Minkä kokoisen kinkun paistat?

Minkä kokoisen kinkun paistat?


  • Äänestäjiä yhteensä
    65
Ostimma 12kg kinkun joka suurella todennäköisyydellä kuihtuupi tuolla uunissa puoleen :D  lauantaina iskee uuniin ja poinaan kanssa sinappituubi kourassa kytätään sit millo on valmista  :peukku
 
14KG ;D sain duunista, HK:lta joululahjaksi! riittää varmasti.. otin vielä tähän ennen joulua jo valmiiksi paistetun (5kg), ni saa vähän esimakua.. :D
 
8,5 kilonen tuli tänään grillattua uunissa ;D

Hetki tuli kyllä mietittyä kun kaveri oli saanut 11,5 kilon kinkun töistä lahjaksi että missä hiton uunissa on sen paistanut kun tuo kasipuolikaskin oli hiinä ja hiinä että mahtuiko uuniin vai ei :-X
 
Itsekkin mietin jos sit tekis tänä vuonna itte jonkin sopivan pienen kinkun mutta sitten firmalta tulikin savustettua kalkkunaa niin tuota jyrsiessä varmaan menee ;D

Ja jos oikeat kinkut söis sit kotopuolessa.
 
7,5kilonen tuli juuri uunista pois,ei pakastettu ja paisto
kiertoilmalla 90 astetta.
ei paljoa kuihtunut mutta aikaa meni,koemaiston aika ;D
 
Nyt joutui taipumaan parikiloiseen kinkkurullaan kunnon kinkun sijasta... No kalaa on sitten sitäkin enemmän! ;D
 
Koko takakinkku tulee vanhempien luona pöydäs olemaan. Lisäkkeenä savu- ja kraavilohta takuulla :peukku
 
Hain eilen Kauppahallista tuoreen harmaasuolatun 2-kiloisen suomalaisen kinkun, joka menee uuniin tänään. Ihan riittävä meille, kun vanhempien luonakin on kinkkua lisäksi. Bongaus: Samaa lihaa syödään kuin Silvennoisen Heikki (kummeli) ;D 8)
 
11,5 kilonen, ja tietenki luun kanssa et koiruki saa jotain maisteltavaa joulun jäkee.. ;D Ja tässä on tota perintöleivinuunii lämmitelty jo puoltoista viikkoo, ja tahkottu noet pois, että kyllä sinne kelpaa yks pötkäle iskeä.. ;D :peukku
Makosaa joulua vaan kaikille tasapuolisesti  :)
 
Hyvät Joulut vaan kaikille ja varmaan tollanen 3-6kg possu tulee hankittua ku vanhemmile ei pääse syömään. Ja lohta myös paljon. :)
 
Isäukko näky ostaneen 10,5 kilosen mötikän pyhiksi. Saa nähä taas mitä puntari tykkää... Hyvät joulut kaikille klubilaisille!
 
Tulipa hankittua tänään sellaisen 2,5kg kinkun. Kaipa siitä riittää yhdelle riittävästi syötävää  ;D.
 
joo Kapsu, se menee sellaseen isoon kivi uuniin vai leivin uuni.. ??? mikä se sitten onkaan, mutta isovanhemmille kuitenki. Siitä sitte saa koko suku syödä! :peukku
 
Me mennää Nikon siskolle syömään kinkkua Espooseen ja sitten joulupäivänä Heinolaan äipälle. Leivinuuni on ihan huippu kinkun paistamiseen, samalla tulee lämmin koko taloon.
Lohi on kyllä :peukku joulupöydässä ;D
 
Mmm.. tulipas mureeta, 6.5 kilonen pötkäle, jonka vaimoke pienessä maistissa pisti vahingossa 175 celsiukseen kypsymään, onnex huomasin ottaa vähän aikasemmin poies uunista, jam.. ja huom! vast edeskin tulee laitettua kovemmalle kuin ohjesäännön 125 celsiusta..
 
Itse paistoin tänään 5 kg kinkun et eiköhän tuo riitä kun avo-vaimokin on vegaani.Tuli kyllä hyvä murea vaikka itse paistoin vasta ekaa kertaa :D
 
Vähän offitopikkia mutta kinkun paistoon liittyy olennaisesti. Elikkäs vanha puuhella on päästetty eläkkeelle ja tilalle on kateltu ISOA leivinuunia. Mutta iso probleem: Kaikki uunimallit mitä on löytynyt niin luukut on vain just yhden tai kahden leivän kokoisia! Eihän niistä 12kg jötkäle mahu. Uuneissa itessään olis tilaa vaikka koko sialle mutta luukut on järkyttävän pieniä. Onko jollain tietoa mistä sais uuniin sellaset luukut joista saa kinkunkin sisälle? Pakkohan niitä on jostain saada.

Tänä jouluna oli poikkeuksellisesti kalkkunaa mutta eiköhän ens jouluna taas ole se 12kg kinkku. Ei tuo siipikarja oikeen kinkkua vastaa.
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

9kg kinkku paistettiin tuossa jouluaatoksi ja eilen paistettiin 8,5kg kinkku :) On meitä täälä ollu kyl 8 henkeä syömässäkin.
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

6.4 kiloa. Riitti ainakin (kahden ihmisen talouteen) :D
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

Nostetaanpa tätäkin aihettä vuosien jälkeen ;D.

Tänä vuonna menee uuniin sellanen 7.1kg:n luulla varustettu kinkku ;D. HK:n viljapossun juhlakinkku
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

6,54kg juhlakinkku potkalla.Oli muutes hippien luomu läski vain 12,9€/kg kun ohimennen katoin :nykii
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

Reilu 8-kilonen on tilauksessa, virman piikkiin myös :)
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

ah-05 sanoi
6,54kg juhlakinkku potkalla.Oli muutes hippien luomu läski vain 12,9€/kg :nykii

Oho olipas kallis toi ns.luomu. Täällä toi luomu maksaa vajaa 7€/kg jos vaan katoin oikein ;D.
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

noin 9.2 kiloinen tais olla. ;D Ostettiin porukalla kokonainen sika suoraan kasvattajalta ni tuli pari kinkkua siinä mukana.
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

6-7kg juhlakinkku piti olla.. firman piikkiin. Ylihuomenna pitäis tulla. Sit kiikutan sen äiteelle ja se saa hoitaa paistamisen ;) Siellä kuitenkin se syödään aattona.
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

Joku pikku nökö (2-3 kg) sitä tulee paistettua, mutta ne alkuruoat on kyllä kovempi sana... Muikun mätiä, nam. Smetanaa, nam. Sipulia, nam. Näitä yhdessä, priceless!
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

Sellainen 4,5kg luuton juhlakinkku. Riittää kyllä kun yksin syö(emäntä ja ipanat ovat vegetaristeja). Laitoin tuossa pari tuntia sitten sen jo leivinuuniin joten yöllä kinkkua maistelemaan.
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

Kahdeksan kilon luuton pötikkä tuolla pakkasessa odottelee...

Skydiverin kanssa kyllä samoilla linjoilla, kyllä alkuruoilla tulee niin kylläiseksi et kinkku (ja laatikot) on enää vähän niinku pakkopullaa :)
Appivanhukset tuo sillit, graavit y.m. suoraan kalastajalta Pellingistä, siihen vielä omat loimulohet päälle ni ei paljo muuta tarvita :peukku
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

Me hoidetaan joulun kinkku osuus ostamalla sellasia valmiita pakkauksessa olevia viisuja paketillinen.
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

5,5kg luuton juhlakinkku. Eiköhän sillä pärjää...
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

Itse en silleen kala-ihmisiä ole mutta laadukas graavi on kohtuu miesten! Pitääki varmistaa ajoissa että on hyvää ja hyvin suolattua!
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

Yleensä tuolla kotopuolessa äitimuori on sen paistanu, kun sisarukset kerääntyy ympäri suomee kerran vuodessa saman katon alle katrainensa.
Tavallisesti se on ollu melko iso. ;D :peukku
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

Joku kuuden kilon se tais olla :)
 
Vs: Minkä kokoisen kinkun paistat?

4,5 kg luuton juhlakinkku. Riittää kahdelle hengelle, ehkä kissakin saa vielä osansa. :)
 
Takaisin
Ylös Bottom