protesti

J

jaska74

Guest
1.6. ei tankata bensaa ( eikä dieseliä)

Suomessa leviää netissä "vastalause" bensan hinnan
verotusta vastaan.

Eli 1.6 kukaan ei tankkaa autoaan. Sen voi tehdä edellisenä tai
seuraavana päivänä.

Pistä sähköpostia jakoon kymmenelle kaverille, niin äkkiä
kaikki on asiasta
tietoisia
 
joo ei tuu onnistuu kyllä suomessa..
porukka tankkaa edellispäivisin tarpeeks.. ainaki mä teen jotta pääsee työajon ajaa...
Eli onks siit si mitää apua..
 
Samaa mieltä Lancerin kanssa. Tankkaan jos on tarvetta. Kuitenkin ihmiset tankaa saman verran joko edellisenä tai seuraavana päivänä ja protestin merkitys = 0

Pitäisi olla pitempi aika ja silloin ei tulisi käyttää (siis KULUTTAA) polttoainetta ollenkaan. Silloin SAATTAISI olla jotain merkitystä.
 
siis eihän kulutuksen kokonaismäärällä ole merkitystä, protestin tarkoituksena on lähettää VIESTI. Ja siihen tuo kyllä toimii. Mukana.

(en nyt kommentoi sitä, että meneekö viesti perille vai ei, mutta jos ei mitään tee niin silloin ei ainakaan tapahdu mitään)
 
Mä olen ainakin mukana. Sattuu olemaan kankkuspäivä niin tuskin tulis tankkailtua muutenkaan :)
 
nyt mielestäni kohdistetaan boikotti väärään kohteeseen . Suurin osa bensan hinnasta on veroa. eduskuntaa kohtaan pitää mielipiteet ilmaista. Niinkuin lancer jo sanoi ei tuo mitään oikein auto ku kaikki tankkaavat kuitenkin edellisenä tai seuraavana päivänä. Ja valitettavasti tulen tankkaamaan 1.6 autoon bensaa. en ehkä omaani mut firman vuokra-autoihin. suunnitellaan teiden blokkaus suurkaupunkien sisään- ja ulosmenoväylille. tai sitten blokataan niin että eduskunnan immeiset ei pääse töihin kuin kävellen.
 
blobbari sanoi
suunnitellaan teiden blokkaus suurkaupunkien sisään- ja ulosmenoväylille. tai sitten blokataan niin että eduskunnan immeiset ei pääse töihin kuin kävellen.

Asiaa !! Eduskunnan pamput käveleen viimesen kilometrin edes.. etteivät taksilla aja siihe eteen.
 
Mukana ollaan, vaikka tempauksen merkittävyys onkin kyseenalainen. En myöskään usko, että tällä olisi juurikaan vaikutusta. Kuten jo mainittiin, pitäisi tämä kohdistaa pitkälle ajanjaksolle ja tosiaan olla käyttämättä sitä polttonestettä :)
 
Mukana.

Mielestäni asialla ei todellakaan ole merkitystä asemaketjujen myyntiin, mutta tarkoitushan olisi näyttää millainen piikki (po. lasku) kulutukseen tulisi, jos moni jättäisi tankkaamatta.

Sinäänsä ihan hyvä idea, joskin edellis- ja seuraavan päivän tankkaukset kompensoivat koko homman.

Eipä tuohon bensan hintaan tällä hetkellä voi vaikuttaa. Öljy on kallista kaikkialla ja Suomessa polttoaine on korkeasti verotettua.
 
Tuolla Fin-tuning:in sivuilla oli hyvin kyllä kirjoitettu :eek: 8)
"lainaus" joudut kuitenkin tuon päivän osalta tankkaamaan joko edellisenä päivänä tai seuraavana päivänä, paitsi jos on ajamatta, mutta tuolla ei voiteta mitään, jos jotain haluaa tehdä mikä aiheuttaa huomiota ja herätystä, niin joka kaupungissa, helsinki,oulu,turku,pori,yms yms... autot vaan keskelle keskustaa... ja kaikilla "loppuu" yllättäen bensa kun ei riitä rahat tankkaamiseen. tällä saisi ehkä jonkunlaista huomiota jos sitä kaivataan, tankkaamatta jättämisellä ei saa yhtäänmitään.muutamaksi tunniksi kun bensa loppuu keskustaan, useammalla kymmenellä, jopa sadalla bensa, niin kyllä herättää ihmisiä, bussit yms... pääse edes kulkemaan.

kait tässä kohta alkoholistiksi pitää ruveta kun tuntuu jo etgtä viina halvemaa kuin bensa.
"lainaus"
Tuossa "tempauksessa" olisi jo ehkä vaikutustakin ;D
 
kannattaa jättää tankkaamatta tuolloin, Media varmasti huomioi protestin, ja herättää keskustelua.
Ajatelkaa mikä huomio arvo kun molemmat iltapäivä lehdet hehkuttaa lööpeissään aiheesta.
 
Kyllähän tohon osallistuu voi, mut kyl juu sillo autoo käytetää ja bensaa palaa. Eipä se silti mitää haittaa ol tankkaamati yht päivää. varsinkaa ku muutenki tankkaa vaa kerra viikos.
 
Takaisin
Ylös Bottom