Race.fi: Turbosmart

Race Performance Oy

Active Member
Liittynyt
27 Huhtikuu 2009
Turbosmart tuotteet

Turbosmart on erinomainen valinta kun halutaan saada sitä taattua laatua konehuoneeseen. Turbosmarttia liikkuu meillä tiuhaan tahtiin, ja esimerkiksi perusbleedit ovat löytäneet varastosta oman paikkansa.Kysynnän mukaan kasvatamme varastovalikoimaa jatkuvasti, ja tuotteet joita ei kotoa suoraan löydy saadaan toimitettua parin arkipäivän sisään (poislukien erikoisemmat tuotteet).

Turbosmartin valikoimasta löytyvät ahtopaineensäätimet, bensanpaineensäätimet, hukkaportit, hukkaportin kellot ja dumpit - universaaleina sekä mallikohtaisiakin tuotteita on löytynyt listoille.
Mikäli värillä on väliä, eikä se ole musta niin myös sinisenä saatavilla. ;)

Ahtopaineensäädinten valikoimasta löytyy perusbleedit, hyttiin asennettavat mallit sekä Dual-stage malli johon saa kaksi eri ahtopaineasetusta sähkösäätimen taakse.

Myös End-tier mallia löytyy jos mikään ei riitä. eBoost2 mallisarjassa painetta voidaan ohjata esim. kierrosluvun tai nopeuden mukaan tai asettaa painekäyrät vaihdekohtaisesti.
Aux ohjausliitännällä, täysin ohjelmoitavissa, osaa käyttää esim. vesiruiskua tai ilokaasujärjestelmää - Ja monia muita ominaisuuksia. Lue lisää turbosmart ahtopaineensäätimistä allaolevasta linkistä:

»» Race: Turbosmart ahtopaineensäätimet


Kirjoitus sivuillamme
 
Takaisin
Ylös Bottom