Lancerin -96 sumuvalo katkaisin

Evox

New Member
Liittynyt
5 Syyskuu 2007
Missäköhän on CK-korisen Lancerin takasumuvalo? Onko se valo viiksessä? Entä onko takasumuvalo vasemmassa takaluukun umpiossa?

Pitäisi viritellä takasumuvalo systeemit tuon Evoon.


ps. Ostetaan yllämainitut kilkkeet!
 
Vs: Lancerin -96 sumuvalo katkaisin

Ei ole viiksessä se katkaisija, jos en nyt aivan väärin muista niin mittariston vasemmalla puolella on erillinen namiska kojelaudassa. Itse sumuvalo taitaa sijaita vasemmassa takaluukun umpiossa, tosin varmuutta ei ole kun ei ole hirveästi tullut kurkittua missä se loistaa :)
 
Vs: Lancerin -96 sumuvalo katkaisin

Asia on kuten Toye mainitsi. Tarkennuksena, että ainakin allekirjoittaneella itse sumuvalo on sekä oikealla että vasemmalla takaluukun umpioissa.
 
Vs: Lancerin -96 sumuvalo katkaisin

juu molemmin puolin löytyy sumarin umpio,mutta jossain vaiheessa suomen lainsäädäntö oli sellanen että vaan yksi takasumari saa olla. :mad:en muista kumpipuoli sai palaa.)ehkä eivät enää välitä onko kaksi vai yksi,kun en nykytilannetta tiedä ;D
 
Vs: Lancerin -96 sumuvalo katkaisin

itellä tossa vanhemassa korimallissa ainakin on vaan vasemmanpuoleisessa umpiossa sumuvalo. Toisellakin puolella on kyllä Paikka lampulle ja lampunkanta.
 
Vs: Lancerin -96 sumuvalo katkaisin

Kiitoksia vastauksista. Päästiinkö varmuuten siitä että takasumuvalon katkaisin ei ole integroitu valojen viikseen? Vaan on erillisellä katkaisijalla?
 
Vs: Lancerin -96 sumuvalo katkaisin

Päästiin varmuuteen, katkaisijalla toimii ;D Pitänee huomenissa mennä nappaamaan toinen polttimo pois, kävin nimittäin vielä katsomassa niin molemmilla puolilla paloi valot komeasti. Mielenkiintoista että joku/jossain/edellinen omistaja on laittanut polttimot molemmille puolille mikäli lainsäädäntö sen on kieltänyt :p
 
Vs: Lancerin -96 sumuvalo katkaisin

Kävin purkurilta hakemassa takasumarin ja katkaisimen. Katkaisin on erillenen, ratin vasemmalla puolella.

Kuinkas muuten etusumarit, missä niiden katkaisn on? Onko se sitten valoviiksessä?
 
Vs: Lancerin -96 sumuvalo katkaisin

Etusumarit ovat myös katkaisijalla joka on takasaumarin napin yläpuolella siinä samassa kehikossa. Toimivat periaatteella: Ajovalot menevät automaattisesti päälle. Mikäli painat tällöin etusumarit myös päälle tippuvat ajovalot parkeille. Jos käännät ajovalot viiksestä päälle ja painat sumarit päälle niin molemmat palavat. Mahtoiko selventää asiaa? :) Eli siis vastaus varsinaiseen kysymykseesi toimivat katkaisijalla ei viiksellä. Asiasta kukkaruukkuun, tutkittuani tätä takasumari asiaa tilanne ilmeisesti nykyisin se, että takana saa palaa kaksi valoa (toki myös yksikin riittää).
 
Takaisin
Ylös Bottom