puolikuun tiiviste

patukka

New Member
Liittynyt
2 Marraskuu 2012
joo,ei hetken rauhaa.. huollossa vaihtoivat puolikuun tiivisteen kun vuoti koneen ja laatikon välistä öljyä, ja vuoto lakkasi.Noh, kuivana kesti kaikki kolme päivää ja taas vuotaa samasta paikkaa. tosin ei läheskään niin reilusti mitä aikaisemmin. vaihdattaa ilmeisesti uudestaan tuon puolikuun. onko muilla ollut ongelmia saada pitämään tuota kyseistä tiivistettä??
 
Vs: puolikuun tiiviste

Se on ilmeisesti samanlainen kuin 4G54-moottorissa. Syitä voi olla useampia: tiiviste vaatii tiivistelakkaa siihen saumaan n 10 mm ohi saumakohtien ennen venttiilikannen asentamista, tiiviste voi olla sopimatonta laatua tai kutistunut jolloin se ei tiivistä ja lakka voi olla sopimatonta laatua tai roskia on jäänyt väliin. Noita puolikuutiivisteitä on monessakin automerkissä mm Volvon 700-sarjassa.
 
Vs: puolikuun tiiviste

Juu se kuuluu oikeastikin laittaa tiivisteliiman kanssa kiinni. Jos ei ole laitettu, niin kuivaa ja laita liimat väliin.
 
Vs: puolikuun tiiviste

On laitettu kuulemma liiman kanssa kiinni. tuota puolikuu tiivistettä on kuulemma myös metallisena, joka liimataan sinne myös. onko kenellä kokemusta niistä?
 
Vs: puolikuun tiiviste

Itsellä 4M40 koneesta vaihdettiin venakopan tiiviste + molemmat puolikuut. Laitettiin öljynkestävää silikoonia puolikuun päälle sekä sauman yli 10mm per suunta. Näyttää pitävän vielä.. Viikon jo paikallaan.
 
Takaisin
Ylös Bottom