Remote control

msilvast

New Member
Liittynyt
7 Elokuu 2019
Autoon voi rekisteröidä kaksi puhelinta, jos molemmat slotit käytössä, niin ei onnistu. En muista ulkoa millä piipityksellä auto siitä ilmoitti. Täällä foorumilla on siitäkin puhetta ja miten vanhat puhelimet poistetaan. Tämä yksi mikä tuli mieleen. Voi olla toki jotain ihan muutakin.
 

vte

New Member
Liittynyt
19 Helmikuu 2021
Kiitos molemmille vastauksista. Olen tehnyt myös tuon nollauksen ja silloinkin piippasi vain kerran molemmilla kerroilla, eli ei pitäisi tästäkään olla kiinni. (Auton sisälle, hätävilkut päälle ON oranssille, 5krt nopeasti kiinni-auki -- > yksi piippaus --> 10krt kiinni-auki --> yksi piippaus, hätävilkku pois, virrat pois)
 

subterfugium

Member
Liittynyt
12 Helmikuu 2021
MY2013 tuotu kanssa hollannista pari vuotta sitten.

Kokeilitko rekisteröidä niin että et itse yhdistä wifi verkkoon aluksi (Forget SSID) ja annat äpin yhdistää sinne?

Toinen mikä itsellä tuli vaihdettua oli se että androidi generoi uuden MAC-osoitteen aina kun yhdistät wifiin. Mulla näkyy nyt wifi SSID listassa mitsun Remote1234ABC ja sen tiedoissa "Generated by Remote Ctrl". Sitten sen asetuksista privacyn alta vaihdoin Privacyn " Random MAC" -> "Use device MAC".

Jos mitsun äppi laskee laitteiden määrää ja/tai autentikoi käyttäjän MAC-osoitteen perusteella niin tuommonen security feature saattaa aiheuttaa ongelmia. Tosin itsellä meni rekisteröinti läpi vaikka tuo oli käytössä. Toisella yrittämisellä ei yhteys pelannu ja vaihdoin tuon Privacy asetuksen, resetoin wifin, ja tein rekisteröinnin alusta. Sittemmin on toiminut.

Äppi Remote Ctrl ja versio A.3.1.1
 

vte

New Member
Liittynyt
19 Helmikuu 2021
MY2013 tuotu kanssa hollannista pari vuotta sitten.

Kokeilitko rekisteröidä niin että et itse yhdistä wifi verkkoon aluksi (Forget SSID) ja annat äpin yhdistää sinne?

Toinen mikä itsellä tuli vaihdettua oli se että androidi generoi uuden MAC-osoitteen aina kun yhdistät wifiin. Mulla näkyy nyt wifi SSID listassa mitsun Remote1234ABC ja sen tiedoissa "Generated by Remote Ctrl". Sitten sen asetuksista privacyn alta vaihdoin Privacyn " Random MAC" -> "Use device MAC".

Jos mitsun äppi laskee laitteiden määrää ja/tai autentikoi käyttäjän MAC-osoitteen perusteella niin tuommonen security feature saattaa aiheuttaa ongelmia. Tosin itsellä meni rekisteröinti läpi vaikka tuo oli käytössä. Toisella yrittämisellä ei yhteys pelannu ja vaihdoin tuon Privacy asetuksen, resetoin wifin, ja tein rekisteröinnin alusta. Sittemmin on toiminut.

Äppi Remote Ctrl ja versio A.3.1.1
Moro. Koitin ehdottamallasi toimenpiteillä. Ei onnistunu, MUTTA ohjasit oikeille jäljille ja sain äpin toimimaan. En tiedä mikä seuraavista oli ratkaiseva kohta.
1. Poista kaikki aikaisemmin tallennetut wifit puhelimesta
2. Poista vpn käytöstä
3. Nollaa auton wifi-rekisteröinnit
4. Uudelleenasenna Remote Control App
5. Anna sovellukselle käyttöoikeudet puhelin ja sijainti
6. Lentokonetila päälle, salli wifi ja sijainti
7. Puhelimen wifi-asetukset kaikki pois käytöstä (ei automaattisesti liityntää, ei sknanaust jne)
8. Rekisteröi REMOTEwifi puhelimeen
9. Muuta REMOTEwifin lisäasetuksista "käytä puhelimen MAC"
10. Unohda verkko(voi olla ettei tätä vaihetta tapahtunut)
11.. Siirry äpiin, rekisteröidy ja toimii

Käytännössä näillä ohjeilla alkoi toimimaan

Testasin autossa sisällä, lähti toimimaan esim lämmitys kun ovet olivat lukossa. Sisälle ja makuuhuoneen ikkunasta (etäisyys n.7m toimi). Olohuoneesta ei toiminut, vaikka lyhyempi etäisyys mutta pari seinää siinä sitten välissä.

Kiitoksia kaikille ihmettelyistä. Vielä kun saa pehvanlämmittimen asennettua..
 

Miixxa

Member
Liittynyt
20 Helmikuu 2011
Nyt ihan oikeasti, onko kellään neuvoa tyhmää vai onko tuo auton näytön kautta ajastus vaan jotain sinnepäin tuuripeliä?

Autosta ajastettuna Remote climatessa ei toimi mikään asento, ei lämmitys, ei lasien sulatus ja sisällä lämpimässä hallissa ei edes kylmästöinti. Voiko tuo olla edellisen käyttäjän äppikäytön jäljiltä jotenkin totaalisen halvaannutettu / jokin äppiasetus päällää mikä sekoittaa koko paletin? Vai olisiko mahdollisesti 12V akku finaalissa, ei kyllä mitään muita oireita (vielä)...

Ajastettu lataus ainakin näyttäisi kuitenkin pelaavan.
 

subterfugium

Member
Liittynyt
12 Helmikuu 2021
Nyt ihan oikeasti, onko kellään neuvoa tyhmää vai onko tuo auton näytön kautta ajastus vaan jotain sinnepäin tuuripeliä?

Autosta ajastettuna Remote climatessa ei toimi mikään asento, ei lämmitys, ei lasien sulatus ja sisällä lämpimässä hallissa ei edes kylmästöinti. Voiko tuo olla edellisen käyttäjän äppikäytön jäljiltä jotenkin totaalisen halvaannutettu / jokin äppiasetus päällää mikä sekoittaa koko paletin? Vai olisiko mahdollisesti 12V akku finaalissa, ei kyllä mitään muita oireita (vielä)...

Ajastettu lataus ainakin näyttäisi kuitenkin pelaavan.
Kokeileppa tuota Beavisin viestissä ollutta resetointia ja luurin MAC-osoitteen staattiseksi laittoa.
 

vte

New Member
Liittynyt
19 Helmikuu 2021
Nyt ihan oikeasti, onko kellään neuvoa tyhmää vai onko tuo auton näytön kautta ajastus vaan jotain sinnepäin tuuripeliä?

Autosta ajastettuna Remote climatessa ei toimi mikään asento, ei lämmitys, ei lasien sulatus ja sisällä lämpimässä hallissa ei edes kylmästöinti. Voiko tuo olla edellisen käyttäjän äppikäytön jäljiltä jotenkin totaalisen halvaannutettu / jokin äppiasetus päällää mikä sekoittaa koko paletin? Vai olisiko mahdollisesti 12V akku finaalissa, ei kyllä mitään muita oireita (vielä)...

Ajastettu lataus ainakin näyttäisi kuitenkin pelaavan.
Testasin äsken tuota ajastusta autosta Remote Climatesta ja toimi. Ensimmäinen kerta kun sain todistetusti toimimaan. Sain äpin siis toimimaan lauantaina.

Tuntuu perin oudolta, että nämä olisi keskenään jossain tekemisissä mut voi olla.

Äppi toiminut moitteettomasti, kunnes tänään latasin F-Securen Freedome VPN. Loppui yhteys samantien. Jouduin poistamaan Freedomen ja kikkailun jälkeen sain äpin taas toimimaan. Nyt yhdistyy myös satunnaistetulla MAC:illä.
 

Miixxa

Member
Liittynyt
20 Helmikuu 2011
Kokeileppa tuota Beavisin viestissä ollutta resetointia ja luurin MAC-osoitteen staattiseksi laittoa.
Jep, salasanaa ei ole eikä sitä myöten puhelinohjaus käytössä...vielä.

Jokin tuolla auton päässä on kunnolla juntturassa kun Climaten ajastuksilla ei tapahdu yhtään mitään, ei releet napsu eikä pumput tai puhaltimet äännä...
MMCS on resetoitu monta kertaa mutta ei. Salavalikkoa en tuosta W-15 mankasta ole löytänyt...
 
Viimeksi muokattu

Miixxa

Member
Liittynyt
20 Helmikuu 2011
Kokeile painaa Navi+Set.
maxresdefault.jpg

Tuon mallin mankka, ei toimi tuo Settings + Map yhdistelmä, eikä mikään muukaan yhdistelmä...

Sainpahan tänään katsottua lisälämppärin releet ja sulakkeet läpi, sillä puolella kaikki kunnossa. Samalla huomasin että 12V akun jännite tippuu heti alle 12V kun tiputtaa pois READY -tilasta tai nappaa laturin irti. Liekköhän vaikuttaa asiaan...
Ei kyllä tuo akun heikkouskaan selitä sitä, miksei lämmitys käynnisty edes laturissa kiinni ollessa.

Noh, jospa tuota huomenna saisi äppiin salasanat ja pääsee kokeilemaan muuttaako sen käyttö mitään.
 

Heffu

Member
Club Member
Liittynyt
15 Heinäkuu 2005
Sijainti
Forssa
Minulla oli aikanaan samaa ongelmaa, että soittimen kautta ei remote climate toiminut.
Vasta sitten alkoi toimimaan normaalisti, kun äpin sai yhditettyä.

Ilmeisesti tuo remote control jotenkin synkkaa kellonaikoja tuon äpin kanssa, joka vaikuttaa ajastuksiin.

Edit: tuossa W-15 mankassa pääsi muistaakseni sinne salavalikkoon painamalla "Info/set + Map + Seek -->" -nappeja
 

Miixxa

Member
Liittynyt
20 Helmikuu 2011
Minulla oli aikanaan samaa ongelmaa, että soittimen kautta ei remote climate toiminut.
Vasta sitten alkoi toimimaan normaalisti, kun äpin sai yhditettyä.

Ilmeisesti tuo remote control jotenkin synkkaa kellonaikoja tuon äpin kanssa, joka vaikuttaa ajastuksiin.

Edit: tuossa W-15 mankassa pääsi muistaakseni sinne salavalikkoon painamalla "Info/set + Map + Seek -->" -nappeja
No toivotaan että alkaisi äpillä pelaamaan. Mitenhän nuo on aikanaan toiminut ihmisillä, jotka ei halua käyttää äppiä tai omista älyluuria...

Kiitoksia mankkatiedosta, pitää tuota kokeilla, tähän asti oli tiedossa vaan nuo kahden napin yhdistelmät ja ne ei tuottaneet tulosta.
 

subterfugium

Member
Liittynyt
12 Helmikuu 2021
Niin, tosiaan tuossa Beavisin -> postauksessa <- on mainittu että
(Remote ECU menee väärin yhdistetyillä laitteilla ajan myötä solmuun, ja vaikka pystyt yhdistämään autoon koska SSID salasana on oikea, auto ei tunnista laitteesi MAC-osoitetta, ja pitää lämmitysvastusten releet turvajärjestelmän takana piilossa, ettei esimerkiksi kukaan hakkeri ajele akkuasi tyhjäksi parkissa...)
Voi olla, että ne on autossa joskus toiminu ja jostakin syystä menneet jumiin ja se vaatii tuon wifi reset/äppi asennuksen alusta asti että solmut aukeaa ennekuin toimii näytöltä. :poop:
 

Miixxa

Member
Liittynyt
20 Helmikuu 2011
Niin, tosiaan tuossa Beavisin -> postauksessa <- on mainittu että

Voi olla, että ne on autossa joskus toiminu ja jostakin syystä menneet jumiin ja se vaatii tuon wifi reset/äppi asennuksen alusta asti että solmut aukeaa ennekuin toimii näytöltä. :poop:
Jep, ilmeisesti tällä kertaa ei ollut noin pitkässä kuusessa vaan alkoi pelaamaan äpin kautta välittömästi. Minkälie solmun saanut aikaiseksi edellisen käyttäjän luureilla.
Kaksi laitetta oli jo rekisteröity eli riitti kun poisti aiemmat laitteet ja liitin omani tilalle. Nyt ainakin äpillä toimii, autosta ajastusta en jaksa edes kokeilla nyt.

Meni maku tuon Remote Ctrl äpin rekisteröinnin kanssa taikinoidessa, ilmeisesti Mitsun ohjeistus hieman vajaa ja Huawein luuri sotki vielä omiaan välissä...huoh.
Pääasia että heräsi henkiin. Pitää tuo apuakku kuiten vielä vaihtaa ennenkuin hyppää mittaristo täyteen herjaa.
 
Ylös Bottom