Tikimiehen Evo IV vm.96

Liittynyt
25 Huhtikuu 2013
Tykkäykset
0
Sijainti
kuopio
#1
Elikkä viikkositten tuli evo tähänkin taloon :) Evo on tullut alkuvuodesta Japanista ja huhtikuussa rekisteröity suomeen. Kilometrejä mittarissa on tällähetkellä n.160tkm ja tuntuisi olevan tekniikaltaa, koriltaan ja sisustaltaan hyväkuntoinen. Miinuksina autossa on takakallistuksenvakaajan puslat jotka on tullut tiensäpäähän, takakontin tiivisteen luona on ruosteen alkuja, toisessa takaovessa pari naarmua ja esim. spoilerin ympäriltä maalipintä mustunu. Nämäkin on tosin helpot korjata :) Täällä voi sitten aiheesta turista -->http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=48015.0

Tämmöisenä evo minulle tuli.Ensimmäisenä tuli puuhasteltua sisustan kanssa kun oli jaappanin poika sen verran tupakkia pössytelly, että sai pariin kertaan koko sisustan pestä, jotta se tumpin käry hävisi.


Ahtopainemittari tuli seuraavana autoon.

Tuunaus intoa kun riitti, niin vedin vanteisiin punaiset teipit ja keltaiset kalvot sumuvaloihin.Konehuonettakin hiukan puhdistelin.


Tänään aamulla fiksasin nuo suuttimien johtojen suojat kuntoon, kun oli entiset murentuneet pilalle.

 
Liittynyt
25 Huhtikuu 2013
Tykkäykset
0
Sijainti
kuopio
#3
Vs: Tikimiehen Evo IV vm.96

Päivitetäänpäs tätäkin välillä, vaikka mitään autolle ei ole tapahtunutkaan. Evolla oon nyt ajellu n.13000km eikä ole ollut mitään ongelmia. Nyt lähiaikoina olis tarkoitus laittaa evo talveksi seisontaan ja jatkaa ajeluita taustalla näkyvällä galantilla.


Talvenaikana olisi tarkoitus evoon tehdä jakopäänremppa ja maalipintaa fixailla.

Jos jollain on joutilas termostaatti evoon niin voisin ostaa sen pois. Tarjota voi vaikka yv:llä.
 
Liittynyt
25 Huhtikuu 2013
Tykkäykset
0
Sijainti
kuopio
#4
Vs: Tikimiehen Evo IV vm.96

Lisätäämpäs tänne yksi luminen kuva :) Eipä uskoisi kun nyt katsoo ulos että tämä kuva on otettu 18.10.2013 :eek:


Semmonenhan tässä askarruttaa, kun olis tarkoitus muunnella tämä kesäksi kulkemaan sillä jätepohjaisella biopolttoaineella että minkälaisilla kikoilla tämmösestä vakio vehkeestä sais jotain 300-350hp? Tai minkälaisia tehoja näistä yleensä kärsii ottaa niin että kestääkin vielä? Moottorinohjaukseksi hankin Galantti projektiin evo 7 boksin, mutta kun galantti ei sitä ihan lähiaikoina vielä tarvii niin se olis tarkotus pistää tähän ainakin väliaikaisesti. Ja jos jollain on ylimääräisenä esim. suuttimia,putkistoa yms viriosaa niin saa kaupitella niitä :) Hyvällä tuurilla jos sattuu mulla rahaa olemaan niin voidaan sitten vaikka kaupatkin tehdä :D
 
Liittynyt
25 Huhtikuu 2013
Tykkäykset
0
Sijainti
kuopio
#5
Vs: Tikimiehen Evo IV vm.96

Se vaan eilen napsahti leima tulla ilman huomautuksia :) Uusi akku ja öljytkin tuli vaihdeltua. Nyt sitten olisi tarkoitus ehkä jo huomenna aloitella vaihtamaan tuota evo vii:n ecua tähän. Jos joku viisaampi vois valaista mitä kaikkea joutuu tekemään että saa toimimaan tuolla seiskan eculla niin oisin kiitollinen :)
 
Liittynyt
25 Huhtikuu 2013
Tykkäykset
0
Sijainti
kuopio
#6
Vs: Tikimiehen Evo IV vm.96

Mittaristoa tuli tuunattua Bilteman hiilikuitulook teipillä.


Tuli myös tästä laitettua puskurit,konepelti,etulokarit, helmat ja valot myyntiin, koska tarkoitus laittaa tilalle kuituisena vitosen korinosat ja päivittää ulkonäköä muutenkin.
 
Ylös Bottom