Pajero vuotaa vettä

peepe

New Member
Liittynyt
23 Kesäkuu 2005
-90 2.5 tdi Pajero vuotaa vettä termostaatista. Tarkemmin siitä alumiiniputkesta joka lähtee siitä kohti takakonttia. Hyviä neuvoja kaivataan ongelman korjaukseen. Kiitos
 
Vs: Pajero vuotaa vettä

Siis se putki joka kiertää moottorin taakse pako- ja imusarjan alla. Lähtee siittä termostaatin läheltä vesipumpun kyljestä? Se putki on lämmityslaitteien paluuputki, ei mene termostaattiin vaan vesipumppuun ja se liittyy siihen pumppuun ihan vain painamalla ja siinä pumpussa on kumi joka tiivistää sen. Onko se kumi hajonnut? Saattaa olla aika ikävä vaihtaa, mutta jos sen sais kuivaksi ja taiottua vaikka moottorisilikoonia sinne. Peilejä ja lamppuja ja käteviä käsiä siihenkin taitaa tarvita, mutta en muiste, et miten se irtoaa se putki sieltä, että vois pois käyttää. Pulteillahan se varmaan lohkon kyljessä on, mutt ahdasta on sielläkin. Vesipumppu taas on kova homma käyttää pois, kun pitäää jakopääkin purkaa edestä, mutta saattaa silti osoittautua nopeimmaksi mahdollisuudeksi.
 
Vs: Pajero vuotaa vettä

pako ja imusarja irti ja putki vaihtoon senkautta nopein homma tosin voi pelkkä paksorjankin irrotus auttaa
 
Vs: Pajero vuotaa vettä

Tietääks joku muuten käykö vanhemman pajeron syyläri ihan tosta vaan vanhaan L200:seen? Hyvä kuva konehuoneesta saattais auttaa ja mitat..
 
Vs: Pajero vuotaa vettä

Pajerossa on paksumpi syyläri, mutta kiinnitykset ja letkulähdöt pitäis olla identtisiä.
 
Vs: Pajero vuotaa vettä

Eikai tuo mittään haittaa jos on paksumpi? Kuhan ei tuulettimeen ota kiinni.
 
Vs: Pajero vuotaa vettä

Ei sen pitäis haitata. kylläpä se sinne menis. kerran jo mallaillu -84 pätkän syyläriä, mutta päädyin vielä ko. ällästä paikkaamaan oman syylärin..
 
Takaisin
Ylös Bottom