3.2 DiD ongelmaa

speed1

New Member
Liittynyt
14 Tammikuu 2009
Terve pitkästä aikaa. 05 3.2 napero ja just 300 tkm mittarissa. Näin pitkälle pääsin ilman ongelmia, mutta nyt on ja apua tarvitaan.
Vian kuvaus. Jäähdyttäjän nesteet katoavat silloin tällöin? Eli noin 3000 tkm sitten ensikerran kylmänä antoi kunnon höyryt pakoputkesta. No olin varma että kansi meni, mutta höyryäminen loppui aika nopeasti. Kaikki nesteet ok! Mentiin taas aikansa kun teki toisen kerran saman, edelleen kaikki nesteet ok.

Nyt seuraillut nesteitä ja jäähdyttäjään pitää välillä lisätä nestettä. Nesteet on väriltään ok, mutta liikantuvat, ei kuitenkaan öljymäiset. Edelleen öljyt priimana ja syylarista ei tule vaahtoja etc.

Viime viikonloppuna vedin venepakettia ja sitten huolet alkoivat isosti. 40 Km välein nesteet katoavat. Pakoputkesta ei tule ajossa mitenkään näkyvää höyryä ja ei vuoda alle. Olen varma kuitenkin et pakosarjan kautta nesteet poistuvat.

Ja taas ilman kuormaa kaikki ok? Eli kun taas työntää menenmään ilman vedettävää kuormaa niin kaikki ok.

Nii että mitähän vit... tapahtuu. Kokemuksia? Onko nestejäähytetty EGR joka voisi olla syy? Thanks kommenteista
 
Vs: 3.2 DiD ongelmaa

Ota EGR irti, sieltä luulisi näkevän jos on vuotoja.
Onko EGR tulpattu?
Vikakoodeja?
 
Vs: 3.2 DiD ongelmaa

Ei tulpattu. Onko egr jäähdytetty. Katsoin että olisi ollut letkut niin olisin ohittanut mutta ei ollut. Kanavat? Kun katselin niin en ainakaan tajua mistä vesi kiertäisi? Vikakoodeista ei varmuutta, ei ole lukijaa. Mitää häiriövaloja ei ole ollut. EGR;n ottaisin irti kunhan saisin varmuuden et siellä neste kulkee.
 
Vs: 3.2 DiD ongelmaa

Ota muovi koneen päältä pois, ni näet egr:n putkistoineen. Automaateissa ilmeisesti vesijäähdytys.

Tulppaa egr:n pakoyhde laipalla ja poista vesiletkut.
 
Vs: 3.2 DiD ongelmaa

No niin. Eli syy oli EGR lauhduttimessa. Ostin purkaamolta melkein uuden ja vaihdoin. Kiitos
 
Takaisin
Ylös Bottom