peilien automaattisen kääntymisen poisto Outlander -12

Liittynyt
11 Helmikuu 2019
Tykkäykset
1
#1
Terve!
olisiko jollakulla tietoa miten saan peilien automaattisen käännön pois päältä aina kun ovet avaa/lukitsee???onko ainoa mahdollisuus ajaa auto merkkiliikkeen testeriin. Outlanderissani ei ole navigaattorinäyttöä jota voisi hyödyntää. puheohjattu systeemi on kyllä joka kysyy salasanaa jota mulla ei ole(auto hankittu juuri Ruotsista). tietysti jos joku tietää miten puheohjauksen salasanan saa uusittua niin olisin kiitollinen siitäkin. käyttöohjekirjasta en löytänyt näihin pulmiin apua.
 
Liittynyt
11 Helmikuu 2019
Tykkäykset
1
#3
Kävin juu eylissäpäivänä merkkiliikkeessä hoitamassa asian, ajanvarauksen kautta. 50€. Samalla sain bluetoothin toimintavalmiuteen.
 
Liittynyt
20 Elokuu 2011
Tykkäykset
0
#4
Juuri tänään tuli opittua, että 2010-vuotisessa faceliftissä tämä onnistuu myös ottamalla akku vähäksi aikaa irti autosta. En vielä tiedä mitä muuta auto siinä ohessa mahdollisesti unohti (trippimittarin lukeman ja kellon ohella).

Ilmeisesti tämän toiminnon aktivointi vaatii myös merkkiliikkeen hoitoa? Ei sillä, että se niin tarpeellinen välttämättä olisi.
 
Liittynyt
11 Helmikuu 2019
Tykkäykset
1
#5
2011 valmistetussa akun uusiminen ei vaikuttanut peileihin! Akku vaihdettiin juuri ennen peilihommaa. Kello piti asettaa tietty uusiksi akun vaihon jälkeen. Trippiä en ole seurannut.
 
Liittynyt
20 Elokuu 2011
Tykkäykset
0
#6
Okei, onpa erikoista. En tiedä sitten vaikuttaisiko se, että omasta akku oli irti ehkä noin tunnin ajan väärän kokoisen akun aiheuttaman lisäjumpan takia. Moni paikka kun tarjoaa näihin ainoastaan 30+cm pitkiä akkuja, niin liian pitkähän sitä tuli hankittua kun tässä 2.4-litraisessa CTV:ssä onkin vain 23 cm mittainen.

Edit. Jaa, kyllä peilit nyt alkoivatkin kääntymään ovien lukitsemisen yhteydessä. Ilmeisesti niissä oli eilen vain jonkinlainen häiriö.
 
Viimeksi muokattu
Liittynyt
11 Helmikuu 2019
Tykkäykset
1
#7
Okei. Oli mullakin akku irti useemman tunnin. Ihmettelin vähän itekki miten pieni akku. Ei edes seuraava koko,muistaakseni n.245 leveä välttämättä ois mahtunu. Startti pyörittää aika rauhallisesti uudellakin akulla. Voihan se johtua startistakin.ja tietty pakkasesta...takajarrut alko vähän vinkumaan ja laahaamaan.saa nähä meneekö jo satulat vaihtoon. Keskiviikkona huolto niille.
 

raitala

New Member
Liittynyt
28 Tammikuu 2018
Tykkäykset
0
#8
Kyllä omasta 2011 Outlanderista nollaantui peilien kääntö kun akku oli irti 2 vuorokautta. Kaukosäätimestä ei enää peilit käänny niinkuin ennen. Oli kyllä hyvä ominaisuus, mutta jos vaatii merkkiliikkee$$ä mak$un niin antaa olla.
 
Ylös Bottom