virranjakajan sytytysasento

ponupannu11

New Member
Liittynyt
12 Marraskuu 2007
Sijainti
Kolari
eli kyseessä Pajero 3000 V6 kysymystä et siiva pyörän alamerkki kun on T-kohdassa niin mikä pytty on sytytyksessä virranjakajassa silloin?
 
Vs: virranjakajan sytytysasento

ainakin lancerissa tuo merkki on 1 pytyn yläkuolokohta,ja siitä sitten astemerkit kertoo millonka 1 pytty sytyttää(lancerissa 5-7 ennen yläkuolokohtaa) tosin pajesta ei tietoa esim mikä on ykkös pytty.mutta eiköhän merkki samaa tarkoita eli se T yläkuolokohta ykkösessä.
 
Vs: virranjakajan sytytysasento

juu kyllä mullaki tuo T-merkintä on selvillä,mutta jakajan puolelta pitäs tietää sytyttääkö se jakajan kannesta katottuna 1 pytyn merkin kohalta vai jostain muusta.
 
Vs: virranjakajan sytytysasento

Kun merkit ovat kohdallaan, laitat jakajan rattaassa ja rungossa olevat merkit kohdakkain ja pudotat jakajan paikalleen säätöalueen puolen välin kohdalla ja se muljahtaa oikeaan asentoon.

On vaikea katsoa jakajasta, mitä pyttyä kohti pyörijä osoittaa, sillä kannessa olevat elektrodit eivät ole johtojen kanssa samoilla kohdilla. Tuo kansi on aivan sairasta sorttia, jotkut elektrodit ovat aivan eri puolella kantta, kuin missä kyseinen johtoliitin on.

Toisin sanoen, aivot narikkaan, merkit kohdalleen ja menoksi.
 
Takaisin
Ylös Bottom