Galant '99 peilien ja penkkien lämmitys

iipee

Galant '99 2.4 GDI at.
Liittynyt
18 Heinäkuu 2007
Sijainti
helsinki
Pakkaset tulee taas eikä peilit lämpene. :'( Käsittääkseni peilit ja takalasi lämpenee samasta kytkimestä. Takalasi kyllä sulaa mutta kummassakaan peilissä ei tapahdu mitään. Onko muilla kokemuksia vastaavasta? Eli mistä kannattais aloittaa? Peilien laseja en ole uskaltanut liitosten tarkistamiseksi irroittaa - eli mites ne lähtee ehjänä irti? Vai voiskohan vika olla vastuksissa?

Toinen "talviongelma" on penkkien lämmitys. Välillä lämpee välillä ei, ja sitten kun lämpenee niin välillä lämpenee "kuumaksi" ja välillä vaan "haaleaksi". Näin siis kytkim(i)en ollessa punaisella valolla. Isännän Peugeotista piti vaihtaa koko istuin - eikai oo sama kustannus edessä Gallun kanssa?

Kello oikuttelee täälläkin, mutta siihen jo löysinkin ohjeet - soon siis huomisen "urakka". :eek:

Ja autona siis ´99 Galant GDI 2.4 aut.
 
Vs: Galant '99 peilien ja penkkien lämmitys

Kaveri toi autonsa pajalla ja juurikin samat ongelmat peilien kanssa.
Eli takalasilämpenee mutta peilit eivät. Ja toiminta lakkasi aivan yllättäen...
Autossa on automaatti-ilmastointi eli takalasin ja peilien lämmitykset ovat saman napin takana.

Vastukset tuskin menee molemmista peileistä samalla hetkellä?
Missä päin sijaitsee peilienlämmityksen rele?
Ja mahtaakohan takalasin lämmitykselle ja peilien lämmityksella olla omat releet?


-Janne
 
Vs: Galant '99 peilien ja penkkien lämmitys

On jo vanha topicci mutta onko kellekkään selvinnyt mistä johtuu peilien lämmitys-ongelmat? Itsellä 98 galantista hävis tässä kesän aikana. Takalasin lämmitys kyllä toimii normaalisti.
 
Vs: Galant '99 peilien ja penkkien lämmitys

Mulla on sama ongelma peilien kanssa. Nyt syksyllä huomasin, ettei peileistä häviä huurut mihinkään ja aikasemmin ei oo moista ongelmaa ollu.
Tietääkö kukaan mistä johtuu ja mikä tärkeintä, kuinka se korjataan???
 
Vs: Galant '99 peilien ja penkkien lämmitys

tähän ei varmaan kellään ole ratkaisua löytynyt mutta liityn joukkoon eli itsellä ei ensin kuskin puolen peili sulanut mutta naputtelemalla peilin lasia joskus saattoi saada molemmat lämpiämään.

siksi epäilinkin johtovikaa ja vedin uudet johdot kuskinpeilille mutta nyt tänään kun korjailun jälkeen testailin niin kumpikaan ei toiminut enää. vai oliko liian lämmintä mut ei kai noissa ole mitään tunnistinta että nollan yläpuolella ei lämpene kun toinen puoli kuitenkin lämpeni ennen ja nyt en sille mitään tehnyt ja lakkasi toimimasta. vai onko jossain joku sulake piilossa millä peilit lämpiää. takalasi kuitenki lämpiää
 
Vs: Galant '99 peilien ja penkkien lämmitys

Jaahas tää ratkesikin nopeasti. Elikkä löyty netistä sulakekaavio jossa on mainittu tuolla gallun sulakerasiassa olevat 2 ylimääräistä sulaketta, joita ei mainita edes auton omassa ohjekirjassa.

Toisessa on peilien lämmityksen sulake eli ei ole samassa takalasin lämmittimen kanssa. Netissä olleen kaavion mukaan sen vieressä olisi kattoluukun sulake jota siis mulla ei ole. Tuossa 4 sulakkeen erillisessä boxissa mulla on 2 tyhjää paikkaa joista siis yksi peilien ja toista en tiedä vieläkään.

http://repairguide.autozone.com/znetrgs/repair_guide_content/en_us/images/0996b43f/80/23/00/b4/large/0996b43f802300b4.gif

Tuollainen kuva löyty
 
Takaisin
Ylös Bottom