Koiranluu eteen

big mama

New Member
Liittynyt
22 Lokakuu 2007
Käykö 93-pajeroon vanhempien pajeroiden ns. koiranluu eteen. Käytin leimalla ja katastusmies meinas, että kallistuksen vakaajan kiinnitys vasemmalla edessä välyksellinen ja kirjoitti vielä, että se pystytanko nimenomaan. Meni kyllä läpi, mutta käski sen vaihtaa. Siinähän on sellaiset kumipuslat kiinni voiko ne pelkästään vaihtaa vai kannattaako vaihtaa koko tanko? Soittelin varaosalikkeisiin eivät oikein tunteneet koko osaa, mutta sanoivat että sitä on kahta mallia kävisikö vanhan pajen osa 93-autoon? ;)
 
Vs: Koiranluu eteen

Vanhemmassa pajerossahan ei varsinaisesti ole koko koiranluuta, vaan vakaaja tulee pelkästään kahden kumipuslan ja "pultin" kautta alatukivarteen.
 
Vs: Koiranluu eteen

kummeja löytyy varaosaliikkeistä eikä pakko ole olla pajeron omia, ja vaikka kierretangosta voi tehä varren siihen jos semmonen pitkämalli siinä on ja huonos hapes.
 
Vs: Koiranluu eteen

http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cID=1

Ja tuolta edullisia osia kotiin tuotuna... itse tilasin joku aika sitten suodatin settejä kun oli niin halpoja... :eek: kaikkea muutakin sälää ja nopea toimitus... :peukku
 
Vs: Koiranluu eteen

mitä tilasit ja mitä maksoo kuluineen? hinnat vissii puntina?
 
Vs: Koiranluu eteen

itelle tilasin pelkästään suodatin settejä, eli öljy, ilma ja pö.suodattimet 3 kipaletta kutakin... hintaa tuli kaikille noin 45euroo kotiin tuotuna... kaveri tilas itelleen pajen lehtijousi setin, hj60: kaikkee hilipettä en edes kaikkee muista mutta kaikkineen koko roska vajaa 350e... :nykii ja kun ilmatila aukesi niin kolme päivää dhl:llä kesti toimitus...
 
Takaisin
Ylös Bottom