Helsingissä asumisen paskapuolet

J...

New Member
Liittynyt
20 Kesäkuu 2006
Kiva mennä aamulla autonluokse ja todeta että peilit potkittu rikki, takaspoileri rikottu ja takakilpi yritetty varastaa...




(en osannut linkittää kuvaa mutta linkki toimii varmasti)
 
Voi prkl!!! :seina Sulla oli auto tietysti jossain tien varressa...Saattaa tulla kalliiksi jo nuokin korjaukset. Spoikka ei varmaan ole kovinkaan edullinen. Toivottavasti sais tekijät kiinni.
 
Peke sanoi
Voi prkl!!! :seina  Sulla oli auto tietysti jossain tien varressa...Saattaa tulla kalliiksi jo nuokin korjaukset. Spoikka ei varmaan ole kovinkaan edullinen. Toivottavasti sais tekijät kiinni.

mitään toivoa saada tekijöitä kiinni,
ja halvemmaksi se näin tulee, hampaat on kuulemma kalliimpia...  :driver

vituttaa vaan kun noihan on tuota joka vehon hyllytavaraa niin nehän saa jo seuraavaksi päiväksi kiinni  :'(
 
Hampaat on kyl kalliita.(muutama toisen hammas maksettu) ;D Niin, varmaan kestää aika pitkään. Maalipinta kuitenkin oli jätetty rauhaan?
 
voi H*LVETTI sentään.. kun rahat ei riitä omiin leluihin niin sitte tuhotaan muitten omat :seina

kateellisuus on pahasta. :mad:
 
Ei fuck :nykii

Noi korkeat siivet on kyllä todella pahoja magneetteja kaiken maailman mulkeroille. Duunikolleegan STi:n takasiipi oli joutunut aikoinaan myös jonkun turhanpäiväisen luuserin ylimääräisen energian purkauksen kohteeksi ja missäpä muualla kuin IsonKirkon ytimessä.
Muakin kalvaa aina jättää auto seisomaan sinne, kun esim. käy emännän kanssa leffassa/syömässä... vaikka ei kovin pitkästä ajasta ole edes kysymys. Melko tarkka tarkistuskierros on pakko tehdä joka kerta, kun paluu parkkiruudun luo tapahtuu. Vielä ei onneksi ole tarvinnut alkaa v......käyrää nostamaan, kopkop :-X.
 
Voi V****! Kyllä tollaset jätkät (tai miksei muijatkin :)) pitäis ottaa ja viedä betonikenkien sovitukseen, kolumbialainen kravatti kaulaan ja siitä juhlimaan suoraan itämeren pohjaan :mad: ;D

Mullakin tekee tiukkaa aina ku ollaan anoppilassa kyläreissulla, ni jättää auto siihen kadunvarteen juurikin tollasten kurjien takia :seina
 
Voi jumalauta :mad: :mad: Tollaiset kateelliset paskat on todellakin sellaisia jotka pistää vituttamaan :seina :seina Tuonkin on tietenkin tehnyt joku sossupummi jolla ei ole rahaa edes omaan autoon :seina
EDIT: Ja tosta siivestä sen verran että sitä saat varmaan odottaa 1-3kk :eek: Ainakin näin kuulin tutun sanovan ku olivat Veholla yhteen EVO IX:ään tilaamaan uudet vanteet ku oli ollut väärät vanteet alla,niin joku varaosa puolella oli puhunut että vanteet saa 1kk mutta siivessä kuulema menee tollaiset 1-3kk,kun noita ei kuulema ole missään hyllyssä,vaan tehdään vain tilauksesta.
 
Huh huh, olipa ikävän näköistä jälkeä mutta onni onnettomuudessa on ettei maalipinta näytä ainakaan kuvan perusteella muuten ottaneen pahasti itseensä. Täällä Pustalla hirvittää jättää autoa yhtään mihinkään kun niitä viedään rajan yli aika tiuhaan. Hyvät hälyttimetkin pitää vaan satunnaiset murtautujat loitolla mutta paikallisia ammattilaisliigoja nekään ei estä kun vievät koko auton  :mad: Ilkivalta on myös ikävän yleistä täälläkin.
 
Pajero89 sanoi
Siinä taas yksi hyvä syy miksi muutin sieltä pois ;D

kuin myös.

lisäksi puukolla uhkailut bensa-asemalla sekä kaikenkarvaisten narkkien meuhkaamiset ei jaksa innostaa. kouluajan vietin Helsingissä ja nyt ERITTÄIN tyytyväinen että sieltä pääsin pois.

tosi harmittavaa tuollaisen komean auton sabotointi, kateellisia idiootteja joiden hampaista voisi mielellään rakentaa legoautoja.

hez
 
Täällä toisinpäin, just muutin tänne. ;D Eikä pois heti pääse, jos meinaa töissä olla.
 
Jatkuiko topicin aloittajalla paska tsägä auton suhteen ???
 
Äääähhh :seina
Menikin koko viesti deletointiin, kun vasta postauksen jälkeen huomasin et onhan langan aloittajakin jo noteerannut tämän.
No niin mä katsoinkin et sama auto melkein pakko olla. Miikkaa beesaten... wtf siinä oikein oli käynyt?

Uutta tilalle vai ??? Jos näin niin lienee jonkinmoinen toimitusaika ???
Ilmeisimmin selvittiin pelkillä materiaalisilla vahingoilla, jos nyt jotain +:saa haetaan tästä :-\.
 
zare sanoi
Äääähhh :seina
Menikin koko viesti deletointiin, kun vasta postauksen jälkeen huomasin et onhan langan aloittajakin jo noteerannut tämän.
No niin mä katsoinkin et sama auto melkein pakko olla. Miikkaa beesaten... wtf siinä oikein oli käynyt?

Uutta tilalle vai ??? Jos näin niin lienee jonkinmoinen toimitusaika ???
Ilmeisimmin selvittiin pelkillä materiaalisilla vahingoilla, jos nyt jotain +:saa haetaan tästä :-\.


todennäköisesti tammikuussa tulisi uusi... :/

syitä on kai turha spekuloida.

näin kävi tällä kertaa.
 
Toi on pahempaa kuin selkään puukotus. Toisen omaisuutta tuhota, varsinkin autoa.
Kesällä tapahtui Munkkiniemessä noin 20 auton naarmuttaminen ja tekijää ei ole saatu vieläkään kiinni. Siinä on kans jollakin mutteripäällä ollut kivaa.
Tollasesta pitäs antaa armoton rangaistus sekä yleinen häpäiseminen.
Varmaa tossakin ollut asialla joku piripää / nisti.. ?
 
Takaisin
Ylös Bottom