- Driver's White Diamond -

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#1


Aloitan tästä nyt ihan puhtaalta pöydältä uuden ketjun kun vanhassa projekti ketjussa oli niin paljon turhaa härväämistä kun nyt vihdoin on kaikki suunnitelmat selvillä !
Eli tässä alapuolella vähän historiaa mitä Colttiin on tehty.

Tavoitteena tehä kiva kesäauto jossa musa soi mukavasti ;) ! :peukku

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-

-------------------------------------------------------------------------------------------------

21.9.2014

Mitsubishi Colt 1.6 Magna Automatic

Näin tuli taas yksi uusi mizu hommattua koska vanha ei mennytkään katsastuksesta noin vain läpitte.
Tällä kertaa tosiaan päätin toteuttaa pitkä aikasen haaveen ja ostaa Coltin, ensimmäinen autoni kun oli c50 koppanen Coltti ja sen myytyä tuli niin kova ikävä että jo sillon tiesi että joskus vielä coltiainen on hommattava !

Tämä Valko timantti onkin toisin kuin kaikki entiset autoni automaatti laatikolla, joka todella mietitytti aluksi että onkohan sillä sitten yhtään hauska ajaa...
Kumminkin nyt viikon tällä ajettuani voin sanoa että ei se automaatti laatikko ainakaan tätä autoa pilaa, päin vastoin !
Valoistakin kivempi lähteä kun ei aina ole se kakkos vaihde miettimässä että meniskö sitä paikoilleen vai ei kun saa oikein urakalla painaa sitä sinne. Automaatti kun vaihtaa ketterästi puolessa millisekunnissa sen vaihteen niin siinä jää helposti naapurin amis korollat taakse kun antaa tälle pedolle soossia !

Moottorina toimii ikiliikkuja 4G92 1.6 nelipisteruisku, se ei paljoa kysele että mennäänkö vai ei vaan puskee eteenpäin kuin vesikauhuinen puhvelilauma savannilla !

Valkoinen väri kanssa vähän mietitytti että onko se rok vai ei mutta kyllähän se on mahtavan näköinen kun jaksaa pestä ahkeraan !
Vanteina tällä hetkellä 16", onneksi suorat donitsit, ei tärrää ajossa.

Juuri leimattu eli ei pitäisi mitään vikaa olla, vaikka eihän kaikki siinä katsastuksessa näy mutta ei vielä ainakaan mitään moitittavaa ole ollut, viikon ajaneena.

Coltissa oli ostaessa joku aivan yli tuuning ohjauspyörä kiinni ( kuvassa näkkyy), sen ehdin jo irroittaa ja ruuvvata lancerista Luisin Falconin tilalle. Tällä kertaa säästyin tilaamasta keskiötä kun sellanen oli jo valmiina. Radio oli panasonicin joku mallia Fast & Furious kun näytöllä pyöri koko aika mustavalko video jossa kaksi autoa veti viivoja. ( plussa siitä että toinen oli evo ja toinen joku tunnistamaton :D )
Auto on ulkoa ja sisältä siisitissä kunnossa, tosin kuljetettu koiraa niin joissain kohti näkyy vähän skraiduja kynsistä.

Mitäpä sitä muuta kertoa... no coltti on saavuttanut 309 000 lukeman juuri äskön ! joten ihan kiitettävästi sillä on ajettu, siihen nähden todella hyvä kuntoinen.
Tästä mahtimallista löytyy kattoikkuna sekä sähköikkunat !

Jos joku on vähän ammittlaisempi näissä automaatti loota asioissa niin voisi kertoa keskustelu osioon että mitä oikeaa eroa tuolla automaatin "Economy" Ja "power" Moodilla on ?
Ite tähän asti huomannut että antaa ehkä moottorin kiertää vähän enemmän ennenkuin vaihtaa vaihdetta, mutta onko siinä mitään muuta pointtia ?

"O.D OFF" Moodi on aika selvä, visiin ainoastaan poistaa sen kierros rajoittimen ja antaa moottorin kiertää sinne 7000 hujakoille ennekun vaihtaa ylös päin.

Eli autolle ei ole muuta nyt tehty kuin vaihdettu tuo ratti, pesty ja tottakai tärkein varuste uudessa autossa "racing wuderbaum ja 8 pallot" Hahah..sori.. :peukku
Mielipiteitä otetaan mielellään vastaan keskustelu osiossa :peukku

Pari kuvaa tähän loppuun kertomaan lisää :)28.9.2014

Pari päivää sitten Coltti tärähti juikkipuikin tallin pihaan ja siitä otettiin se heti työnalle !

Ensimmäinen iso juttu oli että vanha vesiakku sai vaihtua Sznajderin 70ah AgM akkuun !
Tämän jälkeen juikkipuikki pääsi lempiharrastuksensa pariin eli maadoittamaan ! :peukku Akulle vedettiin seitenkymppinen kaapeli vaihdelaatikon maaksi, ja viitisenkymppinen moottorimaadoitukseen !
Akunnavat vaihtui käteviin 8mm akkukenkiin johon voi sitten lätkiä niin jumalattomasti tavaraa kiinni että coltti alkaa hohtaa sähkön sinistä valoa !

Kaasuläppä kotelo tuli puhdistettua samaan aikaan, vaikka ei siinä puhdistettavaa olis ollukkaan näköjänsä...

Siinä meni jo melko paljon aikaa ja siinä samalla itse purin takapenkit pois ja kaiken muunkin sisustan kilkeen etupenkkien takaa. Nyt puolet autosta on valmiina kunno äänieristykseen !
Rengas äänet on huumaavaat kun tällä päästellee motaria menemään kun takana ei ole mitään paikallaan niin kuuluu kivasti kaikki kilke ja kolke !

Mutta on tästä vähän hyötyäki, nyt kuuli selvästi että oikea takajarru vähän laahaa sekä että jompikumpi takapyörän laakereista on menossa mäsäsksi.

Sitten onkin varsin kummallinen kitinä aina kun painaa jarrua ja päästää pois niin päästö liikkeen aikana takaa kuuluu semmonen KwiiiiiiK ! ;D
Pitänee lähentyä äänen aiheuttajaa tarkemmin jossakin vaiheessa, kuuluu uloskin aika mahtavasti :D

Varapyörä kotelo oli jokseenkin ruosteessa, joten siitä hiottiin pahimmat kohat ja päälle Sinkkispräyt !
Autohan haissoo aivan ihanalta tämän suihkimisen jälkeen joten tilannetta korjaamaan "Racing" Wunderbaum joka jokaisesta autosta kuuluisi löytyä vakiovarusteena !

Ja ettei auto olisi liian hiljainen ulos vaikka ei vielä musakamppeita tai putkistoa ole muokattu niin päättipä se koriste putkenpätkä irrota puoliksi ja tämän seurauksena joka kerta kun päästit auton vapaalle tai paikalleen valoissa niin hillitön kolina alko kuulumaan takaa, siinä sitten valoissa hyvä viettää se 20 sekunttia kun jokainen puskajussikin kattoo että herrajumala !


8.10.2014

Tänään päivä meni siihen, että aloin pistää vaimennus/eriste mattoo takakonttiin.
Nuo matot kiinnitin spray liimalla joka on muuten hemmetin hyvää ainetta, tarttuu ja pitää mahtavasti !
Tänään en kerinnyt kun nuo reunat laittaa mutta huomenna keskiosakin tulee matotettua !
Tarkoitus tuohon takaosaan on tehdä ns. Lava eli puusta sellanen samanlainen niinkun juikkipuikin basswagonissa on. Eli autosta tulee 2 paikkainen.

Takalasit tummenetaan lähiaikoina, samoin takavalot.

Mysteerinä vielä takakontissa tuo varapyöräkotelo että mistä ihmeestä sinne tota vettä aina sateella valuu, jostain takaluukun alapuolelta sieltä missä se lukko on, valumat näkyy selvästi mutta ei mitään mistä se sinne pääsisi ?! ainoa että jos tuo tiiviste vuotaa.
21.10.2014

Sitten päästäänkin jo siihen kohtaan että laajennettiin systeemiä !
Tämä tietää motonet reissua josta mukaan tarrautuu toinen loota 2x 6x9 kajareita, lisää kaapelia ja liittimiä, sekä 12" Renegaden subbari reflexi kotelossa.
Myöskin uusi soitin tuli laitettua paikalleen. Pioneerin 2din soitin jossa Bluethoot tarkempaa mallia en tällä hetkellä juuri muista.

Vahvistimia on subbarille SPL-1200D joka soi 4ohmissa ja antaa sen 450w rms, eli laajennus varaa on sinne 1200w asti.
Sekä sitten tuo Crunchin 4 kanavainen 70w jokaiselle 6x9 subbarin päällä. Kajari lootat asetettiin silleen ettei se reflexirööri joka on kotelon päällä peity joten siitä kuuluisikin jotakin !

Ensin piti purkaa vanhat systeemit pois ja sen jälkeen alettiin sovitella kokonaisuutta paikalleen. Nuo kaksi kajari lootaa mahtuu juuri sopivasti vierekkäin ja asettuu niin että kajarit on juuri korvien kohdalla !
Subilootan ja kajareiden väliin tarvitsi tehdä välilevy jotta kaiuttimet varmasti pysyvät paikallaan eivätkä lennä mihkään, se tehtiin 18mm männystä joka verhoiltii 4carpetin verhoilu huovalla.
Sitten piti taiteilla kaikki kokoon kulmalevyillä ja ruuveilla, kokonaisuudesta tuli tosi jämäkkä, mikään ei heilu mihkään päin !

Vielä jäi tehtäväksi 2 kpl peitelevyjä subilootan oikealle ja vasemmalle puolelle !
23.10.2014


Tehtiin tuommoiset peitepaneelit tuohon subi kotelon oikealle ja vasemmalle puolelle ettei näytä niin rujolta !
Liimalevyä joka päällystettiin tommosella 4carpetin verhoiluhuovalla millä kaikki muutkin on !

Tässäpä vähän kuvia lopputuloksesta ! Myös vähän ledi härpäkettä eksyi tuomaan tunnelmaa ;) ! :peukku
------------------------------------------------------------------------------------

Tästä pisteestä siis lähdetään tekemään ! :peukku


Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-

------------------------------------------------------------------------------------
 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#2
Vs: - Driver's White Diamond -

7,12.2014


Uudet vanteet hommattu Coltin alle !
Jos joku hullu on jaksanut lukea kaikki projekti ketjut multa, niin nämä vanteet on UGE:sta, eli siitä harmaasta lancerista joka oli mulla vuosi sitten !
Siitä tulikin mieleen että ugelle kävi aika harmit kun yks päivä sen ostanut kaveri pisti viestiä, että kiinnostaisko ostaa mitsu takasin ? - No mähän siihen vastasin että no tottakai Ugee jo vähän ikäväkin tässä, sitte kysyin tietenkin että mitäs vikaa siinä kun pois myyt ?

-Vastaus oli aika jäätävä " No juu se tota palo tossa toissapäivänä " :'( No empä ostanut sitten takasin koko autoo mutta vanteet ja ratin otin vielä takasin :) !

Mutta semmosta pientä tähän väliin ! Katsellaan jatkoa mitä tapahtuu, nyt pitäis alkaa purkamaan mizua ja vaimennus hommii !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-


 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#3
Vs: - Driver's White Diamond -

8.12.2014

Tänään otin coltista sisustan palasiksi ! Valitettavasti hommasta on vain 1 kuva, mutta on sekin jotain.
Eli popit irtos, lavan nostin pois vaimennuksen ajaksi, sekä etupenkit otin kokonaan irti.
Huomenna otan uuden kuvan niin näkyy paremmin !
Eli nuo vanhat kangas vaimenukset revitään vielä pois ja vedetään koko auto oikealla vaimennus matolla.
Sellanen ois tässä lähipäivinä tehtävänä !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-


 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#4
Vs: - Driver's White Diamond -

10.12.2014

Revin viimesetki sisustan kilkkeet irti lukuun ottamatta kojelautaa ja kattoa.
Nyt olis suht valmiina vaimennukseen, vielä tarvis ottaa katto auki ja oviverhoilut poies.
Tässä vähän mietityttää millä vaimennan nuo ulkopellit sisäpuolelta auton takaosassa, kyllä sinne jotenkin käden saapi mutta voi olla aika p*rseestä se homma.
Mutta varmaan pakko matolla vetää kun ei ny ursulaa viitti alkaa pursuttelemaan kuten lancerissa ennenvanhaa ku tulloo vaa sanomista ;) !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-
 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#5
Vs: - Driver's White Diamond -

8.1.2015

Jaahas !
Sainpas vihdoin vähän rahaa kerättyä colttia varten ja ostin bulkki paketin STP Kulli mattoa !
Siinähän se ilta/yö meni kun vaimentelin colttia, melkein puolet sai tehtyä ! Kuvia vaimennuksista tulee kun kokonaan valmis !

Myös operaatio hermeettinen vaihdekeppi käynnistettiin ::)
Eli siis tavote ois että automaatti kepakon tilalle sais kiinni tommosen "tuning" nupin.
Otin tuon kepin kokonaan poies ja aloin kattelemaan sitä nappulan johdotusta, elikkä se nappi pitää siirtää johonki muuaalle että tilalle saadaan hienompi nuppi, pitäis olla suht helppo homma kun ei oo kun perus kytkin kyseessä ja pari johtoa !
Aikani katteltua löytyi ohjekirjasta tuo napin toiminta perjaate siitä kuva alempana !

Nyt tuo nuppi on kokonaan irti ja mietitään mihkä nappi sijoitetaan :peukku

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-
 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#6
Vs: - Driver's White Diamond -

09.01.2015

No nyt on läiskitty mustaa kullia Mizuun ::) ;D :peukku

Stp bulkki paketti pääsi tyhjentymään puoleen väliin asti, ja kuskin ja apparin paikat tuli vaimennettua !
Vielä jäljellä siis kontti, ja jos jollain niitä COLTIN TAKAPENKKEJÄ sattuu olemaan niin ostan enemmän kuin mielellään, ite menin ne tyhmyyksissäni hukkaamaan jo pois !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-


 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#7
Vs: - Driver's White Diamond -

13.1.2015

Ooooh ! Vaimennus jatkuu hurjana ja pala palalta bitumi palat pötköttää coltin korissa !
Tuon onton takaosuuden päädyin kumminkin täyttämään ursulalla, mutta tällä kertaa tein sen niin että ensin vuorasin tuon onton osan sisältä foliolla jottei se olisi suorassa kosketuksessa ainakaan ulko pelteihin. Olkoon ny sitten kuka tahansa mitä mieltä vaan niin näin se ny on :peukku

Muuten vaimennus homat sujuu hyvin ja kohta ei puutu enään kuin etuovet ja katto, mutta en sata varma ole katosta alanko sitä mässäilemään mutta ehkä se tässä samalla menee !
Rahan menoa ei voi estää kun vaimentamine maksaa niin perkeleesti mutta ehkä se palkitaan sitten kun on hyvin tehty hommat !

Löysin vielä tallista jotain mitä ei ole hävitetty vielä ! Nimittäin takaosan muovi kilkkeet sivuilta !
No kävin hakemassa motipin puolikiiltävää maalia ja pistin suihkien !
Muutkin sisutan muovikilkeet pitäis maalata mustaksi ! :peukku

Kävin kyselemässä läheisestä purkaamosta missä oli ilmotus että sieltä löytyy purettavana oleva Coltti ja vielä samaa korimalllia kun tämä...no turha reissu se oli jo paalattu..
Ensikuussa sitten lähetään salosta hakemaan penkkejä sielä on ainakin 2 colttia josta saa penkit !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-
 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#8
Vs: - Driver's White Diamond -

25.01.2015

No eipä löydy Colttiin takapenkkejä enää sitte mistään ja millään... eli ei muutakun pistetään takapenkkejen tilalle subbari ja kajarit.
Idea on sama kuin ennen mutta paremmat vaimennukset, maat, virrat, akut, vahvarit, kajarit, subbarit ja ennenkaikkea parempi mieli ! ;)

Tässä julkaisussa on eritysen paljon kuvia koska niin paljon tapahtunut että bon apetit ;) !

Nyt taas paljon tapahtunut, aloitetaan vaikka siitä että vaihdekeppi projekti on aika lopussa jo !
Kepistet sen verran että saadaksemme vapaan liikkeen tuolle soppakauhalle niin piti rälläköidä se lukitus systeemi pois hanittamasta.
Nyt kun se on poistettu niin keppiä voi vapaasti liikutella ilman että tarvii erillisiä näppäimiä painella ! Joten nyt ei tarvitse enään muuta kuin hommata se parempi nuppi !

Sisusta kun on nyt kokonaan vuorattu matolla niin voi heittää jo tuon lattiamaton paikalleen ja penkit myös !
Tämän jälkeen paikkansa löysi tuo vanha "lava" joka oli melkosta hommaa saada takasin paikalleen.

Tuo kyseinen lava jää vähän vajaaksi tuolta takaa, joten sille piti tehdä uusi lauta joka peittää loppu osan kontista, ja jonka päälle ajallaan tulee sitten kolme Sznajderin 95Ah AGM akkua huolehtimaan virtapuolesta, vaikkei setti olekkaan mitään juikkipuikki järeyttä :D , niin voipahan ainakin soitella huoletta pitkään ! :peukku

Enään oli jäljellä ovet sekä katto mitkä piti vaimentaa, tämä tehtiin seuraavaksi tyttöystävän suosiollisella avustuksella ;)
Verhoilut pois, sisä että ulkopuolella mattoa ja verhoilut takasin kiinni bueno !

Viimoseksi on hyvä lopettaa lempi aiheeseen !
Subbariksi hommasin Rockford Fosgaten 2x12" Punch porttikoteloidut subbarit.
Tämän kotelon päälle sijoitetaan taas vanhaan kunnon tapaan neljä 6x9 kaiutinta joiden merkki nyt vielä on hakusessa, ja kotelon sivuille tottakai peitelevyt verhoiltuna mustaan huopaan.
Rokkari tulee soimaan ~600-700wrms ja 6x9sit jokaiselle 150wrms, etu kaiuttimiksi tulee samaan tapaan kuin lancerissa a pilareihin kotelot 4" ja niille tehoa 50-70wrms.

Tässäpä tämä tällä kertaa katsellaan tilipäivän jälkeen uudestaan ;D :peukku

Kommentoidakkin saa ei ole kiellettyä ;)

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-

 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#9
Vs: - Driver's White Diamond -

27.1.2015

Maalattu kattoverhoilu, häikäisysuoja sekä kattovalo ja sen kehikko mustalla, ja asennettu takaisin paikalleen !

Soittimelle vedetty uudet omat virrat ( 4mm2 ) ja hiottu maadoitus paikka priimaksi !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-


 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#10
Vs: - Driver's White Diamond -

8.2.2015

Niin paljo tapahtunu, että runoilu taito ei riitä kaikkee nyt kertomaan, mutta pää asiat on että Rockford fosgate meni lanceriin ja tänne tuli 4x10" Kotelo, joka alunperin oli tosiaan refleksi, mutta tukittiin sialla ja heitettiin päälle levy.

Kotelon päälle lyötiin kulli blokit ja niihin kaapellit kiinni !

Plus kotelon sisälle ängettiin kaks pakettia AIV:n vaimennus mattoo, viel tarvii kolmanteen investoida niin saa kotelon koko sisäpinta-alan vuorattua sillä.

Saatiin se just ja just mahtumaan tonne pikku koppiin.

A-pilarit valmistuu pikku hiljaa, molemmista tulee kuvat sitte ku paikalleen ne joskus saadaan.
Tällä kertaa ei tarvinnu tapella miljoonaa vuotta kittausten ja hiomisten kanssa kun tajuttiin kerrasta heittää verhoilu huopa päälle eikä turhia maalailla :peukku


Mut mikä tärkeintä rakas naiseni maalasi koteloon eteen ja taakke Mizun logon :kuningas
Tätä ennen kumminkin maalattiin kotelo edestä ja takaa Motoxin mattamustalla.
Maalaus tehtiin Hammeriten pun. vasaralakalla, kiiltää hiton hienosti ku valo osuu !!

Eli vielä puuttuis ne neljät subbarit + vahvari niille, etupää vahvari ja sitten enää 1 Sznajderin 95ah AGM akku + 2din soitin.
Tämän jälkeen enää kotelon sivuille mustat verhoilu huovat ettei taakse näe mitään, ja loppu hifistelyt.
Sitten alkaa oleen valmista ! :)

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-
 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#11
Vs: - Driver's White Diamond -

9.2.2015

No hohhoijaa, kirjottelin pitkät pätkät ja sitten menin sulkemaan selaimen ja eipäs tää tietenkään tallentanut niitä..

Noh, tiivistetään sitten uudestaan.

Apparin puoleinen a-pilari piti repiä kappaleiksi koska se osoitti taivaalle eikä kuljettajan oikeaan korvaan.
Nyt kumminkin se on jo lasikuidussa ja suunnattu oikein ! Vielä huomena kitti päälle että saa vähän muotoa ja sitten verhoilut ja bueno !

Koska pää kaiuttimet 4" ovat suunnattu suoraan kuskin korviin jotta soundi ois älyttömän mahtava ja puhdas niin matkustajahan ei siitä kuule oikein mittään, tämäpä ratkaistaan sillä että tehään hanskalokeroon kahdelle 4" paikat.
Näin matkustaja voi aina avata hanskalokeron kun hyppää kyytiin ja kuulla sekin sen musan ;) ! Ja tosiaan vaikka omaisi kuinka pitkät jalat niin coltissa on niin yllättävän paljon istuma tilaa että lokeroa voi helposti pitää auki ! Ja kun yksin ajaa niin lyö sen kiinni ! Nämä kaikki etu kajarit soitetaan Ground zeron 2x150w vahvarilla johon siis kytketään nuo kaikki soimaan 2ohmiin.

Tuo on vielä vähän kesken mutta kyllä se tässä valmistuu pikkuhiljaa ! :peukku

Silloin jokainen noista 4" saa ~100w rms.

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-

 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#12
Vs: - Driver's White Diamond -

10.2.2015

Noniin tänään tuli ostettua bassot !! :peukku
Subbarit siis Ground Zero Iridium GZIW 250X 10"
Nämä iskettiin kiinni, mutta sitä ennen tehtiin kahdelle 4" refleksi putkelle paikat kotelon yläreunoihin !

Putket kiinni ja massat että tiivistyy !
Myös subien kiinnilaitossa käytettiin sikaa jotta on tiivis !

Sitten pistettiin 1200w vahvarin perään ja koitettiin ekat töräykset !
Mutta tuo lankku oli vain lainassa lancerista joten colttiin pitää hommata SPL Dyn 1500D ja se saa soitella noita :) !

Vielä pitää huomenna putsata kotelo, mutta tuossa alempana vielä likanen kuva kun on saatu kaikki paikalleen !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-
 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#13
Vs: - Driver's White Diamond -

11.2.2015

Tänää mässäilin vähän oikeen puoleista A pilaria parempaan malliin, eli kitit päälle ja enään tarvis hommata verhoilu huopa jolle verhoilla tuo !

Tein myös lisä akulle kiinnikkeen / kehikon, toinen samanlainen 95ah AGM akku tulee tuohon tuono akun viereen, eli akun joka puolella on 2.5cm vaneria ja vielä tuo metalli side pitämässä paikallaan.
Sitten kun toisen akun vielä tuohon saan niin akustoa on 260ah verran !

Etupää vahvarikin on jo valmiiksi hankittu, Ground zeron tuote sekin !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned- 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#14
Vs: - Driver's White Diamond - [Basso Mizu]

23.02.2015

Taas tapahtunut kaikenlaista kivaa :peukku

Ihan ensimmäiseksi suoristettiin yksi subi joka oli mennyt vahingossa hieman vinksalleen ja näytti tyhmältä.

Sitten ostettiin huopaa ja verhoiltiin kotelon ympärystä jotta tulee siistimpi eikä taakse näkisi :peukku

Hain tänään huollosta mizun vakionopeuden säätimen piirilevyn joka oli ollut sielä koska vakkari ei toiminut, ja ajattelin että katotaan sen boxin sisälle ja sielähän oli jotain palanut / vesi vahinko.
Nyt pitäisi kumminki olla kunnossa ja sen näkee sitten myöhemmin toimiiko vai ei :)
Kiitokset Hämeenlinnan VTR huollolle !

Tämän jälkee alettiin suunniteleen vahvareille paikkaa, se tulee kotelon ja akkujen väliin.
Leikattiin levy ja verhoiltiin mustalla huovalla, samalla millä oli kotelon ympärystät vedetty.
Tähän on sitten hyvä kasata vahvarit :) Kuvassa näkyykin jo etu pää vahvari, mutta basso vaffe uupuu vielä.

SPL dynamics EXT-2000D Meni tänää huoltoo, tämä siis bassoille. Oli kummasti lähtenyt tehot siitä ja muutenkin kaipasi huoltoa joten nyt sen valmistumista odotellessa :) :peukku

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-

 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#15
Vs: - Driver's White Diamond -

26.2.2015

Kello näyttää jo seuraavaa päivää niin ei jaksa hirvesti enään runoilla :)

Mutta tiivistetysti nyt on hanskalokeron kajarit laitettu paikalleen ja testattu että kuuluu kivasti siien matkustajan istuin paikalle.
Ne saa mukavasti piiloon kun sulkee lokeron ja esille kun tarvii !

Sitten laitettiin etupää vahvari kiinni ja heitetiin punossukkaa ja tehtiin uusia kaapeleita akulle ja virroille ja maadotuksille !

Entinen 2Din soitin paikka korjattiin takaisin 1Din soitin paikaksi että saadaan kunnon soitin kiinni ! Harmi kun ei oikein tehä ei kosketusnäytöllisiä 2Din soittimia missä olis esim 4V linja lähdot jne mukavuudet..
Sitten lopuksi vielä alotin tekemään kytkin paneelia jonka paikka selviää myöhemmin ;)
Tähän siis kytkimet "Vahvistimet päälle/pois" sekä "soitin päälle/pois" !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned- 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#16
Vs: - Driver's White Diamond -

1.3.2015

Huhhuh nyt on taas nii paljo tapahtunu ettei hirveesti jaksa alkaa satuilemaan, pääpiirteissään näin;

-Takavalot tummenettu
-SPL Dyn Ext2000D vahvistin hankittu ( viedään vielä korjaukseen )
-Jännitemittari lentokone kulmaan asennettuna kattoon !
-Kytkin radion virroille
-Kytkin vahvistimen virroille (releenkautta)
-Punossukitettu kuin viimeistä päivää
-Tasonsäätö nuppi hankittu vahvarille
-Etupään kajareita kiinnitetty !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-

 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#17
Vs: - Driver's White Diamond -

24.03.2015


Olihan se hemmetin komee kotelo... muta aivan perseelleen menny, subit kuulosti enemmänkin synnyttävän mammutim mölinältä kun subilta :mad:
S2000D oli rikki ja meni vaihdossa Low And Loudille, josta tällä hetkellä tulossa postissa 15" Ground Zero.
Haettiin NiiiiiiiiN Hyväääää PUUTA Hyvinkään puutavarasta ja sitte ei muutaku kotelon tekoon. Kotelosta tulee ainakin toistaiseksi suljettu.
Huomenna pitäis sahailla reikä subille koteloon !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-
 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#18
Vs: - Driver's White Diamond -

26.3.2015

Ohoi nyt se tärähti postiin ! Uus GZ 15" D2
Tänään sitten otettiin taas kuvio saha oikeaan käteen ja vasemmalla pidettiin peukkua :peukku

Subin reijästä tuli kertaheitolla täydellinen ja ei tarvinnut muuta mässäillä kun vähän pyöristellä ja siisitä ympyrää !

No ei muutakun vaimennus materiaalit sisälle ja subi kiinni ! :)

Piuhojen veto kotelosta läpi.

Huomena sitten kiinnitys autoon ja toivottavasti kohta vahvari niin saa testata ekan kerran ! :)

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-

 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#19
Vs: - Driver's White Diamond -

27.3.2015

Subi sai vihdoin vahvarin ja punossukkaa, eipä tässä muuta tällä kertaa :peukku ;D

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned- 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#20
Vs: - Driver's White Diamond -

2.4.2015

Noniiiin !

Kotelon ympärille tehty " seinä " ja se on päällystetty hiilikuitu jäljitelmällä.

Subin ympärille laitettu Valko/sinistä ledi nauhaa, näyttää komeelta pimeällä :) !

Uusi soitin hommattu !
Kenwood 2Din soitin, tarkempaa speksiä ei tähän hätään mieleen tule !

Lisää updatea pian !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned-

 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#21
Vs: - Driver's White Diamond -

5.4.2015

Etu jarrut kaipas vähän huomioo kun jarrupaloja ei ollut jäljellä kuin pari milliä.
Eli etu jarrulevyt ja palat uusiksi ! Jarrurempassa huomas että dremeli on kyl aivan must have noissa hommissa ! Saa helposti putsattua ruosteet joka paikasta tehokkaasti ! :peukku

Oikea puoli meni täyellisesti nappiin ilman mitään kummempia !
Vasemmalla sitten ongelmat alkoivat kun otettiin jarrukehtoa irti ja alempi pultti napsahti poikki...
Siinä sitten aika pähkäiltiin ja lopuksi pihaan ilmestyi varaosa coltti josta nyhdettiiin se kehto ja pultti irti !
Sitten ei muutakun kasaan ja koe lenkki !

Eihän sekään ihan putkeen mennyt kun tallista ajoi ulos niin huomattiin ettei takarenkaat mahdu pyörimään kun kuul kauhee rusahdus ja vasemmalta puolelta takapuskuri irti kiinnikkeistään ku laahas nii pahasti.
Harmi sinänsä koska vanteet oisivat olleet tosi hyvän näköset kun ois maalannu ne vielä !

Tänään haettiin uudet vanteet kokoa 15" kun vanhat olivat 16" ja 50 profiililla. Näille 15" tarkoitus hankkia 45-50 profiilin renkaat ja toivotaan että mahtuu pyörimään !

Coltti maalataan lähi aikoina uudella värillä ja se selvinnee vasta kun tulos on valmis ;) !

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned- 
Liittynyt
6 Toukokuu 2012
Tykkäykset
0
#22
Vs: - Driver's White Diamond -

24.4.2015

Oli nii hyvä ilma, että täyty pestä mizut ;) :peukku :driver

Keskustelut = http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=53566.0
-Stay Tuned- 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom