Carisma 1.6 -98 nykii pienillä kierroksilla

Juhnukki

New Member
Liittynyt
15 Helmikuu 2010
Osaako joku sanoa mistä johtuu, että Carisma 1.6 -98 nykii pienillä kierroksilla. Liikkeelle lähtiessä kun vaihtaa kakkoselle ja kierrokset ovat alle 1500 rpm ja painaa kaasun lähes pohjaan niin nykäiseen kerran pari ja sitten jatkaa kiihdytystä normaalisti. Tulpat vaihdettu äskettäin.
 
Vs: Carisma nykii

No ensimmäisenä varmaan kannattas tehä kaasuläppäkotelon putsaus ja kattoo kaikki alipaineletkut. Katoitko tulppia vaihtaessa onko tulpan koloissa öljyä?
 
Vs: Carisma nykii

Nyt sain putsattua kaasuläpän kotelon ja vaihdoin tulpan johdot mutta nykii yhä edelleen siellä 1500 rpm kohdilla. Tyhjäkäynti parantui putsauksen ansiosta ettei se ihan tyhjä arpa ollut. Tulpat oli kärjestä ihan kuivat eli ei sekään ollut vikana. Onko kenelläkään uusia ideoita mitä kannattaa seuraavaksi tarkastaa? Niistä 3 alipaineletkusta, jotka tulee kaasuläpän kotelolle, oli keskimmäisen letkun rööri hiukan tukkoisen oloinen siinä kotelossa ja koitin sitä putsata. Näin harrastelijana en tiedä, että kuuluuko kaikkien ollakaan yhtä avaria?
 
Vs: Carisma 1.6 -98 nykii pienillä kierroksilla

Onko tuo jo kahdella sytytyspuolalla? Mikäli on, niin toinen niistä voisi olla sökö, ainakin 2002 Carisma 1,6 nyki kiihdytettäessä ja pienemmillä kierroksilla ajaessa, kun oli puolavikaa.
 
Vs: Carisma 1.6 -98 nykii pienillä kierroksilla

Nyt tuli tilattua purkaamolta käytetty sytytyspuola. Kuinka jos nykiminen ei lähde sillä niin miten voi sytytyspuola toimivuuden testata? Voiko mitenkään tavallinen ratinkääntäjä? Niin auto on tosiaan kahdella sytytyspuolalla joista sitten lähtee molemmista yksi tulpanjohto toiselle sytytystulpalle.
 
Takaisin
Ylös Bottom