Perhefarkku galant 2.0i stw -98

Liittynyt
8 Elokuu 2013
Tykkäykset
0
Sijainti
keminmaa
#1


Tollainen tuli hankittua f astran tilalle. Vakio kunnossa pääpiirteittäin on auto. Ruostevikaa ei ole ilmaantunut muusta kun perus takakaari ongelma sekä rengaskotelossa pieni reikä. Mittarissai vasta 285tkm, josta itelle kertyny se 5k. Tarkoitus olisi alustavasti alustasarjaa/madallusjousia laitella (ps. voi vinkata mistä sais halvalla sarjaa tai vaikka käytettyä, keulaa nyt ainai alkuun voisi tiputtaa).

Sitten mielessä käynyt mahdollisesti ylimaalata auto, mutta se ens kesän heiniä. Hifi puolelle nyt ei kovin kummosta, ehkä 10/12" aktiivibasso konttiin ja erillissarjat oviin ja saa kelvata, perheauto kumminki pääasiassa. Alkaa alla olevat 17" 225 varmaan loppua viimestään ens kevään alotukseen joten myyn alta ja hommailen tilalle 17-18" valssit seuraavaksi myöskin. Korisarjaan en osaa sanoa juuta enkä jaata että tuleeko mitään. Xenon polttimot keulassa muutossarjan kera entisien omistajien toimesta.

Kyseessähän on siis perus 2.0i malli mutta miten lie tekniikan vaihto onnistune 2.5i V6 jos nyt sellaseen rupeaa. Opiskelijana ei nyt pahemmin mahiksia siihen hommaan ole.

Myöskin mahdollinen vakionopeudensäätimen lisäys kiinnosta, ilmastointihan sentään on ja hyvä niin.

Avoimiin kysymyksiin voi heitellä vinkkiä suoraan sähköpostiin tai sitten yksityisviestinä. Kirjottelen tulevaisuudessa sitä mukaan kun päivitettävää tulee ja tietenkin kuvan kera.
 
Ylös Bottom