Jäsenen Mani uusimmat tuotokset

 1. Mani

  Evo X vikakoodien kirjo- P0131 P0102 P1870

  Vs: Evo X vikakoodien kirjo- P0131 P0102 P1870 Kantsii Deltalta kokeilla jos sais uuden vaikka takuu loppu. Ei ollu ensimmäinen eikä varmasti viiminen evo x josta maf menny!
 2. Mani

  Automerkki jota et koskaan hankkisi ?

  Vs: Automerkki jota et koskaan hankkisi ? Huvittaa tuo penarin ( bmw ) saa hylkiminen :D kuinkahan moni on edes kokeillu tai omistanut :D Kaikilla mielessä vain 18v jonne, bmw 316 nostetulla perällä ja takaluukku potkii subbarin tahdissa.
 3. Mani

  Evo X sammuu vaihde päällä

  Vs: Evo X sammuu vaihde päällä Jos annat autolle kunnolla kenkää niin toimiiko normaalisti? Ei rajoita, et 5k rpm olisi maksimi? Mitenköhän kympin osalta toi tyhjäkäyntimoottori. Ysissä tuppas olee vikoja. MAF jos ei toimi niin menee heti limp modiin, tyhjäkäynti 2000rpm ja tehot pois (...
 4. Mani

  Evo X - etuakselisto narisee

  Vs: Evo X - etuakselisto narisee Voi olla et joutuu tekemään saman puutarhaletku upgrade kuin aikasempiin evoihin ku jouset rupes nitisee/natisee. http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?action=printpage;topic=18252.0
 5. Mani

  Yleistä auton myymisestä

  Vs: Yleistä auton myymisestä Tai sit vaan kuten me Lauri toimittiin sillon. Et ku sulla oli nipussa koko raha niin tehtiin kaupat.
 6. Mani

  Lancer Evojen huollot ja hinnat

  Vs: Lancer Evojen huollot ja hinnat Eipä kuulu. Sithän on se vähän isompi huolto 15tkm välein ( suomeksi joka toinen öljynvaihto) ja 30tkm välein.
 7. Mani

  Mikä mieltänne painaa ?

  Vs: Mikä mieltänne painaa ? VPD.fi, ja hyvin toimi :) Ei mitään ongelmia ja infoa ripoteltiin kokoaika, kun sitä saatiin. Hinta oli sama kuin varatessakin. Nyt 35€ kalliimpi ks liikkeessä. Ainut miinus oli et nää 3D + mp3 jutut selvis itelle vasta 2viikkoa sitten :D Kiitos Sony! Tilasin...
 8. Mani

  Evo X : omistajat HUOM !

  Vs: Evo X : omistajat HUOM ! Itsehän teetätin tuon juurikin kytkimen vaihdonyhteydessä, ku tuota oli jo ilmassa vuonna 2010 ja 2011. Järeemmillä paketeilla jengillä paukkunoita vakioita. AMS: sai jossain vaiheessa tuohon jotain metallirenkaita ympärille et kestäis paremmin. Se kenellä Evo X...
 9. Mani

  Evon penkeistä

  Vs: Evon penkeistä
 10. Mani

  Evon penkeistä

  Vs: Evon penkeistä 7 jakkarat <3 Parhaat evon penkit. Ulkonäkö ehkä ei paras, mut eipähän ix euro-läski jakkarat!
 11. Mani

  Offtopic

  Vs: Offtopic :peukku
 12. Mani

  Offtopic

  Vs: Offtopic Talviauto lepää talven tallissa.KARUA! Siis sehän Evon paras hupi oli se talvi millon oikeesti pysty kyykyttää kaikki :D Tosin kortin pitäminen talvella on suht haastavaa. Jostain kumman syystä mutkissa tuppa perä irtoo!
 13. Mani

  Evoa ostamassa

  Vs: Evoa ostamassa Sano sille, et ostaa mielummin "vakion" ja ite laittattaa semmoseksi kuin haluaa niin tietää varmasti mitä siel sen jälkeen!
 14. Mani

  Mikä mieltänne painaa ?

  Vs: Mikä mieltänne painaa ? Tuo on kyllä ikävää kaltseltavaa. Itellä evo menny samaten alastarolta, mut onneks oli vain moottorivika. Mites vakuutusyhtiö? Korvaako?
 15. Mani

  Olitko se sinä?

  Vs: Olitko se sinä? Ot osanottoni kuolleille evoille :-[ Toivottavasti vakuutus korvaa! Olikos toi ylempi harmaa Akinaattorin evo?
Ylös Bottom