Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

JEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS \o/ \o/ :palvo :palvo :palvo :kuningas :kuningas :kuningas

ONNEA KIMILLE, tänään turvat täyteen Rion yössä : ;D
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! KIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! :kuningas :kuningas :kuningas :kuningas :peukku :peukku

Paljon onnea Kimille ja Ferrarille molemmista mestaruuksista ja Kimille myös syntymäpäivästä (muutama päivä myöhässä) Nyt saa juhlia!!! Vaikka koko seuraavan kuukauden, mitä Kimi lupasi lehdistötilaisuudessa :peukku ;D ;D
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Ei olisi tuota voinut uskoa,uskottava se kuitenkin on,onnea Kimille
:palvo :palvo :palvo
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Forza Kimi! Forza Ferrari! :peukku

Mestaruusviski korkattu ja maistuu hyvältä... ;D
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Tuli kisan aikana purtua kynnet aika lyhkäseks ;D On se vaan aika kova :driver
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

En jaksa tarkistaa mutta onko koskaan aikaisemmin kolme ensimmäistä ollut yhden pisteen erolla?

Kertakaikkiaan uskomaton kisa...
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Kiimii Rrääiikkönen!!!
Kimi Räikkönen!!!
Onnea Kimi!
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

KIMI RÄIKKÖNEN ON MAAILMANMESTARI KAUDELLA 2007!! LIPUT SALKOON!! NYT SAA TUULETTAA!!

Tuohon tyyliin huusi Kyllönen, kun Mika Häkkinen voitti ensimmäisen mestaruutensa. Muistan sen elävästi edelleen :'(

UPEAA, MAHTAVAA, KERTAKAIKKIAAN USKOMATONTA!! Tätä on odotettu. Ehdin jo pelätä, että Kimi ei pyttyä tulisi koskaan saamaan, vaan muistettaisiin menestyneimpänä suomalaisena, joka ei koskaan voittanut mestaruutta. Niin monta kertaa ratkaisevalla hetkellä on tie murentunut alta mutta nyt, NYT tie mureni alta ensin, mutta se kasaantui kuin varkain uudestaan viimeisen ja toisiksi viimeisen kilpailun aikana. :peukku :peukku :driver

Nyt kun tuo on poissa alta ja Kimi pääsee alusta alkaen uuden Ferrarin kehitykseen mukaan niin veikkaisimpa, että Räikkönen on aika kova ensi kaudella.

kimi_raikkonen.JPG


Ferrarin maailmanmestarit:

1952 Alberto Ascari (Italy)

1953 Alberto Ascari (Italy)

1956 Juan-Manuel Fangio (Arg)

1958 Mike Hawthorn (GB)

1961 Phil Hill (USA)

1964 John Surtees (GB)

1975 Niki Lauda (Austria)

1977 Niki Lauda (Austria)

1979 Jody Schekter (South Africa)

2000 Michael Schumacher (Germany)

2001 Michael Schumacher (Germany)

2002 Michael Schumacher (Germany)

2003 Michael Schumacher (Germany)

2004 Michael Schumacher (Germany)

2007 Kimi Räikkönen (Finland)

Ei huono ;)
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

MikkoM sanoi
Kaikki kisat on jännitetty punainen paita päällä ja usko ei ole hetkeäkään horjunut, loistavaa loistavaa.

Miten se menikään, jääkauden alku ;). Jos joku vielä muistaa.

Jääkauden alku on todella hyvin muistissa avataristasi... ;D Helevetin hieno ja virheetän kisa Kimiltä ja Ferrarilta! En ihan heti muista jännittäneeni kisaa näin paljon! Tupakilla sai ravata jatkuvasti ja viskiä oli pariin otteeseen tankattava mukiin hermojen kurissa pitämiseksi... ;D Mahtoi naapurit ihmetellä kun äijä ravaa terassilla viskimuki kourassa ja tuijottaa ikkunan läpi sisälle... No, ei haittaa - Kimi on mestari! JJJEEEEEEESSS!!! ;D
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Täytyy kyllä myöntää että ei olis uskonu vielä muutama viikko sitten! Totta se vain on! Kimi on kyllä uskomattoman loistava kuski, jos vertaa vaikka Hamiltoniin. En tiedä johtuiko Hamiltonin 'huono' sijoitus hermoilusta vai oikeasti jostain teknisestä viasta. Olisiko hän voinut rikkoa auton hermoilullaan?

Täytyy kyllä nostaa pipoa Kimille, mieshän on rautaa!
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Uskomatonta mutta totta !!! Pakko myöntää että senverran pessimistin vikaa oli etten enää pitänyt maailmanmestaruutta oikeastaan edes mahdollisena. Mutta kaikkea sattuu ja tapahtuu. Hyvä näin!

J.K. Tästä on hyvä jatkaa niinkuin eräs mies asiaa kommentoisi ;D ;D ;D
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Vaikka Kimi tuskin näitä viestejä lukeekaan niin silti valtavasti onnea mestaruudesta! Ansaittu mestaruus ja kerrankin onni oli Kimin puolella, joka niin usein on saanut osakseen sitä epäonnea mestaruustaistoissa ja yksittäisissä kisoissa, ettei välillä ole meinannut uskoa todeksi.

:peukku :kuningas
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

FANTASTISTA! OIKEUS VOITTI.

en ennen kisaa epäilly hetkeäkään etteikö noin voisi hyvinkin käydä! arvasin että hamilton alonso murtuu paineiden alla ja ferrarit ottaa 1-2 voiton... ;D :peukku

mikä parasta, kaikkien aikojen huonoimmasta kaksinkertaisesta maailmanmestarista ei tullut kolmikertaisen vääryyden mestaria :-X ;D
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Tästä salaliittoteoriat pystyyn, että McLarenin skandaalien vuoksi heitä painostettiin häviämään mestaruus. Tämä oli ennakoitavissa aivan kuten eräs sukulaiseni kertoi että moisen "huhun" oli kuullut. ;D

Joopajoo Jakomäki. Kimi on voittonsa ja ennen kaikkea mestaruutensa ansainnut. Onnea! Lisää mestaruuksia on ehdottomasti tulossa :driver !

OFFTOPIC: Katsokaapa hienon hieno mainos jos ette ole vielä nähneet :)

http://www.youtube.com/watch?v=vKU90BSHqHk

Kannattaa siis todella katsoa. Ainakin itseä nauratti :D
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Kyllä oli jännä kisa ja tapahtumia. Epä tota mestaruutta moni meistä voinut enää odotta varsinkin USA:n kisan jälkeen.
No mitenkäs se varikko taktiikka kun Massa oli vielä toista varikko käyntiä Räikköstä edella useampi sekuntti ja sit yhtäkkiä Räikkönen olikin YKKÖSENÄ. Mahtoko olla talli määräys ;D no mitäpä tosta.
Ei muuta kun ONNEA VAAN MAILMANMESTARUUDESTA.

Niin Moukku en mä ainakaan usko mihinkään salaliitto teoriaan.
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Onnea Kimi,Onnea Ferrari. Viimeinkin se ansaittu maailman mestaruus :kuningas :kuningas :kuningas :kuningas :kuningas.
Mutta ei tuota Hamiltonia sovi aliarvioida,vai kuinka moni debyytti kauttaan ajava kuljettaja on sijoittunut noin hyvin?
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

neljännelle viidennelle ja kuudennelle sijalle sijoittuneitten autojen bensiineissä ollut jotain häikkää... mitenköhän sattuikaan..

Noh toivottavasti tuo Ferrarin Ikioma Apulainen FIA auttanee tässäkinpitämään kimille pintojaan.
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

UITTO- sanoi
neljännelle viidennelle ja kuudennelle sijalle sijoittuneitten autojen bensiineissä ollut jotain häikkää... mitenköhän sattuikaan..

Noh toivottavasti tuo Ferrarin Ikioma Apulainen FIA auttanee tässäkinpitämään kimille pintojaan.

"Guardian-lehden mukaan on olemassa ennakkotapaus, jonka perusteella Kimi Räikkönen saisi pitää maailmanmestaruutensa. Vuoden 1995 Brasilian kisassa voittaja Michael Schumacher ja kakkoseksi ajanut David Coulthard hylättiin vastaavanlaisen bensarikkomuksen takia, mutta viikkoa myöhemmin heidän sijoituksensa palautettiin. Benetton- ja Williams-tallit tuomittiin ainoastaan menettämään merkkimestaruuspisteensä.

Brasilian tämän vuoden kisan tuomaristo saattaa tehdä vastaavanlaisen päätöksen, joka veisi BMW:ltä ja Williamsilta ainoastaan merkkimestaruuspisteet. Kuljettajat saisivat pitää pisteensä ja näin ollen Lewis Hamilton ei nousisi Räikkösen edelle."

Tossa on ennakko tapaus vuodelta -95. Ei pitäis olla epäselvää et kuka on mailmanmestari ;D
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Formula ykkösten Brasilian GP:n tuomaristo on varmistanut Kimi Räikkösen tämänvuotiseksi maailmanmestariksi.

Räikkösen mestaruus varmistui, kun tuomaristo päätti, ettei Williamsin Nico Rosbergille ja BMW-tallin Robert Kubicalle ja Nick Heidfeldille anneta rangaistuksia epäillystä polttoainesääntörikkomuksesta. Mikäli sijoille 4-6 sijoittunut kolmikko olisi hylätty kisasta, olisi McLarenin Lewis Hamilton noussut seitsemänneltä sijalta neljänneksi, mikä olisi vienyt hänet MM-pisteissä Räikkösen edelle.

Rosbergin, Kubican ja Heidfeldin autoista otettujen polttoainenäytteiden lämpötila alitti ilman lämpötilan sääntöjenvastaisesti yli 10 asteella, mutta tuomariston mukaan sekä ilman lämpötilan mittauksen että autoista otetun polttoaineen lämpötilan mittauksen suhteen oli sen verran epävarmuutta, ettei rangaistuksen antamiselle löytynyt perusteita. Tuomaristo pohti asiaa kuusi ja puoli tuntia kisan päättymisen jälkeen.

:peukku
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Moukku sanoi
Tästä salaliittoteoriat pystyyn, että McLarenin skandaalien vuoksi heitä painostettiin häviämään mestaruus.

Eihän McLaren (tallina) kerännyt ainuttakaan pistettä tältä kaudelta?!? Juurikin tuon vakoilujupakan takia. Eli mitä hyötyä olisi painostaa heitä "häviämään" maailmanmestaruus, varsinkin kun autoista ei löytynyt mitään joka olisi sulkenut tallin pois kuluneelta kaudelta :nykii

Jos ja jos... mutta tosiasia on se ettei McLaren ole pelannut ihan puhdasta peliä. Jos he olisivat olleet 100% rehellisiä, he olisivat kiikuttaneet saamansa tiedot FIA:lle heti kun ne haltuunsa saivat. Mutta uteliaisuus voitti ja pakko oli tutkia josko niitä tietoja voisi soveltaa heidän autoihinsa. Lainaus Max Mosleyltä: "Jos ongelmaan on kymmenen mahdollista ratkaisua ja joku pystyy sulkemaan niistä yhden pois, koska sitä on jo kokeiltu, niin silloin saa suuren edun."

Ron Dennis:in näkemys kilpailusta: "Ainoa syy, minkä takia emme voittaneet maailmanmestaruutta, oli vaihdelaatikko-ongelma. Emme yltäneet siihen täydellisyyteen, jota tavoittelimme." Vai saako joku tästäkin väännettyä salaliittoteorian että FIA (jota jotkut ovat väittäneet puolueelliseksi) olisi sabotoinut Hamiltonin autoa tai käskenyt McLaren:ia rikkomaan autonsa? Voin sanoa heti ettei ole ensimmäinen kerta F1 -historiassa kun tekniikka pettää. On niitä autoja ennenkin hajonnut, jopa McLarenilla, Räikkösenkin ajamana. Kuin myös Ferrarillakin, hallitsevan maailmanmestarin ajamana. Ja jokaisella muullakin tallilla. Eli ei siinä ole mitään erikoista tai outoa jos tekniikka pettää.

Kateellisten panettelua koko Ferrarin ja FIA:n mollaaminen sanon minä. ;) McLaren piti hallussaan Ferrarin tietoja jotka ei heille kuulunut. Eikä toisinpäin. Oikeus on tapahtunut ja Kimi on mestaruutensa ansainnut. Asia on sillä selvä. Ei kukaan niitä pisteitä ole hänelle lahjaksi antanut.
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

No joo McLarenille ei pitäisi olla mitään uutta siinä, että mestaruudet häipyvät tekniikkamurheisiin. Kimiltä on menny 2 maailmanmestaruutta McLarenilla kirjaimellisesti sanottuna savuna ilmaan ja Häkkinenkin olisi ollu 3 kertainen maailmanmestari ellei silloin yhtenä vuotena olisi jenkkilän kilpailussa osakilpailuvoitto hävinny savuna ilmaan toiseksi viimeisellä kierroksella :seina.
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Onnea Kimille! En olisi kyllä vielä vähän aikaa sitten uskonut tähän.
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

FIA tiedottaa:

Salaliittoteorioille tukea!

Ferrari on sabotoinut Hamiltonin ajoa ja talli menettää kaikki tallin ja kuljettajien ansaitsemat pisteet koko kaudelta. Sunnuntai-iltana tehdyssä ratsiassa Ferrarilta löytyi elektroninen laite, jolla Hamiltonin autosta saatiin vaihdelaatikko jumittamaan vapaalle halutuksi ajaksi. Laitteen käytöstä on todisteita ja käyttöhetki on ikuistettu myös filmille, jossa laite on käytössä Jean Todtin kädessä.

Todt_sormi_nappulalla.bmp


Tapahtuneen johdosta muidenkin tallien tiloihin tehtiin suurratsia, jossa havaittiin kaikkien kuljettajien käyttäneen autoissaan sääntöjen vastaisia keinoja. Näitä olivat mm. E-tyyppihyväksymättömät takavalot, ajovalojen korkeudensäädön puuttuminen, nastattomat renkaat ja vastaavuustodistuksien puuttuminen useista eri osista. Lisäksi kantavuuden laskennassa olisi pitänyt käyttää Papua-Uusi Guineassa asuvan pygmikansan keskipainoa, jolloin henkilömääräksi olisi pitänyt merkitä nykyisen 1+0 sijasta 0,3+0,1. Jälkimmäinen arvo on laskennallinen ja keskimääräinen matkatavaran, eli viidakkoveitsen, paino.

Näin ollen kaikki tallit ja kuljettajat on diskattu tämän vuoden sarjasta ja mestariksi julistetaan turva-auton kuljettaja Bernd Mayländer, jonka auto täytti tarkastuksessa ainoana sääntökirjan pykälät.


Pahoittelut offtopicista... ;D
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

http://www.sportti.com/uutinen.asp?CAT=1-1&ID=115982

;D

ja iltalehes: "vaimolle kiitokset" ::)
 
Vs: Räikkönen MAAILMANMESTARI!!!

Skydiver sanoi
FIA tiedottaa:

Salaliittoteorioille tukea!
jne...
heh.. ;D Osuvasti naulan kantaan ;D

Mutta onnea Kimille!! :peukku Itekki katoin suorana, ja olihan siinä pienet tuuletukset paikallaan kun auto tuli maaliin ;)
 
Takaisin
Ylös Bottom