vetokoukun sähkösarja

  • Viestiketjun aloittaja steelpower
  • Aloituspäivämäärä
S

steelpower

Guest
Elikkä laitoin omaan autoon (lancer vm.96 hb korinen) vetokoukun ja ostin yleismallin sähkösarjan. Mistä johdot saa parhaiten vedettyä konttiin? onko sielä valmiina jossain johdoille paikat vai pitääkö vetää rosvo-liittimillä kiinni?
 
Johdoista en tiedä, mutta sisäänveto onnistuu kumitulppien läpi, joita autossa pitäisi olla useitakin peittämässä valmisreikiä. :)
 
Noi rosvoliittimet on kans semmosia ..tanan värkkejä, että omaan autoon en niitä kyllä laittais.. Omaa sähkösarjaa asentaessa vedin piuhan varapyörän kotelon pohjassa olevasta kumitulpasta ja kuorin valojen johtoa pätkän matkalta ja siihen tippa tinaa ja teippi päälle.. Pysyy ja pitää..

Johdon kuoriminen matkalta on muuten todella helppoa pihdeillä, jotka ovat toistaiseksi ainoa biltema-ostos johon olen ollut _todella_ tyytyväinen.. kts. liite. Noi on oikeesti loistavat kuorintapihdit joita voin kyllä suositella kelle vaan.. Vaikuttaa hempuloilta, mutta itellä toiminut moitteetta melko aktiivisessa käytössä varmaan kohta 10 vuotta..
 
Takaisin
Ylös Bottom