Kenen Logo? (elektr.)

Toppo

Galant 2,4GDI GLS -99
Liittynyt
14 Kesäkuu 2004
Moroo..
Täältä kun löytyy apu näemmä kaikkeen - pusutaudista lähtien, niin miksei tähänkin: Minkä elektroniikkavalmistajan logo liitteenä?

Logo on 19-pinnisestä liittimestä, jollaista ei ilmeisesti sitten toista maa päällään kanna kun ei niin mistään meinaa löytyä.. Valmistaja kun selviäisi niin olisi askeleen lähempänä..

-T
 
Laita kuva siitä liittimestä. Mistä laitteesta tämä liitin on?
 
Toi on sellasen saumausrobotin kauko-ohjaimesta. Rde-usa:n listoilta onnistuin jo ite löytään liittimen speksit (liite) - eli jos tollasia lojuu nurkissa niin huutakaa hep.. =) Yksittäin tilaamista halvemmaksi taitaa tulla vaihtaa yleisempään liitintyyppiin molemmat päät - vaikka D-liittimiks, niitä olis joka paikka pullollaan.. =)
 
Eikös tuo ole ihan tavallinen kierrelukittava 240 asteen DIN5?

Löytyy mm. Partcosta: http://www.partco.fi/luettelot/PARTCO2005-OSA3.PDF sivunumero 82
 
ast sanoi
Eikös tuo ole ihan tavallinen kierrelukittava 240 asteen DIN5?

No valokuvassa sattuu oleen joo, mutta se mikä meikäläisellä on hakusessa on noilla samoilla M16 kuorilla, mutta pinnejä pitäisi olla kuten kaaviokuvassa, eli 19kpl.. Ja niitä ei DIN standardista taida löytyä.. Ja noissa 19 pinnisissä tuppaa yleisemmin oleen erilainen järjestys - mm. yksi pinneistä keskellä..
 
Kyllä tuo kovasti tutulta kierrelukittavalta DIN-liittimeltä vaikuttaa. Partcon sivuilta löytyvät näyttivät hintansa mukaisesti halpiksilta. Noin vuosi sitten ostin Vaasan elektroniikkakeskuksesta metallisen kierrelukittavan DIN-liittimen. Oli todella laadukas, täytti muistaakseni MIL-speksitkin. Hinta taisi olla jotain 10 euron luokkaa. Heidän sivuiltaan sitä ei näyttänyt suoraan löytyvän. Laita pojille postia, josko löytyisi tuollaista 19-pinnistä vastaavanlaatuisena.

Oletko katsonut Elfan luettelosta.

Ja jos Dikikey:stäkään ei löydy, niin johan on kumma.

Edit: Digikeyn kirjallista katalogia selatessa tuon tyyppiset liittimet olivat Amphenolin valmistamia.
 
No tosta Partcon luettelostahan löyty heti DIN liittimien alta noita Binder -liittimiä, joista 680 sarja näyttäis olevan just se mikä on hakusessa. Partcolla oli luettelossa vain 12 -pinniseen asti, mutta pistin kyselyä josko sais 19 pinnisenä - saas nähä..

Kiitoksia vaan vinkeistä..

Edit: Partco: Saa - tehdastilauksena, min. 25kpl :p toimitusaika 2-3kk
 
Takaisin
Ylös Bottom