Evoscan, Oulussa kellään?

niGzu

New Member
Liittynyt
21 Lokakuu 2010
Löytyykös Oulussa keneltäkään Evoscan -ohjelmistoa? Eclipsen (2000) mittaristossa komeilee SRS -valo, joka pitäisi saada pois. Autokorjaamon Bosch -testeri ei päässyt airbageihin käsiksi, eli joutuisin varmastikkin viemään ihan Delta-autolle tai Aine Oy:lle josta löytyy Mitsun testerit. Evoscanilla on kai mahdollista päästä nollaamaan myös SRS -koodit.
 
Vs: Evoscan, Oulussa kellään?

No voi prkl! Kiitti tiedosta, niin ei turhaan tarvi haeskella! Pitääpäs käydä nollauttamassa koodit jossain liikkeessä. Mitähän nuo katsastuksessa tuumaisivat jos polttimon ottaisi pois, huomaakohan ettei valo käy hetkeä päällä? Auto menee seisontaan talveksi, niin ei jaksaisi nyt turhaan maksaa tuota nollausta jos tekee saman tempun uudestaan talvella, kun autoa kuitenkin laitellaan tallissa ja akkua pitää välillä pitää irti. Sen takia tuo SRS -juuri syttyikin, kun autosta oli akku hetken irti ja sitten apuvirralla lyötiin käyntiin. Luin että noin on monella käynyt..
 
Vs: Evoscan, Oulussa kellään?

niGzu sanoi
No voi prkl! Kiitti tiedosta, niin ei turhaan tarvi haeskella! Pitääpäs käydä nollauttamassa koodit jossain liikkeessä. Mitähän nuo katsastuksessa tuumaisivat jos polttimon ottaisi pois, huomaakohan ettei valo käy hetkeä päällä?

Kokeile. Huhu kertoo myös että jos ryöstää srs valolle virrat öljynpainevalolta niin se syttyy käynnistyksen aikana normaalisti ja sammuu niinkun pitääkin. Näinhän ei tietenkään saa tehdä koska muuten TraFi tulee ja antaa piiskaa koska autosta tulee hengenvaarallinen, voi verrata suoraan esim. ajamisella ei-hyväksytyillä takavaloilla liikenteessä.
 
Vs: Evoscan, Oulussa kellään?

dani sanoi
Kokeile. Huhu kertoo myös että jos ryöstää srs valolle virrat öljynpainevalolta niin se syttyy käynnistyksen aikana normaalisti ja sammuu niinkun pitääkin.
Tuolle linjalle kun lähdetään, niin olisko parempi ryövätä valolle virrat CE-valolta. Palaa pitempään starttatessa eli lähemmäs saman ajan kuin SRS valokin, niin katsurikin ehtii huomata sen toiminnan ;D
 
Vs: Evoscan, Oulussa kellään?

Mulla ei katsuri edes sammttanut autoa ennen kuin ajoi nosturille. Sano vain, että jätä käymään minä jatkan tästä, kun ajoin halliin.
Tuurilla vois mennä läpi polttimon poistamalla.
 
Takaisin
Ylös Bottom