TSAP Evo 9

TSAP

Member
Club Member
Liittynyt
18 Kesäkuu 2018
Tykkäykset
1
#1
Tulihan isot kuvat tuonne projektiosoon :nykii Pitääpä tutustua miten niitäkin saisi pienemmäksi...

Vaikuttaa kyllä hyvältä tuommoinen Evo näin alkutuntumalta. Ei voi valittaa. Nyt odotellaan talvitestejä kovasti :driver
 

TSAP

Member
Club Member
Liittynyt
18 Kesäkuu 2018
Tykkäykset
1
#4
Vs: TSAP Evo 9

Joku laitttanut vakkarin sinne aiemmin jo. Ei silti, tuossa kun töihin laskee motaria 1,5h niin yllättävän mukava lisä on :peukku

Kyllähän tuo taitaa GSR olla :driver
 
Liittynyt
25 Joulukuu 2011
Tykkäykset
5
#6
Muuten, kun kattelin noita sun takakaarien kuvia, kirjoittelit että ne menee vain maalaukseen (?)

Ootko varma ettei kaarissa ole sitä evojen tyyppivikaa ts. sinne lokasuojan ja sisälokasuojan sauman väliin on päässyt kosteus sisään? Koska just tuosta kohti kuprahtaa jos katton tuota kuvaa oikein, ns kaaren etureuna se pahin. Siitä on monta esimerkkiä netissä, tyypilliseti vaihtoon menee siivu peltiä tuohon kaareen ja myös sisälokariin jos haluaa kuntoon.

En v-mäisyyttäni maalaile piruja seinille mutta hiukan voi nyppiä jos vain maalautat kaaren ja hetken päästä kuprahtaa uudelleen. Toki sen kyllä löytää kun tuon hioo pellille mitä siellä alla on.
 

TSAP

Member
Club Member
Liittynyt
18 Kesäkuu 2018
Tykkäykset
1
#7
Auto käytetty kaarien korjauksessaVaihdettiin pala toiselle puolelle. Nyt kk laiton jälkeen kuplat pinnassa, meni takaisin maalaamoon. Vaimo kävi hakemassa ja nyt kuulemma pitäisi kestää. Tuli tossa tilattua molemmille puolille kylkipalat jos tarve tulee vielä. Samalla tuli myös uudet etuvetarit. Jokin hieman kolisee etupäässä eikä löydetty nosturilla mitään löysää sieltä. Sanoin katsurillekin että kattoo kunnolla nivelet yms. mutta ei hänkään mitään löytänyt. Ainoaksi epäilyksi jäi oikeastaan enää vetarit. Penkissäkin käytiin ja nyt alkaa olemaan 5v vanha ahdin tiensä päässä. n.20hp oli hävinnyt verrattuna vuoden 2014 penkitykseen. Paikka oli sama. Mistä porukat tilaillu ahtimia??
 
Ylös Bottom