pajero 2.8 nakutus

fygy

New Member
Liittynyt
23 Lokakuu 2008
Suutinkoha pajerossa rikki käy tyhjäkäyntiä hienosti ja paikallaan ku kaasuttelee ei mitää sitlu käy ajamas ja vähä vetoo alkaa melkonem nakutus... suutinko siellä valskaa vai mikä piru sitku löyysää ni nakutus loppuu myös pölläyttää harmaata sillo ku ääni alkaa.
 
Vs: pajero 2.8 nakutus

Mulla nakutti ajossa ja täyskaasun jälkeen pöläytti harmaata, sit ei menny kauaa ku oli kanki tiellä. Mut kannattaa tsekata suuttimet, jos ei asetu ni sit voi olla jotain isompaa.
 
Vs: pajero 2.8 nakutus

Just katoin ei iha on ylämerkis vähä vajaa... ja tosissaan autossa lisäks semmonen oire ku hetken seisoo on ns, pitkä vieteri sit ku käy ja sammuttaa ja heti starttaa lähtee saman tien hetken ku on ni sit joutuu pidempää starttaa tyhjäkäynnillä ja paikallaa kaasuttaessa ei mitää ongelmaa mut vedättäessä isommalla vaihteella et ataa alkaa se päkätys ja sitku höllää nise loppuu muistelen joskus kuulleeni moista ku suutin ruuttaa tippana ei sumuma mut voi olla joku muuki päkätys autoo just kansi laitettu ku oli pääaay keittää/hajoomaa toivoo etteiny ois sot jotain muutaki hajonnu. :(
 
Vs: pajero 2.8 nakutus

On kyllä mystinen homma tänää suuttimet irti ja käyttää pajalla testattavana.... josko vika niis
 
Vs: pajero 2.8 nakutus

Ku mielestäny just semmonen päkätys ku putois raakaa pyttyy ja ei palas kunnolla... en tie sit toi et ku hetke seisoo ni joutuu tosissaa starttaa ns"pitkä"vieteri sit ku lähtee käymää ja sammuttaa het perää kokeilee ni lähtee ku palmun alta paikalaa ei pidä sitä nakutust vaikka kui kaasuttelee.
 
Vs: pajero 2.8 nakutus

Sulla vetää pumppu ilmaa. Stefa vuotaa ja tekee kuormituksella nakutusta ja nykimistä mahdollisesti. Koita pistää sähköinen siirtopumppu suodattimen ja pumpun väliin niin pitäis oireet hävitä mutta haittapuolena naftaa menee öljytilaan :(
 
Takaisin
Ylös Bottom