(TÄRKEÄ) UUSILLE JÄSENILLE JA JÄSENEKSI HALUAVILLE

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Niko Päivinen

Colt, Lancer, Pajero
In Memoriam
Liittynyt
5 Tammikuu 2003
Sijainti
Lahti
Tietopaketti jäseneksi haluaville ja uusille jäsenille. (Kannattaa lukea rauhassa koko ketju läpi, mukaan lukien lopussa olevat varoitukset koskien tiettyjä sähköpostipalveluita).

Kerhoon voivat liittyä kaikki Mitsubishi Motorsin valmistamista autoista kiinnostuneet henkilöt. Auton omistaminen ei ole edellytys jäsenyydelle. Koska Mitsubishi Motorsin autoja on myyty myös muilla nimillä (mm. Dodge, Plymouth, Eagle, Proton), myös näistä malleista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Ajotapahtumissa (rata. jäärata, dynot, jne) ajo-oikeus voidaan tilanteen mukaan rajata Mitsubishi Motorsin autoille (joihin siis lasketaan myös muiden merkkien alla myydyt MMC:n tuotteet, esim. DSM-autot).

Foorumiin rekisteröityminen ei ole sama asia kuin kerhon jäsenyys, foorumiin on rekisteröitynyt / voi rekisteröityä myös henkilöitä jotka eivät ole kerhon jäseniä. Foorumille rekisteröityminen ei myöskään ole pakollista, jos haluaa jäseneksi. Se on kuitenkin pakollista siinä tapauksessa, jos haluaa "CLUB MEMBER"-tunnukset jäsenmaksun maksettuaan. Pelkkä foorumille rekisteröityminen = ILMAISTA, alempana mainittuja tietoja ei tässä tapauksessa lähetetä jäsenrekisteriin.

Kerhon varsinainen jäsenyys = eri asia kuin pelkkä foorumille rekisteröityminen. Vaatii jäsenmaksun maksamisen. "CLUB MEMBER"-oikeudet saa vasta jäsenmaksun maksettuaan. Kerhon varsinaiseksi jäseneksi pääseminen vaatii tietojen lähettämisen jäsenrekisteriin, pelkkä foorumille rekisteröityminen ei riitä.


Jäsenmaksun suuruus (kalenteri)vuodelle 2023 on 20e.

KALENTERIvuosi -> (alkaa tammikuussa, loppuu joulukuussa.) -> Maksat tammikuussa = vuotta on paljon jäljellä = hyvä juttu. Maksat lokakuussa -> kalenterivuosi loppuu siltikin joulukuussa = vuotta on vähän jäljellä, maksu on silti sama.

Mitä sillä jäsenmaksulla sitten saa? Itse ajattelen ennemminkin niinpäin, että se menee hyvään tarkoitukseen, harrastuksen tukemiseen eikä siitä välttämättä saa muuta kuin hyvän mielen. Mutta kyllähän sillä tietysti jotain muutakin saa vastineeksi. Ensimmäinen, konkreettisin on tietysti tämä foorumi: monet ovat jo saaneet apua teknisiin pulmiinsa ja osa tarpeisiinsa foorumin avulla (ei tämän ylläpitäminen ilmaista ole). Voiko kukaan autoharrastaja väittää, että tietoa ja kontakteja olisi liikaa? Kerhon jäsenenä pääset osallistumaan mm. yhteistilauksiin, kokoontumisiin ja ratapäiviin (kaikkia on jo järjestetty). Samoin luvassa on alennuksia kerhon yhteistyöyrityksiltä. Eli lyhyesti, kerhon jäsenenä saat tietoa, huvia ja joissain tapauksissa jopa rahallista etua! Ja mikä parasta, kerhon jäsenenä pääset itse vaikuttamaan niihin etuihin joita kerhosta saat.

Elikkä tiivistetymmin:
-Foorumille aukeaa alueita jotka ovat näkyvillä vain "Club Member" -oikeudet omaaville
-Pääsy Clubin tapahtumiin kuten, Kesä-, talvi-, dyno-, ja ratapäivät.
-Alennukset Clubin yhteistyökumppaneilta
-Kimppatilaukset
-Vaikuta Clubin toimintaan

Mikäli jäsen haluaa osallistua muulla kuin Mitsubishi -merkkisellä autolla yhdistyksen järjestämille ratapäiville täytyy auton olla tieliikennekelpoinen katuauto (rekisteröity, katsastettu jne.) myös tilaisuuteen osallistumisen aikana ja siihen täytyy kysyä lupa kerhon ratatoimikunnalta jokaisella osallistumiskerralla. Lähtökohtaisesti muun merkkisillä autoilla osallistuminen ratapäiville ei ole sallittua mutta riittävän hyvien perusteluiden ja aktiivisen Mitsubishi harrastamisen myötä lupa rata-ajoon voidaan myöntää myös muun merkkiselle autolle. Dynopäiviin muunmerkkisillä autoilla ei ole asiaa.

Jos haluat liittyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi, liittyminen etenee näin:

1. Jos aiot käyttää foorumia ja haluat jäseneksi liityttyäsi "CLUB MEMBER"-oikeudet, rekisteröidy foorumille, eli valitse itsellesi tunnus ja salasana ja vahvista rekisteröitymisesi sähköpostiisi tulevan linkin avulla. Käytä "REKISTERÖIDY" painiketta tuolla sinisessä palkissa ylempänä.
2. Lähetä alempana kysytyt tiedot sähköpostilla tai tavallisella postilla jäsenrekisterin hoitajalle. Ei siis pikaviestillä kenellekään, vaan sähköpostilla jäsenrekisteriin. Lihavoidulla kirjoitettu teksti = pakollinen tieto.
3. Paluupostina saat laskun vuoden jäsenmaksusta, maksukausi on kalenterivuosi (kalenterivuosi alkaa tammikuun alusta ja loppuu joulukuun loppuun)
4. Maksettuasi laskun, saat foorumille "CLUB MEMBER"-oikeudet (jos olet rekisteröitynyt ja ilmoittanut oikean tunnuksen jäsenrekisteriin) ja jäsenkortin

Sähköposti, johon tiedot lähetetään:
membersÄTmitsubishiclubfinland.com
(ÄT tilalle @-merkki)

Lähetettävät tiedot:

Sähköpostin OTSIKKO KENTTÄÄN : Jäsenhakemus

1. Täydellinen nimi
2. Täydellinen postiosoite (täydellinen tarkoittaa katuosoitteen LISÄKSI paikkakuntaa ja postinumeroa)
3. E-mail(it) (oltava TOIMIVA, koska jäsenmaksulasku tulee sähköpostilla. HOTMAIL ja LUUKKU osoitteet toimivat huonosti, niihin ei aina voida lähettää laskua. Sallittujen vastaanottajien asetuksia muuttamalla myös nämä osoitteet saattavat toimia. Tee tarvittavat muutokset ENNEN kuin lähetät tietosi, tai ilmoita vaihtoehtoinen sähköposti. Muutamissa tapauksessa myöskään HOTMAILista lähetetty maili ei ole tullut perille kerhon päähän.)
4. Nimimerkki/tunnus/nick jota käytät foorumissa, jos ylipäätään käytät foorumia. Foorumin käyttö ei ole pakollista, jäseneksi voi liittyä ilmankin, mutta silloin ei luonnollisestikaan saa "CLUB MEMBER"-tunnuksia foorumille. (HUOM! sinun täytyy ITSE REKISTERÖITYÄ foorumiin valitsemallasi nimimerkillä/tunnuksella/nickillä. Rekisteröidy ensin, ilmoita tietosi vasta sitten jos haluat jäseneksi.) Nick ja profiilin sähköposti on oltava samat kuin jäsenhakemuksessa.
(5.)Puhelinnumero (vapaaehtoinen tieto)
(6.)Auton tiedot (vapaaehtoinen tieto, ei rek. nroa)
(7.) Oletko maksanut jäsenmaksun aiempina vuosina? Jos olet, niin koska viimeksi?

Jos tarkoitus ei ole liittyä kerhon varsinaiseksi jäseneksi, eikä maksaa jäsenmaksua, ÄLKÄÄ LÄHETTÄKÖ TIETOJA/pyytäkö jäsenmaksulaskua.

Jos laskua ei kuulu parin viikon sisällä, kannattaa tiedustella sen perään: vaikka lasku lähetetään, meillä ei ole mitään keinoa todeta tuleeko se perille vai ei. Ihmisillä on käytössään paljon erilaisia sähköposteja, joihin kerhon postit eivät tule perille. Me emme tälle asiantilalle voi mitään. Ilmaisposteista esim. gmail tuntuu toimivan hyvin.

Koska tapahtumissa ei voi liittyä jäseneksi, huolehdi jäsenasiat kuntoon ajoissa: jäsenyyteen liittyvät kuviot pitää olla selvitettynä ja jäsenmaksu maksettuna viimeistään KOLME ARKIPÄIVÄÄ ennen tapahtumaa.

Tunnistamattomille kirjautuneille/tuntemattomille jäsenmaksun maksaneille ei tipu "club member"-oikeuksia ennen kuin tiedetään kuka on kuka.
 
Viimeksi muokannut moderaattori
Vs: (TÄRKEÄ) UUSILLE JÄSENILLE

Usein kysytty kysymys:

Saan foorumille rekisteröityessä tai salasanaa palauttaessa sähköpostiini viestin, joka on pelkää merkkien sekamelskaa. Miten saan koodin selkokieliseksi?

Vastaus:

Käytä alla olevaa linkkiä purkaaksesi base64 pakkauksen
http://www.opinionatedgeek.com/dotnet/tools/Base64Decode/Default.aspx

Lyhyet ohjeet:
Liitä saamasi koodi kenttään ja paina safe decode jolloin saat viestisi
näkyviin selkokielisenä
ja voit esim. aktivoida tilisi. (Vika on joidenkin webmailin tarjoajien
asetuksissa ja emme voi asialle mitään.)
 
Vs: (TÄRKEÄ) UUSILLE JÄSENILLE JA JÄSENEKSI HALUAVILLE

(HUOM! sinun täytyy ITSE REKISTERÖITYÄ foorumiin valitsemallasi nimimerkillä/tunnuksella/nickillä. Rekisteröidy ensin, ilmoita tietosi vasta sitten jos haluat jäseneksi.)

Mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että jokaisen jäsenen ja foorumin käyttäjän täytyy ITSE painaa tuota REKISTERÖIDY nappulaa, täyttää omat tunnuksensa ja salasanansa lomakkeen kenttiin ja lopuksi vahvistaa rekisteröitymisensä sähköpostiin tulevan linkin avulla. Kukaan ylläpidosta tai jäsenrekisteristä ei tee sitä teidän puolestanne, vaikka jäsenmaksu olisikin maksettu.
 
Vs: (TÄRKEÄ) UUSILLE JÄSENILLE JA JÄSENEKSI HALUAVILLE

Kertauksena:

Pelkkä foorumille rekisteröityminen = ILMAISTA, ensimmäisessä viestissä mainittuja tietoja ei tässä tapauksessa lähetetä jäsenrekisteriin tai mihinkään muuallekaan.

Kerhon varsinainen jäsenyys = eri asia kuin pelkkä foorumille rekisteröityminen. Vaatii jäsenmaksun maksamisen. "Club member"-oikeudet saa vasta jäsenmaksun maksettuaan. Kerhon varsinaiseksi jäseneksi pääseminen vaatii tietojen lähettämisen jäsenrekisteriin, pelkkä foorumille rekisteröityminen ei riitä.

Jos tarkoitus ei ole liittyä kerhon varsinaiseksi jäseneksi, eikä maksaa jäsenmaksua, ÄLKÄÄ LÄHETTÄKÖ TIETOJA/pyytäkö jäsenmaksulaskua. Siitä on ainoastaan ylimääräistä työtä jäsenrekisterin hoitajalla, eikä kukaan hyödy mitään tietojen lähettämisestä laskua maksamatta.

Koska tapahtumissa ei voi liittyä jäseneksi, huolehdi jäsenasiat kuntoon ajoissa: jäsenyyteen liittyvät kuviot pitää olla selvitettynä ja jäsenmaksu maksettuna viimeistään KOLME ARKIPÄIVÄÄ ennen tapahtumaa.
 
Vs: (TÄRKEÄ) UUSILLE JÄSENILLE JA JÄSENEKSI HALUAVILLE

Jos pyydätte jäsenmaksulaskun, huomioikaa, että vaikka lasku lähetetään, jäsenrekisteri ei tiedä mitä sille tapahtuu vastaanottajan, eli TEIDÄN päässänne ketjua: filtterit, roskapostilaatikot, liiterajoitukset, yms. Jos laskua ei kuukauden sisällä ole kuulunut, kannattaa ottaa uudestaan yhteyttä jäsenrekisteriin.

Usein ongelmia aiheuttavia sähköpostipalveluita:

1) HOTMAIL
2) HOTMAIL
3) HOTMAIL
4) Luukku
5) Yahoo
6) suomi24

Asetukset kuntoon. Tai vielä parempi, jos ilmoitatte jonkun muun sähköpostin. Hotmail toimii niin huonosti, että melkein turha edes yrittää. Näihin muutamiin palveluihin on toistuvasti ja jatkuvasti ongelmia lähettää postia, ja me emme tälle asialle voi mitään. Ilmaisposteista esim. gmail toimii hienosti.
 
Vs: (TÄRKEÄ) UUSILLE JÄSENILLE JA JÄSENEKSI HALUAVILLE

Toistetaan vielä kerran: jos teidän sähköpostinne (kuten esim. hotmail hyvin usein tekee) hylkii kerhon sähköpostista lähetettyjä maileja, niin

A) me emme voi tehdä asialle mitään

ja

B) me emme tiedä koska tätä hylkimistä tapahtuu = meillä ei ole mitään tietoa siitä tulevatko mitkään kerhon osoitteesta lähetetyt postit perille vai eivätkö tule

Edes huutomerkkien runsas käyttö jäsenrekisterin suuntaan lähetetyissä sähköposteissa ei poista joidenkin palveluiden hylkimisreaktiota.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös Bottom