radalle 19.6-06

celeste

(ex.mitsubishi colt celeste 2.0 GSR tbo)
Liittynyt
14 Syyskuu 2003
Sijainti
riihimäki
olemme vuokranneet ahveniston moottoriradan 19.6-06 klo 9-13 väliseksi ajaksi ja olisi muutama paikka vapaana.hinta tulee olemaan max.42€ ja autoja maksimissaan 20kpl eli tilaa on ajaa
 
Perskule. Teoriakoe tuona päivänä, joten ei taida vielä kortti silloin siunaantua. Olisi vaikka viikkoa myöhemmin niin voisi paikalle päästäkin.
 
Taidan tulla Evolla pyörähtään paikalla mutta en tai radalle mennä ;D
 
Moi! Hieno homma, mä voisin kyllä tulla :driver

muuten: ehkä tämä ilmoitus tavoittaisi paremmin "ratakuskeja" tuolla tapahtumat/miitit osiossa?  itse löysin tän aiheen täältä sattumalta - mutta miitti ilmoituksia seuraan useammin? tiedä häntä..?
 
Jos mukaan vielä mahtuu, niin olisin tulossa. Luulin koko ajan, että kyseessä on viikonloppu, mutta kun huomasin, että sehän on maanantai niin johan passaa! Ajattelin ottaa velipojan mukaan kuvaamaan, onko mahdollista päästä esim. suolenkin varteen tai muuten paikkoihin joihin ei muuten pääse? Pistä lisäinfot yv:nä.
 
Hitto kun ois mukava päästä ajamaan galantilla affenistolle mutta aivan joka paikkaan ei kerkeä. Kesä on aivan liian lyhyt :seina
 
ne klubilaiset ketkä on maksaneet ja tulossa niin tulkaa paikalle jo 8.30 niin ehditään pitää pieni palaveri ja kypärät mukaan!!!
 
Sopii. Tankki on ainakin jotenkuten paikoillaan. Saa nähdä toimiiko tai pitääkö bensaa... ::)

En tule paikalle, auto ei toimi. En tiedä toimiiko näillä eväillä koskaan.
 
Kyllä oli loistava reissu!!!sää oli mitä mahtavin ja tilaa oli ajaa.jarrupaloista pääsi eroon :( ja perä sai uuden äänen :mad: ei muita vahinkoja tällä kertaa minulla mutta muut kertokoon sitten itse jos haluaa ;)
 
Kääntäkää nyt vielä veistä haavassa... Armoton hatutus ollut päällä koko päivän jo muutenkin kun ei kyennyt mukaan :-[ :)
 
Hienosti meni joo, jos on kuvia tai videoo meikäläisen autosta niin pistäkää infoa
 
Hauskaa oli, niin kauan kuin "meitin" vuoroa kesti.... Vikoilla minuuteilla ex omistajan patentit laukesivat. Onneksi ei tullut henkilövahinkoja / muita autoja kolhittu.
:peukku

Tulos

Syy

Toki se on oma syy kun tuommosia patentteja on jätetty autoon... lessons learned :-[
 
No auts. Missä kohdassa hajosi?

Mitä tuossa oli sitten viritelty, ei heti käy selville kuvista. Sovitettu eri kokoista laakeria?
 
Pääsuoran alussa ennen sitä pikkumutkaa... vauhtia joku ~100-110. Onneks antautu radalla, ettei ruuhkaaikaan motarilla ::)

hajos toi tumppi, missä on pyörä kiinni // vetarin laippa...

Luultavasti antoi periks siksi, kun laakerin kohtaa on menty hitsaan / sorvaan oikean kokoiseksi, kun on päässyt väljäksi.
 
Kiitoksia järjestäjille , mukavaa oli eikä ruuhkasta tarvinnut kärsiä !!! Jatkossakin mukana jos mukaan mahtuu :driver

"Hondamies"
 
Olikos Hondamies sillä typerällä liikenteessä? Kattelin että hienosti kulki.. itelläkin oli edellinen auto typerä.. :peukku
 
Kiitoksia vaan omasta puolestanikin! Hieno ajella kun radalla on tilaa. Vaan ottaahan se luonnon päälle kun ei pysy Civicin perässä alkuunkaan :) Täytyy alkaa harjoittelemaan.
 
nooh tuossa on omaa cruisailua ::)

http://www.full-boost.net/vr4/computer_generated_videos/driving_in_ahvenisto.wmv

Jos jollain on jotain videoo, valkosesta pommista niin voisin kyl imasta. Laittakaa vaikka privaan.... :p
 
;D valtavan hyvä loppukommentti tepin videossa  ;D Ja tää rupes hyperventiloimaan noista kaiteista, ei pysty tolle radalle, ei pysty...  ::)
 
Takaisin
Ylös Bottom