Etusivu

MitsubishiClubFinland Wikistä
Versio hetkellä 8. huhtikuuta 2010 kello 14.13 – tehnyt Slider (keskustelu | muokkaukset) (→‎Artikkeleita)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tietoa Mitsubishi Club Finlandin Wiki-sivustosta

Mitsu-Wikin tarkoituksena on tarjota kattava tietokanta erityyppisiä artikkeleja ja toimia käyttäjille tietolähteenä foorumin ohella.
Yleispäteviä autoiluun liittyviä asioita löytyy Autowikistä.

Sivuston sisältö on kokonaisuudessaan käyttäjiensä tuottamaa. Jokaisella lukijalla on rekistöröinnin jälkeen mahdollisuus muokata sisältöä vapaasti. Ja kuinka helppoa se onkaan
Siksi pyydämmekin, että annat oman panoksesi MCF-Wikin sisältöön kirjoittamalla omat tietosi muiden saataville.

Voit hakea tietoa vasemmalla olevan etsi-toiminnon avulla. Jos et löydä haluamaasi, voit jättää artikkelitoiveen muille kirjoittajille. Osallistu sisällön laadintaan

Mitsu-Wiki kaipaa apuasi! Sivumme on avattu virallisesti toukokuussa 2009 ja tarvitsemme kirjoittajia mukaan luomaan tietokantaa.
Vähäinenkin osallistuminen auttaa meitä eteenpäin kohti tavoitettamme. Jos huomaat asiavirheen tai puutteen, klikkaa muokkaa-välilehteä ja korjaa vääryys. Miten muokata sivuja?

Sivusto toimii kuten wikit yleensäkin, eli kaikki materiaali on vapaasti muokattavissa, ja uutta materiaalia saa luoda halunsa mukaan.
Jos haluat tietää artikkelien muokkaamisesta, lisäämisestä yms. lisää, lue Autowikin tai Suomenkielisen Wikipedian ohjeet aiheen tiimoilta.

Artikkeleita