jakoloota vuotaa

mL200

New Member
Liittynyt
29 Tammikuu 2011
elikkäs huohottaako mitsuissa jakolaatikko mistä? alkoi pitämään lievästi kosteana apukuskin puolelta, sen kohdan etupuolelta mistä jakiksen kuoret menee kahteenosaan... ja vielä täysin yläpuolelta valuu alaspäin, harvoin kyllä mikään valuu ylöspäin ???

vai oisko mennyt huollossa liikaa öljyä nyt lämpösillä keleillä vähän "kuohahtanut"... öljyn vaihdossa oli joku kuukaus pari sitten...
 
Vs: jakoloota vuotaa

no se on vähän itellänikin mielessä, et sieltä se saattas tulla...
 
Vs: jakoloota vuotaa

laatikon ja jakoaskin välinen stefa vuotaa ja päästää vaihteiston öljyjä jakoaskin puolelle ja ylimääräiset tulee pois.
Eli tarkista vaihelaatikon öljymäärä, jos vajaa niin stefa vaihtoon.
Näin eppäilen.
 
Vs: jakoloota vuotaa

öööö, mutta kun ei ole oikeen paljoo märkä. ihan vaan ylhäältä ja puoleenväliin asti kylki märkä. et ei oikeen paljoa öljyä työnnä ulos.

tai no, tarkemmin katsottuna on vähän enemmän märkä ku viimeeks katsottuna... :seina ku mikään kestä ehjänä...
 
Vs: jakoloota vuotaa

joo o...... kyseltävä, josko ehtisivät korjaamos rempata ton ku nyt ei oikee oo aikaa laittaa ja auto pitäis olla iskussa.

minkähänmoinen homma toi, eli minkähän verran aikaa ne vaatii et saap kuntoon?
 
Vs: jakoloota vuotaa

No sehän riippuu, että mitä sieltä on hajonnut. Jos pelkät kepit liimaa kiinni, niin ei mene ku tunti, mutta jos joutuu laatikon katkaisemaan, niin saattaa mennä useampi. En tiedä saako ällästä laatikkoa katkaistua alla, vai pitääkö se purkaa koko laatikosto pois ja katkaista sitten pöydällä se laatikko.
 
Vs: jakoloota vuotaa

Mulla on -90 NAAPERO ennen korin korotusta ei mahtunut jakolodjua irroittamaan auton alla, Ku tein 50 korotuksen niin johan mahtu ottamaa ne kaks ylintä pulttia pois. Eli jos korotos korin ja rungonvälissä niin saa katkaistua autonalla. :peukku
 
Vs: jakoloota vuotaa

Saa ne pultit ainakin pikku laatikosta irti, mutta vaatii erikoisemman työkalun.

Tai sitte laskee laatikkoa alas päin niin tulee lisää tilaa.
 
Vs: jakoloota vuotaa

no ei ainaskaan stefat vuoda. eikä laatikkoon tule muita öljyjä. avasivat ropun, ni oiskohan tullut desin verran... eli varmaankin laittoivat liikaa öljyä aikaisemmin keväällä öljyn vaihdossa. epäilivät, et se toinen firma oli laittanut liikaa ölppää sinne ja nytten sit huohottaa keppien juuresta, jos se sieltä pääsee huohottamaan...

mutta katsellaan ja seuraillaan tilannetta.
 
Vs: jakoloota vuotaa

http://kuvablogi.com/nayta/3044409/ ja http://kuvablogi.com/nayta/3044410/ tuosta kohdalta pitänyt kosteana, eli suoraan keppien kohdalta. minkäsmoinen systeemi siellä keppien juuressa on, jos se sieltä tulee?

putsailin jakiksen sivun, pitää katsella huomenna josko on taas uudestaan märkä... mutta eihän se tosiaan voi työntää laatikon puolelta öljyä, jos sitä ei kerta tullut ku n. desi ulos jakiksesta.. näinköhän ne silloin aikasemmin laittovat liikaa ???
 
Vs: jakoloota vuotaa

Kannattaa huomioida sellainen asia että jos jakolaatikon ja vaihdelaatikon väliset tiivisteet ja stefat vuotaa, niin ajossa vaihdelaatikon öljy "pumppautuu" jakolaatikkoon.
Keppien suojakumit useasti näissä rikki.
 
Vs: jakoloota vuotaa

uge sanoi
Kannattaa huomioida sellainen asia että jos jakolaatikon ja vaihdelaatikon väliset tiivisteet ja stefat vuotaa, niin ajossa vaihdelaatikon öljy "pumppautuu" jakolaatikkoon.
Keppien suojakumit useasti näissä rikki.

Mull on nu keppien kumit rikki, ja sieltä se sitä öljyä työntää, toisin mulla on tuon ulosoton kannen etupuolelta märkä...... yks paikka mikä vois johtaa tuohon kuvissa oleviin kohtiin on keppien alla oleva kansi, mut jos se ei oo sulla ole ollut koskaan auki, niin tuntuis aika mystiselle.
 
Vs: jakoloota vuotaa

tuohon on tehty ajan saatossa 3 kytkin remppaa ja yks vaihelaatikko remppa.

pitää vielä vkl:na kurkata, et onko vaihelaatikossa öljyä. mutta toista viikkoa ollu jo kosteena ja jos siellä on vain reilu desi ylimääräistä, niin ei kai se silloin työnnä vaihdelaatikosta...?
 
Vs: jakoloota vuotaa

Olen tässä yrittänyt itsekseni muistella tuota jakikesen huohotusta. Onko juuri tosi ettei tuossa normaalissa jakolaatikossa ole huohotinta? Vai pitäiskö sen oikeasti hengittää jostaki tuolta keppien välistä?
 
Vs: jakoloota vuotaa

kyllä alkaa olemaan melkonen mysteeri tää...

-eilen otettiin firmassa jakiksesta ylimääräinen öljy pois (oli vähän tummahkoa)
-tein tarkistuskierroksen ite tänään:
-moottorissa on öljy siinä missä ennenkin
-kytkin/jarru/ohjaustehostinöljyt kaikki ok
-vaihelaatikon yläroppu auki--> kirkasta öljyä tuli eli sekin oli ylitäytetty
-jakolaatikon yläroppu auki--> tummahkoa öljyä tuli pienenä norona taas... :nykii

eli mistä ihmeestä se voi työntää öljyä noihin ??? pitänee vkl:na kotosalla nosturilla laskee ylimääräiset öljyt pois joka paikasta ja katsella uudestaan, että mitä ihmettä. ja taidan käydä kotimatkalla poiketa firmaan jossa vaihdatin öljyt, mainita että eivät laittaisi liian täyteen enää... ketuttaa vaan, jos ne on laittanu liian täyteen ja nyt alkaa tiivisteet porsia ku ei mahdu olee omassa paikassa.
 
Vs: jakoloota vuotaa

No jos sinne on laitettu liikaa öljyä niin se kyllä painuu sinne jakoaskiin, tuo kuuluisa "joku" on siis taas ollut viisaampi kuin tehtaan insinöörit ja menny soveltamaan, oikea öljy sinne laatikkoon ja kyllä se pelaa eikä tarvi mitään laatikkoremppoja olla pelkäämässä.
 
Vs: jakoloota vuotaa

no se "joku" oli fixus-ketjun autokorjaamo. mutta sitten, mikäs ois "se oikea" öljy sinne?

tuossa kattelin, et oisko http://www.tamgears.com/ sivuilta tuota mitsun lootaa... ni oiskohan se tiiviste numero 210 pettänyt sieltä yläpäästä, kun ei siellä oikee muuta tiivistettä ole tai sitten on tulee tosiaan keppien juuresta...
 
Vs: jakoloota vuotaa

Tuo 210 on vain vaihdelaatikon puolella.ei siis jakolaatikon, mutta eihän se vissiin ollut ihan varmaa että kummasta vuotaa..
 
Vs: jakoloota vuotaa

itse asiassa se on siitä välikappaleesta.. mutta vuotakoot keppien juuresta, fixus-ketju kustantakoot sitte viulut.
 
Vs: jakoloota vuotaa

Merkkikorjaamolla on Mitsuihin kuuluuvaa alkuperäisvaihteistoöljyä (huh olipas hirveä sana), ei hirveen hintastakaan, tai sitten käytä Mobilin tai Teboilin EP:tä, niillä se pelittää niinkuin kuuluukin.
 
Vs: jakoloota vuotaa

no tuossa yhden huyoltofirman ukon kans juteltiin, ni ei muuta kun kovaa ajoa ja sit ku pamahtaa paikat palasiks ni se firma kustantaa jos ovat tehneet ylitäytön ja aikasemmilla öljyillä (oli ajettu 90tkm) oli toiminut moitteetta. ja ne oli laittaneet sinne teboilin öljyt paitsi takaperään nesteen lukkoperäölpät.

taas näky olevan pikku lammikko alla, huomenis öljy pintojen tarkastus..
 
Takaisin
Ylös Bottom