lohkoista vähän tietota ja kokemuksia

hookan

4g93
Liittynyt
27 Helmikuu 2005
Sijainti
jyväskylä
4G61:4G67:4G63:
onko kellään tietoa näitten koneiden lohkoista. onko niissä samankokoset sylinterinputket että voi esim ton 1.8 koneen porata tolle 2.0 litraseks, tuleekohan ongelmia ton seinämä vahvuuden kanssa
 
Vs: lohkoista vähän tietota ja kokemuksia

Kannattaa joskus lukea noita itse aloittamiaan threadeja:

http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=20661.msg141094#msg141094

;D ;D

Tuoltahan se vastaus löytyy, niissä ei selvästikään ole samankokoiset sylinteriputket, 4G61 on lisäksi niin matala lohko (kts. iskunpituus), että sen puuhaaminen isommaksi ei ole helppoa.

1.8 on ehkä teoriassa mahdollista porata isommaksi, mutta yleensä isot poraukset ohentavat sylinteriputkea liikaa + poraus menee putken huokoisemmalla alueelle (?).

Miksi nähdä vaivaa kun noita 4G63 alakertoja on kuitenkin tarjolla?
 
Vs: lohkoista vähän tietota ja kokemuksia

joo kyllä mää ny ton luin :D en vaan ny oikein löytäny valmista aihetta. ( tai en osaa ettii ) mut siis tossa 1.8 ja 2.0 lohkoissa. kun se sylinterinputki valetaan tehtalla niin onkohan sen halkaisia ahio pienempi ku tossa 2.0 litrasessa. vai onkohan ns sama sylinteriputki 1.8 ja 2.0 tarkotan ulkohalkasiaa porautushan on toinen juttu

no joo kyllähän noita 2.0 alakertoja löytyy.. mut ihan vaan mielenkiinnon vuoksi heräs uteliaisuus
 
Vs: lohkoista vähän tietota ja kokemuksia

Mulla on 4g93 porattu 81mm--> 83mm. Seinämä menee sylinterien välistä tosi ohueksi, mutta onhan tuo vielä ainakin kestänyt. Suuremmaksi sitä ei kyllä voi porata, tulee kannentiivisteen kanssa ongelmia. Tiiviste on teetetty italiassa, ja se on irrallisilla liekkirenkailla. Kuutioitahan tulee 1834cc-->1925cc lisää. Ja tuosta kuvasta näkyy, että jollain tavalla se on elänyt tuosta ohuimmalta kohdalta, kun siihen on tullut nuo jäljet.
 
Vs: lohkoista vähän tietota ja kokemuksia

en sit tiijä onko vähän eri juttu tossa uudemman mallin koneessa tarkotatko tota ohutta väliä sylinterin putkien välissä vai tota sylinterin putken seinävä vahvuutta.. ei oikein voi todeta tota seinämä vahvuutta.
 
Takaisin
Ylös Bottom