94 gti lancer pa paineensäädin!

GtiLancer1994

New Member
Liittynyt
28 Marraskuu 2010
elikkäs joo, vaihoin juuri pumpun ja suodattimen, koska p*ska tankissa oli hajottanu pumpun ja tukkinu suodattimen (täyttöputkessa oli 2 reikää:korjattu) NYT 500 kilometriä myöhemmi pumpun sirinä alko taas katkeilee, ja tankki on putipuhdas kuten bensalinjatkin. eli ahistaakos paineensäädin nyt sitä pumppua et se saa liikaa bensaa, auto ei kestä kaasua ollenkaan eikä meinaa lähtee käyntiinkään, toisinsanoen autolla ei pysty ajamaan kuin pari metriä ja taas käyntiin ja hetki etteenpäin.

paljonkos moinen säädin maksaa? että meinaa mennä hermot aivan oikeasti toho vehkeesee.. :seina :seina :seina :seina :seina :seina :seina v***u :mad:

EDIT: enkä epäile että pumppukaan paskana taas.. mikä se edes vois hajottaa näi usei ellei se paineesäädi.. ???
 
Vs: 94 gti lancer pa paineensäädin!

oletko varma että tulee liikaa bensaa? tuli vaan sellanen mieleen et katkeisko virransyöttö pumpulta sillon kun sirinäkin loppuu. sen voi koittaa pakkosyöttämällä pumpulle virtaa.

itekkään en usko pumpun 500km hajonneen ellei sit oo joku vanha kuivana säilötty pumppu?sillon sekin hyvin mahdollista
 
Vs: 94 gti lancer pa paineensäädin!

iha upo uus pumppu on.. pumppu kuulostaa ihan siltä että se meinais jotenki 'hyytyä'.. semmonen kuva vaan ois omassa päässä että paineensäädin ns kiinni koko ajan ja bensa menee pakosti suuttimille.. kyllä mää oon hukassa ton auto kanssa ku ei oo pahemmin noita tallejakaan ku parilla kaverilla.. ja ite pitää vielä perkele olla pennitön opiskelija!! :mad: ;D
 
Vs: 94 gti lancer pa paineensäädin!

paljonkoha tommonen paineensäädin maksaa abauttiarallaa timanttitiskillä???
 
Takaisin
Ylös Bottom