Rumin vanne 2006 valitaan taas Finn-Jaessa

Niko Päivinen

Colt, Lancer, Pajero
In Memoriam
Liittynyt
5 Tammikuu 2003
Sijainti
Lahti
Rumin vanne 2006 valitaan jälleen Finn-Jaessa!

Kisan juoni on siis RUMIN VANNE.

Sinun ei tarvitse omistaa tai hankkia ko. vannetta, riittää kun otat kuvan siitä ja esität ko. kuvan 2006 Finn-Jae tapahtumassa (http://www.finnjae.net/). Vielä parempaa on jos raahaat Rumin Vanne-ehdokkaan tuomariston eteen Finn-Jaessa. Mailina lähetetyt kuvat osallistuvat luonnollisesti vain printteinä.

Älkää siis missään tapauksessa vielä paljastako otoksianne ja ehdokkaitanne, vaan vasta 2006 Finn-Jaessa TAI mailatkaa kuva vanteesta ja yhteystietonne osoitteeseen niko.paivinen ät mitsubishiclubfinland.com (ät ja välilyönnit pois ja @ tilalle, luonnollisesti..).
Lisäpisteitä voi saada jos omistaa ko. vanteen. Jos eri henkilöt ilmoittavat kisaan saman vanteen, etusijalla on henkilö joka tuo vanteen ensin paikalle Finn-Jaeen, tai on mailannut kuvan ko. vanteesta ensin (jos kumpikaan ei tuo vannetta paikan päälle).

Nyt siis kaikki joukolla bongailemaan kamalia vanteita (ja kuvaamaan niitä).
Palkintona jälleen vanneaiheista sälää.

Vuoden 2005 voittaja oli niin ylivoimainen, että tällä ko. vanteella ei tänä vuonna saa osallistua, (sori vaan "samitsu"  ;D) vaan se siirtyy tämän hetken ykköseksi all-time-hall-of-fameen Rumin Vanne kategoriassa.
Tässä vielä linkki viime vuoden voittajavanteen kuvaan, kyseessä siis Mitsubishin (lisävaruste)vanne 80-luvun puolelta:

http://koti.phnet.fi/mtsbsh/kaivovanne1.JPG
 
haha on kyllä aika hirvee tuo 05- vuoden voittaja ;D
Pitääpä alkaa bongaileen jos löytäs edes jotain tuon vertaista :)
 
Tämä kaunokainen voitti tänä vuonna.

Kaikki osallistujat vannekisaan tulivat Mitsu-kerhosta ja voitto meni O.J Anderssonille, joka bongasi tämän helmen kotipihastaan. Kyseessä siis Mitsubishi Colt Turbon alkuperäinen alumiinivanne, -81-83 vuosilta.

Tuomarina toimi mr. "Skydiver".

Vannekisaan OLISI mahtunut lisääkin osanottajia.... palkintona kuitenkin tänäkin vuonna ihan käypää tavaraa: Vanteenpuhdistusainetta, vannehopeaa, vanneharja ja viimeistelyyn iso tuppo trasselia.
 
Onhan toi aika saata*an ruma vanne (vaikkei mun ehdotus saabin vannekaan mikään helmi ollu) ;D
 
sanonpahan nyt muutaman sanan valintaperusteista: ;)

Kisassa oli kyllä muitakin pirun rumia vanteita ;D , mutta tuomarin silmään otti voittaneessa vanteessa erityisesti tuo punainen tähtäinpiste... Tuo pakottaa melkein tähtäilemään pitkällä pikakiväärillä vanteen suuntaan, joten silloin sen täytyy olla ruma. ;D ja kun vanne vielä sattui olemaan kokoa 13", niin siinä oli perusteluja tämän vuotisen voittajan valintaan.

Suosittelen voittajaa kuitenkin käyttämään palkintonsa muiden vanteiden ehostamiseen, sillä noista ei saa edustavia edes voittamillaan kunnollisilla palkintoaineilla... :p
 
On kyllä aika karmea vanne :D
Jospa ensi vuonna olisi enemmän osallistujia.
 
Takaisin
Ylös Bottom