vm -00 Galant ovi- ja sisävalot eivät reagoi etuoviin

Zepi

New Member
Liittynyt
24 Syyskuu 2013
Haulla ei juuri mitään löytynyt aiheesta löytynyt joten elikkäs kyseessä Galant vm -00 2.4 GDI STW, jossa ovi- ja sisävalot sekä valosummeri (saavat vissiin tiedon samaa kautta) eivät reagoi mitenkään kuskin tai repsikan etuoven avaamiseen (takaovet ja luukku reagoivat täysin normaalisti valoihin). Epäilin heti ovitunnistimia ja otin ne auki ja käytin kunnolla crc:n elektro- liitinspraytä sekä ovitunnistimen että niille tulevan johdon liittimiin mutta ei ruvennut pelittämään. Valot ja summeri ovat kyllä pelittäneet ajoittain mutta nyt on ollut pidemmän aikaa hiljaista. Onko kellään vastaavasta kokemuksia mistä kannattaisia ruveta hakemaan huonoa liitosta vai ovatko tunnistimet kenties mekaanisesti rikki? (mötikät liikkuvat kyllä)
 
Vs: vm -00 Galant ovi- ja sisävalot eivät reagoi etuoviin

Liekö tässä samaan kuin omassa oli ostaessa, eli oli muistaakseni kans valot sekaisin, en tosin muista oliko tuolla samalla lailla kun sulla, mutta asiasta helikopteriin, mulla ne alko pelaamaan sen jälkeen kun oli eri asiaan liittyen akku irti hetken autosta. Ei kai maksa mitään koittaa, jos toimis sullakin.
 
Vs: vm -00 Galant ovi- ja sisävalot eivät reagoi etuoviin

Nuo ovikytkimethän on maadottavia, onko ne kunnolla yhteydessä maahan siitä kiinnitysruuvin kautta.
 
Vs: vm -00 Galant ovi- ja sisävalot eivät reagoi etuoviin

Katselin nuo ovitunnistimet uudelleen läpi ruuveja ja maita myöten mutta ei ainakaan vielä minkäänlaista henkeä löytynyt niihin. Tarvinnee huomenna päivänvalolla vielä tarkemmin tutkia ja kokeilla tuota akun kaapeleiden irroittamista ::)
 
Vs: vm -00 Galant ovi- ja sisävalot eivät reagoi etuoviin

Mulla oli apukuskin oven kytkin hieman hajalla. Toiminta oli yhtä arpaonnea. Saattoi lähteä sisävalo palamaan vasta sekunttien päästä oven aukaisusta tai sitten ei. Vaihoin tilapäisesti takaovesta kytkimen etuoveen kun sitä tulee harvemmin käytettyä. Sillä tavalla ainakin kytkimen kunnon saa tarkistettua jos takaoven kytkin toimii ja kokeilee sitä tilalle.
 
Takaisin
Ylös Bottom