Mitä olet tänään rassaillut?

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Hallitus
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
90
Webtrapin kanssa tuli vaihdettua eilen Evoon ehjä hiekkapuhallettu tankin täyttöputki tämän tilalle. Samalla vaihdettiin perän kannakkeet auton alkuperäisiin jotka olin myös hiekkapuhalluttanut ja maalauttanut. Lisäksi prässäilin niihin uudet kumipuslat. Uretaanipuslat oli vähän liian rajut mulle. Mutta jos joku muu haluaa hiekkapuhalletut ja pulverimaalatut perän kannakkeet Powerflexin polyuretaanipuslilla niin sellaiset olisi nyt ylimääräisenä. Ajoin niillä noin pari tuhatta km. Ei sovi tietenkään RS-mallin perään.

putki.JPG

Suosittelen CP ja CN korimallisten Evojen omistajille tuon tankin täyttöputken kiveniskusuojan irrotusta ja puhdistamista ettei käy kuten mulle.
1557990361924.png

Tollanen määrä paskaa oli muhinut siellä.
 
Liittynyt
27 Tammikuu 2013
Tykkäykset
6
Sijainti
Tuusula
20190630_165719.jpg

Tämmöistä hupia tarjosi meikäläisen Sigma juhannuksena. 600km päässä kotoa alkoi painelaakeri rohisemaan ja kytkimen työsylinteristä tuli nesteet ulos. Lähimmästä Deltasta löytyi yllättäen hyllytavarana uusi työsylinterin mäntä (hintakin huokea 60e...) ja matka sai jatkua, kunnes yhtäkkiä koko kytkinlevy pamahti säpäleiksi 500km päässä kotoa. 30tkm ajettu Blueprintin kytkin.

Autoliiton plus-jäsenyys onneksi tarjosi sijaisauton ja hinauksen pois tienlaidasta. Viikonloppu ryyppäämistä ja viikko työntekoa, kunnes oli aika noukkia auto pois. Ensiksi 9h rekan ratissa, josta sitten samoilla silmillä 500km suuntaansa pakulla ja trailerilla Sigmaa hakemaan. Myönnettäköön, että paluumatkalla oli pakko pysähtyä ottaan torkut. :D

Siinä laatikkoa irroittaessa ajattelin hoitaa samalla muutaman muunkin pikkuvaivan pois alta. Vaihdelaatikkoon pari uutta synkroa ja laakeria, koko kytkinasetelma ja painelaakeri, etujarrupalat, pyöränlaakeri, kallistuksenvakaajan puslat ja tuulilasin pyyhkijätkin tuli vaihdettua. Hämmästys olikin suuri, kun koeajolla kaikki toimi moitteetta. :)
 
Ylös Bottom