Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Blacksmith

New Member
Liittynyt
5 Lokakuu 2009
Hei foorumilaiset!

Olen aikeissa hankkia ensimmäistä Mitsubishia talouteen ja mielenkiinnon kohteena olisi Carisma. Eilen illalla kävin päällisin puolin katsomassa autoa ja hyväkuntoiselta näytti. Koeajo olisi tarkoitus suorittaa lähiaikoina ja mielellään kuulisin ennakkoon mitä autolta voi odottaa. Kyseisellä 1.6-litraisella autolla on ajettu 160tkm ja on -97 vuosimallia. Kilometrien perusteella ei pitäisi olla hassumpi pirssi. Tähän asti on ollut alla Mazdaa ja Volkswagenia ja erityisesti jälkimmäisen hyvän ajettavuuden takia ajettavuudella on todella suuri merkitys tulevankin kohdalla.
Kuinka kestäviä nämä Carismat ovat olleet? Onko jotain pahoja/kalliita tyyppivikoja? Kaverillani oli aikoinaan -87 Galant ja se oli ikäisekseen mainio auto. Hiljainen ja todella kestävä.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Ei ole Carismoista suoranaisesti käyttökokemuksia, mutta eiköhän niihin päde ne samat asiat kuin muihinkin Mitsuihin. Jakpään huolto tulee tehdä ajoissa ja etenkin OIKEIN, niin ei tule kalliita ongelmia. Taitaapa Carismassakin olla nuo alustan peruskilkkeet (kallistuksenvakaajan päät yms.), mitä voi joutua uusimaan. Nesteiden ja suodattimien vaihdot yms. perushuollot kun tehdään ajallaan, niin eiköhän mahtane olla aika huolettomia kilsoja. Itsellä oli aikoinaan vm-95 Lanceri ja siitä nuo minun arvioni perustuu myös Carismaan ja eikös tuo Carisma polveudu melko läheisesti siitä. Korjatkoon ne tietoja joilla on oikeita käyttökokemuksia kyseisestä pirsistä :peukku.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Moottori tuossa on pomminvarma, ainoo tyyppivika mikä tossa konesarjassa on hydr. nostajat ja tuossa ei niitäkän taida olla edes? Carisman ongelmat liittyy pyöräntuentaan, niveliin yms. Niitä ongelmia tuossa ei varmaan ole noilla kilsoilla. Myöskään ruoste ei vaivaa samaan tapaan ku aitoa ton ikästä mitsua. Ja Carisma ei sitten ole ihan yhtä hyvä ajaa ku japaninmitsut, mutta varsin mainio käyttöpeli. Bensaakin vie todella vähän tuommoinen 1.6, jotain varusteita esim cruisea voi jäädä maantieajossa kaipaamaan. Rempat tuohon on suht helppoja, osat aika normihintasia. Kannattaa silti ostaessa käydä läpi että jakohihna on vaihdettu ajallaan yms.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Hyvältä vaikuttaa näin ensikommenttien perusteella :) Carismahan taisi voittaa jonkun talvitestinkin eli pitäisi olla konstailematon ja lämmin kulkine? Kuinka usein Carismaan pitää vaihtaa jakohihna? Millaiset yleensä ovat huoltovälit? Googlella löytyi jonkin verran juttua ja ilmeisesti Carismaan on tehty muutoksia/korjauksia historian aikana ainakin -98 ja -00. Onkohan -97 heikompaa laatua kuin esim. vuosituhannen vaihteen auto?
Onko tulevaa koeajoa varten huomioitava/tarkistettava jotain tiettyä? Luonnollisesti pitää tarkastaa perusasiat onko ruostetta, koliseeko mikään, iskarit kunnossa, ettei ole kolariauto jne..
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

99/00 taitteessa tais tulla facelift samana aikaan kun sisarmalliin volvon x40. Alustarakenteita yms muutettiin. Siihen en osaa kommentoida onko laatu parantunut, ehkä on ehkä ei. Volvossa parani kuuleman mukaan ainakin.Ulkonäkö ainakin parani, ihan loppuvaiheen mallit on kivan näkösiä (02) ja sisustaktin kivempiä. Kyllä siellä mielestäni lämpöä riittää. Normaali mitsun huolto-ohjelma. 90tkm /5v vaihtoväli hihnalle. Sohc koneessa vain se hihna + rulla, ei oikeestaan muuta jossei vesipumppua vaihda. 15tkm öljynvaihtoväli näissä eli huoltoväli, ite vaihtasin 10tkm välein vanhaan autoon. GDi-koneet ihan oma juttunsa jos moista meinais, niistä löytyy juttua haulla.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Itselläni on -99 1.6 Carisma EXE ja tällä hetkellä taulussa n. 243 tkm.

+ Ei ole kertaakaan jättäny tielle ja aina lähteny käyntiin, *kopkop*
+ Ei ruostu helposti
+ Aikalailla ongelmaton kone
+ Lämmin
+ Ei kuluta paljoa
+ Yleisesti taitanee olla keskitasoa vähävikaisempi
+ Sähköviat ei taida olla kovin tavallisia

- Kojelaudan muoviosien särinät
- Kova alusta
- Rengasmelu
- Ranskalainen(renault jb3/megane)vaihdelaatikko ongelmineen(heikko laakerointi, öljyn pienimuotoiset vuodot)
- Pakoputken keskiosa ruostuu aika helposti
- Nivelien yms alustaosien kuluminen mikä nyt on joka autossa vikana
- Ajettavuus huonompaa kuin mitä esim samanikäisissä primeroissa tai vastaavissa kilpailijoissa

Ei tuo mikään ajonautinto ole, eikä urheiluauto, eikä myöskään erityisen hienon näkönen. Eniten noi Carisman "ongelmat" liittyy mukavuuteen, mutta sitä on ollu halpa ajaa ja aina on päässy paikasta toiseen.

Jos lähet kokeilemaan sitä autoa niin kannattaa ehkä eniten fokusoida sen vaihdelaatikon toimintaan, rahiseeko? meneekö vaihteet sujuvasti päälle? pompauttaako esim vitosvaihdetta pois? uliseeko? meneekö pakki päälle helposti? onnistuuko alaspäin vaihtaminen/motojarrut? Ei tossa muuten varmaan pahoja pettymyksiä voi tulla paitsi jos toi patonginkappale on huonossa kunnossa.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Mä en kyl tajuu kuka valittaa etenkään SEDAN mallisen carisman rengasmelusta. Aivan eri luokkaa kun kilpailijoissa, mainittakoon esimerkkinä että 850 volvossa oli kovempi rengasmelu kesällä (huomasin kun vaihdoin nopeesti autosta toiseen motarin varresta :) )
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Kyllä se ainakin kovempaa huminaa pitää kuin mun edellinen -97 P11 primera minkä näkisin aikalailla vastaavana autona. Alusta on kovempi muutenkin ja töyssyissä kuuluu kaikenlaisia narahduksia ja kolahduksia.

Jos tosta ottais jotain kilpailevia autoja samanikäisistä esim, avensis, primera, megane, 626, 406, passat, jne niin veikkaisin ton olevan tossa joukossa ehkä korkeintaan keskitasoa melun suhteen.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Mulla oli 4vuotta 1.8GDI Carisma -98.
Ostaessa oli kilometrejä 92tkm. Eli juuri oli iso huolto tehty.
Autolla ajoin 140tkm, jonka aikana yhtään vikaa ei tullut.
Auton purin ja kasasin ihan harrastuksen puitteissa varmaan 30 kertaa..

Jos Carisman hankit, niin suosittelen ensimmäiseksi alustasarjan hankintaa.. jouset ja iskarit. Sen jälkeen kyytikin on ihan toista luokkaa. Orkkiksena noissa on todella kiikkerä alusta.

1.6 on rellun tekniikka, joten vaihdelaatikko ongelmia saattaa tulla..
1.8GDI taas on japsitekniikalla, jolloin laatikko ja kone toimi todella hyvin.
Perus huollot kun tekee/teettää kunnolla, niin on todella huoleton peli.

Tekniikka osia vaihdoin omaan caritsaan
- Eteen jarrupalat ja levyt.
- alatukivarret
- Alustasarja

ERITTÄIN HYVÄ AUTO.
Ei ollut ruosteen täplääkään.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Kyllä kai se 1.6 on mitsun koneella(4G92). Se laatikko on vain rellun(JB3) ja kyllä sekin varmaan pysyy ehjänä ku käyttää oikeita öljyjä, vaihtaa ne joskus ja ei ajele vitosella taajamanopeuksia kokoajan.

Siinä laatikossa ilmeisesti ongelmia on heikko laakerointi, öljyn vuotaminen jostain vaihteensiirtäjän tiivisteestä ja toi että se ei toimi kunnolla ilman 75w-80 öljyjä.

Jos siinä on vähänkin samaa ku samanikäisten nissanien vaihteistoissa niin se alkaa menee rikki jos ajelee vitosella liian pienillä kierroksilla kun ei voitele kunnolla. Roiskevoitelusta joku puhu joskus.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Minkäs laista alustasarjaa porukka 97 carismaan suosittelis. Etupäässä laskuvaraa olisi reilusti, mutta takaalta en uskaltais kauheasti pudottaa, kun 205/45R16 renkaat 16x7 ET38 vanteilla mahtuu nyt vakio alustalla vielä suht hyvin olemaan. takamatkustajien kanssa jossain tietyissä tilanteissa voi vähän raapaista, mutta kun osaa varoa niin eipä tuo juuri käytännössä haittaa.

Sitä vaan pelkään että jos joku 30-35 madallus taakse tulee niin raapiiko koko ajan kiinni (kun ei nyt viitsisi kapeampia / > ET vanteita vaihtaa). Vai mitenkä paljon ja millälailla nuo alustasarjat sitten vaikuttavat, siis kun nyt takapenkille menee 80-120 kg niin perä laskee ainakin 15-20 mm ja sitten mutkassa pieni töyssy vielä niin pelivara ei enää riitä. Jos on jäykemmät jouset/iskarit niin laskeutuuko se perä vähemmän siitä 80-120 kg kuormasta ja tarvitaanko vähemmän pelivaraa siihen töyssyyn kurvissa ?

Ja vielä alkuperäiseen kysymykseen liittyen, tuo rellun laatikko on oikeastaan ainoa mikä itsellä on vähän enemmän teettänyt ongelmia.

kohdasta 17 vuotaa vähän öljyä


osat 5,6,7 vaihdettu jo pariin kertaan ja 2 kepin päästäkin samantapaisia osia vaihdettu, uudet osat helpottanut aina
pakin päälle menemistä. Osa 4 myös kerran jouduttu korjaamaan, kun oli ruostunut puhki.

Mutta yleisesti ottaen olen ollut ihan tyytyväinen carismaan.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

mystinengalant sanoi
Mä en kyl tajuu kuka valittaa etenkään SEDAN mallisen carisman rengasmelusta. Aivan eri luokkaa kun kilpailijoissa, mainittakoon esimerkkinä että 850 volvossa oli kovempi rengasmelu kesällä (huomasin kun vaihdoin nopeesti autosta toiseen motarin varresta :) )

Tämä voi kyllä johtua renkaistakin.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Oma Carisma -98 1.6 GLX Sedan palveli erittäin hyvin. Ainoa syy vaihtoon oli että tahtoi isomman. Nyt alle siis neliveto-farmari Subaru :)

Ei ollut isompia ongelmia, perushuollot kun teki niin pelas ku pomminvarma. Lähti erittäin nätisti yksi aamu käyntiin ilman kitisemisiä jopa -25 asteen pakkasella JA ILMAN LOHKOLÄMMITYSTÄ!

Tuli ajeltua sellanen 50tkm kyseisellä yksilöllä, oli tilava, hyvä ja hiljainen ajettava.

Ainoa miinus tuossa omassa yksilössä oli se että Renaultin valmistama vaihdelaatikko, jonka vaihdekepin helat tuppaa menee aina sen 25tkm välein. Vaihdekeppi menee siis löysäksi. Tosin omasta meni takuuseen koko vaihdelaatikko kun auton liikkeestä ostin, kun oli vaihdelaatikon pohjassa oleva tiiviste hajoamisellaan fukskannu öljyt pihalla ja hajottanut myös vaihteensiirtäjät.

Muuten suhteellisen takuuvarma peli. Ruosteita ei ollut mitään, avasin omasta rengaskotelot ja sisälokarit pois niin vastassa odotti terve, puhdas maalattu pelti :)

Suosittelen..
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Jotain materiaaleja on vissiin siihen vaihdelaatikkoon vaihdettu vuosimalleissa 99 ja siitä eteenpäin. Se pohjassa oleva tiiviste on joku tyyppivika mitä ny ite lukenu tota renaultforumia, mutta ei siellä ollu missään et ois täysin hajonnu ja kaikki öljyt tullu samantien pihalle. Enempikin mainintoja vain että se tippaa sieltä pikkuhiljaa ja sen kans pystyis elää jos sillon tällön lisää öljyä.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

3 vuotta 100 000 kilometriä huoletonta ajoa carismalla! huollot ajallaan etenkin jakopää! muuten mahtava ajonen auto kuten mitsut yleensä! 8)
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Ite ostin oman -98 1.6 Carisman alkuvuodesta eikä mitään ongelmia/vikoja ole ollut. Katsastuksestakin meni kerralla läpi.
Ja mittarissa on 205tuhatta kilsaa. :driver
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Oma ollu nyt puolisen vuotta.. ei tuossa pahempia vikoja oo ollu. Nykimiset vähän vaivaa jne. ja alustan osat aika kulutustavaraa.. kesäkuussa leimattu ja nyt kolisee ja paukkaa joka paikka. Ja sisusta tuntuu rämisevän ja natisevan aikalailla. Et siinä mielessä vähän perinteinen japsi. Mut ajolleen ihan ok auto.. ei tosin saksalaisille pärjää. Suht huoleton ja edullinen auto.. ajaa/ostaa.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Ite sain niitä räminöitä ja natinoita pois ihan vaan riehumalla ristipääruuvarin kanssa. Kiristin kaikkia mahdollisia ruuveja mitä nyt vain löysin. Ainaki siinä keskikonsolissa on vissiin neljä ruuvia, kojelaudan alaosissa on, keskikonsolin "cd-laatikossa" on, ja niin edelleen. Silikonispraytä vedin kanssa vähän joka paikkaan.

Alustan kolinat ja narinat nyt on mitä on tossa, ainakin itellä tyypillistä on jostain edestä kuuluva narahdus usein kun ajaa hidasteeseen.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

itellä ollu nyt 4kuukautta -99 carisma, jossa mittarissa 137000kilometriä, josta kymppitonni ite ajettu ja oon kyllä tähän mennessä ollu ihan tyytyväinen. Kuten joku tuossa jo aikesemmin sanokin ni cruisea hieman jää pitemmillä matkoilla kaipaamaan ja ilmastointia kesähelteillä. Rengasmelusta tulee myös pieni sanominen mutta rammaria kovemmalle ni se ei haittaa ;D
Nyt on tässä viimesen parin viikon aikana ilmennyt "pientä" rohinaa takapäästä ja syykin löytyiu viime viikonloppuna: vasemman takajarrukenkien kulutuspinnat oli irronnu. Ei mitkään hirmu kalliit osat, tarvikkeena kengät + jousisatsi about 60€. Mutta muuten näyttäisi autolle olevan tulossa vielä monta hyvää vuotta..
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Tässä Carismaa katsellut tuon Legnumin rinnalle talveksi. Onko mitään uutta tietoa mitä noista kannattaa koeajon yhteydessä tsekata? Onko 1.8 glx:n vaihdelaatikko tuon Renaultin tekemä vai sama kuin GDI:ssä? Millaisia kulutuksia tuollaiselta olisi syytä odottaa?

http://www.kamux.fi/Vaihtoautot/VaihtoautotEsittely.aspx?ToimipisteID=4208&Rekisteri=NCC401/MITSUBISHI/Carisma
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Raikali sanoi
Tässä Carismaa katsellut tuon Legnumin rinnalle talveksi. Onko mitään uutta tietoa mitä noista kannattaa koeajon yhteydessä tsekata? Onko 1.8 glx:n vaihdelaatikko tuon Renaultin tekemä vai sama kuin GDI:ssä? Millaisia kulutuksia tuollaiselta olisi syytä odottaa?

http://www.kamux.fi/Vaihtoautot/VaihtoautotEsittely.aspx?ToimipisteID=4208&Rekisteri=NCC401/MITSUBISHI/Carisma

Laatikko on mallia renault. Itseasiassa kestää paremmin kun mitsun oma, mitsun omasta menee laakerit ja rellun lootasta siirtimet. Siirtimiä helppo korjata ja foorumilta esim Webtrap_86 tekee kys. homman kädenkäänteessä.

Kone on mallia pomminvarma, ei gdi:tä eikä hydr kiristintä jakopäässä. SOHC 16V taloudellinen paketti. Voisin sanoa että maantiellä 6:lla alkavaa, motarilla 7 ja kaupungissa jotain 9 max?

Ruostumaan ei ole niin hyvä kun esimerkiksi EA-galant. Perus pyöräntuentaan liiittyvät osat kannattaa tarkastaa. Rengasmelu on kyllä hiljasempi kun näissä oikeissa mitsuissa.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Eli jos varman käyttiksen haluaa niin tuollaisen kans ei pitäisi paljon metsään mennä? Minkäänlaisia tunteitahan tuollainen ei herätä mutta nyt onkin hakusessa tosi varma käyttis kun Legnum saattaa mennä seisontaan talveksi.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Raikali sanoi
Eli jos varman käyttiksen haluaa niin tuollaisen kans ei pitäisi paljon metsään mennä?

No ei varmasti jos vaan katsot vähänkin yksilön kuntoa. Itsellekin joskus harkinnut moisen hommaamista käyttöpeliksi.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Minulla ei ole kyllä ollut huonnoa sanottavaa carismasta. Kun ostin carisman mittrissa oli 150tkm nytten on jo yli 300tkm ja viimesimpään katsastukseen joutu alapallo nivelen vaihtaan :) Muita vikoja ei ole ollut paitsi vaihteet meni nihkeesti päälle jo silloin kun ostin tuon (rellun loota). Säädin tota vaihde tangoa ja nyt menee todella hyvin vaihteet päälle.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Omassa carismassa millä ajoin kaks ja puoli vuotta jouduin vaihtaan jakopään ja kytkimen 80tkm aikana, muuten ei ollu suurempia ongelmia :peukku -01 carissa 1.6 koneella ainoo "tyyppivika" oli oikeastaan ettei puolat kestänyt enään loppuvaiheessa, puolat ja tulpat kun vaihto niin kolmisen kuukautta pystyi ajamaan moitteitta mutta sitten taas joku puolista hajosi, syytä etittiin virranjakajista lähtien muttei oikein hyvää syytä löytynyt. Vika ei kuitenkaan ajoon vaikuta niin kauheasti, matalilla kierroksilla liian isolla vaihteella ajaessa hävittää yhen pytyn pelistä hetkellisesti.. Leimalla siitä tulee vaan sanomista! :(
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Lainataanpa ketjua. Olisi kiikarissa -00 carisma GDI-tekniikalla. Vaihdelaatikossa ykkönen pitää ääntä, joten ilmeisesti siellä joku laakeri vollottaa. Onkohan tuo huolto miten kallis/vaikea tehdä, vai kannattaako suoraan vaan jättää auto ostamatta.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Riippuu auton hinnasta ja ajomäärästä ja muusta kunnosta.
Jos rempan teetät ni tuskin alta 500€ selviät...
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

220tkm mittarissa. Hinta 2600€ ja myyjä suostui hinnan "tarkistukseen". Eli kyllä alta 2000€:n pitäs lähteä, jotta tuon uskaltaisi ostaa...
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Siis korjaus riippuu todella paljon mihin viet. Valtuutetulla liikkeellä varmaan liikutaan lähes 1000e tienoill jos alkavat laatikkoa availeen.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

carismaa saa halvemmallakin kuin yli 2000e noilla kilsoilla suomesta, (joskus himoinnu carismaa saksasta, sielä autot ajettu alle 120tkm ja hintaa alle 2000€)...uusia vaihelootia purkaamolta kohtuuhintaan..itellä varalla toinen loota omaan, omassa lootassa seilaa keppi, ykkönen pikkusen nihkeä ja pakki rasahtaa välillä, km 242tkm :peukku
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Harvemminhan noista muuta on mennyt kuin laatikon tangon puslat 8,40 eur deltasta, avot alkaa laatikko pelaamaan. Pari laatikkovikasta jo tullut hommattua ;)
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Omalta kohdaltani voin sanoo että on käyttövarma auto,katsastus makso 300e tänä vuonna takavarsien takia+koiranluiden,jarruletkujen ym takia, mutta perheessä on 99 ja 00 mallin carisma..pääosin bensaa ja ilmanpaineet ovat menneet noihin..ei ongelmia talvella tai kesällä. itse en löydä valittamista kauheasti carismasta tai siis volvo s40, sekasikiökun on kyseessä..varaosia saa halvalla ja niitä löytyy hyvin.
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

2bad4you sanoi
Harvemminhan noista muuta on mennyt kuin laatikon tangon puslat 8,40 eur deltasta, avot alkaa laatikko pelaamaan. Pari laatikkovikasta jo tullut hommattua ;)

ja s40 puslapaketti motonetista...
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

kompaten, ja s40 tukivarsia turengista taannoin :peukku
 
Vs: Ensimmäistä Mitsubishiä (Carismaa) hankkimassa, kokemuksia?

Deltasta tarvittais jonkinlainen varaosalista ja hinnat jonnekin, jotkut osat on tosiaan hankkimisen arvosia sieltä..jos ei osia niin varaosanumerot ja osat saksasta osantunnareilla sitten..
 
Takaisin
Ylös Bottom