PHEV ovien lukitus, FCM, Puhelinnumeron etsiminen

Liittynyt
18 Syyskuu 2019
Tykkäykset
2
#1
Ostin -14 PHEV:n keväällä ja olen ollut erittäin tyytyväinen autoon noin yleisesti. Pari asiaa autossa silti häiritsee ja siksi kysynkin nyt täällä jos en ole vain tajunnut miten niitä voisi muuttaa.

-Auton ovia ei saa lukittua ennen kuin kaikki ovet ovat lukossa. Ärsyttää erityisesti kun odottelet että takaluukku menisi kiinni tai jos haluat ottaa läjän ostoskasseja autosta mutta haluaisit lukita ovet jo valmiiksi jotta voit vain nostaa kassit autosta ja työntää oven kiinni jolloin ovet lukittuisivat. Ilmeisesti tätä asetusta ei saa muutettua mistään?
-Ajon aikainen tutka. Joudun ottamaan sen joka ikinen kerta liikkeelle lähtiessä pois päältä ratin viereisestä napista koska se piippailee liikenteessä kun ajat valoissa liian lähelle toista tai taakse tulee jonoon auto liian lähelle. Piippa välillä myös liikenteenjakajista ja ties mistä. Saako tätä mistään asetuksista pois päältä pysyvästi?
-Puhelinnumeron etsintä, onko tähän joku helppo tie? Kun valitsen kirjaimen jonka kohdalta haluan numeron valita, en saa syötettyä toista kirjainta vaan joudun selaamaan kaikki nimet esim. K-kirjaimen osalta. Kun puhelimessa on numeroita se +500 niin on todella hankalaa.
-Saako johonkin tallennettua suosikkinumerot? Jos saa niin miten?
-Onko kukaan asentanut/asennuttanut uudempaa käyttistä jossa mm. Carplay?
-Polttomoottorin käynnistyminen kun lämpötila +6 ja alle. Tälle ei ilmeisesti voi mitään ja PHEV Boxikin toimii vain auttavasti ja välillä?
-Esilämmitys. Kun auto on latauskaapelissa kiinni, akut täynnä, niin tämän ei olettaisi tyhjentävän akkuja? En ole vielä kokeillut mutta kysyn jo valmiiksi.
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
192
#2
- Laita sähkötoiminto keskikonsolin napista pois päältä ja käytä luukkua manuaalisesti niin saat ovet nopeammin lukkoon.

- Tutkaa ei saa tietääkseni pois päältä pysyvästi koska se on turvavaruste. Paitsi jossain vikatilassa...

Oletko lukenut jo Hybridiajoa kovilla pakkasilla ja Outlander PHEV talvikäyttö ? Kyllä se vähän tyhjentää mutta hyöty on huomattava verrattuna siihen minkä verran menettäisit rangea jos et lämmitä.
 
Liittynyt
18 Syyskuu 2019
Tykkäykset
2
#3
En tarkoita FCM:n pois käytöstä ottamista vaan ajon aikaista tutkaa jonka saa pois päältä kuvan napista. Häiritsee kun piippaa esim. liikennevaloissa kun auto ajaa taakse liian lähelle tai liikennevalotolppa on tarpeeksi lähellä. Vanhassa autossani tutka meni aina pois päältä automaattisesti kun oli ajanut 10m eteenpäin.

Onko kenelläkään vinkkejä noihin muihin kysymyksiin topicin ekassa viestissä?
 

Liitetiedostot

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
192
#4
Tarkoitat siis etupysäköintitutkaa. En tiedä voiko tuota muokata mutta ainakin Cobran tutkan herkkyyttä, piippauksia jne. voi muokata. Tuosta kannattaa kysyä joltain fiksulta Mitsubishi mekaanikolta. Periaatteessa en näe kuitenkaan miksi tuolle ei voisi tehdä vaikka yksinkertaista keinukytkintä jolla päätetään onko systeemissä virta vai ei.
 
Liittynyt
6 Tammikuu 2019
Tykkäykset
22
#5
Ei se tuo pysäköintitutka kyllä minulla ainakaan piippaa enää sen jälkeen, kun lähtenyt ajamaan. Seuraavan kerran aloittaa piippaamisen, kun pakkia käyttänyt päällä.
 
Liittynyt
18 Syyskuu 2019
Tykkäykset
2
#7
No niin. Paljon sain kaiken maailman turhia piippauksia häviämään kun löysin ratin set up-valikosta tuon varoitusäänet vaihtoehdon jolla ne sai pois. Parkkitutka tuntuu toimivan ihan oikein mutta on silti typerästi ohjelmoitu koska se ilmeisesti aktivoituu kun vauhti tippuu tiettyyn nopeuteen. Eli edelleen, valoihin tultaessa se alkaa piippaamaan jos ajaa liian lähelle edellä ajavaa tai taakse ajaa joku liian lähelle. Mielestäni tuon pitäisi mennä päälle vasta kun kytken pakin päälle.

Onko kukaan päivittänyt vanhaa käyttistä uudempaan versioon? Mulla siis -14 versio ja kovasti haluaisin sen uudemman softaversion isoon näyttöön.
 
Ylös Bottom