pajatsoa, ja kyllä tuo kytkimen keskien pettäminen tuntuisi parhaalta selitykseltä. Moottori käynnissä voi heitellä vaihteita kytkintä painamatta, eikä kuulu mitään rusikoitumisääniä. Ihan kuin moottori ei kävisi tai kytkin olisi pohjassa, mitään voimaa ei välity laatikkoon asti. Katselin kyllä että paineasetelman paine tuntuu käyttövivussa, joten se ei ole kaiketi pettänyt.

Onko kokemuksia pajeron kytkinrempoista, sorvaavatko vauhtipyörän samalla? mikä liike on hyvä ja halpa. Tampereella. Ottavatko koneen irti vai laatikot?

JakeT
 
Kytkinasetelma meillä petti ja oireet oli samat kun ylläolevalla. Laatikko irti ja remontit meillä tehdään Lahden Mega-autossa ( ja p..kallis on!) Tampereen suunnalta ei tietoa :-[
 
Pajero kunnossa jälleen ;D Vedon loppumisen syy oli kytkinlevyn keskiön pettäminen.
 
Takaisin
Ylös Bottom